рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ошатне плаття на ювілей 50 років: який фасон для жінок самий комплементарний

  1. Вибір ошатного сукні на ювілей 50 років
  2. За фігурі: елегантне вбрання для худих і повних жінок
  3. Який підібрати колір на торжество
  4. Підбір аксесуарів для Дня Народження
  5. Варіанти стильних фасонів: коктейльне, вечірнє
  6. Відео: красиві сукні для свята на 50-річний вік

«Справити ювілей, залишити погоню за модою молодим і тихесенько чекати пенсії», - ось одна з помилкових позицій зрілих жінок. 50 років-переломний момент в житті кожної леді. Але ні в якому разі не можна закидати себе і переводитися в розряд «пенсіонерок». Як і раніше активний спосіб життя, догляд за собою і розумний підхід до свого гардеробу - ось кращий варіант. І, звичайно ж, на свій «золотий» ювілей жінка повинна виглядати по-королівськи, зібрати разом в своєму образі розкіш і лаконічність .. І в цьому їй допоможе правильно підібране ошатне плаття.

Вибір ошатного сукні на ювілей 50 років

При виборі вихідного сукні для свята потрібно завжди пам'ятати: те, що чудово виглядало в 30 років, в 50 буде вже недоречно.

Потрібно кардинально переглянути свій гардероб. Вечірня сукня не повинно містити «дешевих» елементів на кшталт страз, рюш, паєток, яскравих бантиків. Наряд для "золотого" ювілею-втілення розкоші, жіночності і величі. Сукня має бути в класичному стилі.

Довжина, відповідна жінкам 50-річного віку, до коліна. Але не нижче 4-6 см. Інакше ікри візуально отяжелеют, і ноги стануть важкими. Другий варіант - шикарне плаття в підлогу. Коктейльне плаття буде не зовсім доречним для такого торжества.

Коктейльне плаття буде не зовсім доречним для такого торжества

Стримане вечірню сукню, завдяки напівпрозорому рукаву і частини ліфа зможе продемонструвати вашу відмінну форму

За фігурі: елегантне вбрання для худих і повних жінок

Яким же чином підібрати відповідний наряд, наприклад, з нагоди торжества? Яке слід вибрати плаття на весілля в якості гостя для повних жінок ? Як і в будь-якому іншому віці, при виборі святкового плаття варто орієнтуватися на тип фігури:

  • «Пісочним годинником» підійде практично будь-який фасон, особливо моделі з акцентом на лінії талії .. Оптимальним варіантом буде наряд прямого крою з акуратним вирізом "човником";
  • для власниць фігури у вигляді перевернутого трикутника ідеальним нарядом буде асиметрична сукня з лямкою на одне плече або широкими бретелями. Силует наряду може бути трапецієподібним. Добре буде виглядати плаття з низькою лінією талії. Це відсуне широкі плечі на другий план і додасть спокусливого обсягу стегон;
  • «Грушу» прикрасить плаття А-силуету, розкльошені. матеріал модного сукні для повних повинен добре драпіруватися, щоб приховати зайву пишність стегон. А щоб досягти бажаного пропорційного силуету, варто звернути увагу на жіночні моделі з рукавами-ліхтариками. Моделі з V-подібним вирізом або круглої горловиною здатні трохи розширити вузькі плечі;
  • жінкам "прямокутникам" підійдуть Напівприталені моделі. Наряди з запахом сприяють досягненню бажаного силуету. Виділити лінію талії можна за допомогою тонкого ременя або за рахунок фасону з трохи завищеною талією. А ось від коротких суконь зі шлейфом краще відмовитися;
  • дами, що володіють фігурою «яблуко», будуть чудово виглядати в сукні прямого силуету або в стилі 20-х років. Сукня з спідницею-кльош допоможе відвернути увагу від повних ніг.

Плаття футляр

Плаття футляр

Чорно-біла гама для стриманих леді

Власницям ідеальних форм не забороняється покрасуватися в білій сукні в підлогу в грецькому стилі .

За допомогою рукавів ¾ або довжиною до середини плеча можна візуально скорегувати повноту рук.

Який підібрати колір на торжество

Що стосується кольору сукні, то особливих Що стосується кольору сукні, то особливих   обмежень в колірній гамі немає, проте не варто вибирати моделі болотного і фіолетового кольору обмежень в колірній гамі немає, проте не варто вибирати моделі болотного і фіолетового кольору. Ці відтінки здатні зістарити навіть вельми молоду дівчину.

А такі відтінки, як бордовий, кава з молоком, смарагдовий навпаки заховають зайві сантиметри. Колір повинен освіжати шкіру. Відмінно підійдуть пастельні відтінки: персиковий, світло-кораловий, ніжно-рожевий, бежевий і кремовий.

Насичено-рожевого кольору дамам 50-річного віку варто побоюватися. Футболка чорного відтінку переважно вибирати жінкам, колір шкіри яких не дуже блідий.

Сукня з принтом буде також доречно. Але малюнок повинен бути приглушеним. Кращий геометричний візерунок у вигляді широкої вертикальної смужки будь-якої товщини або ж неяскравим клітини.

Любителькам квіткових орнаментів підійдуть моделі з візерунком у вигляді блідих великих квіток. Від тварин і занадто строкатих орнаментів варто відмовитися.

Від тварин і занадто строкатих орнаментів варто відмовитися

Струмлива тканину допоможе "зібрати" фігуру

Струмлива тканину допоможе зібрати фігуру

Легке плаття підійде в жарку пору року

Легке плаття підійде в жарку пору року

Костюм не обов'язково повинен бути нудним

Костюм не обов'язково повинен бути нудним

Довга модель гірчичного кольору зробить вас центром уваги

Підбір аксесуарів для Дня Народження

Аксесуари для сукні на День Народження повинні відповідати поряд, тобто бути розкішними і елегантними. Відмінно підійде клатч з натуральної шкіри. Не варто захоплюватися громіздкими сумками. А з взуття слід звернути увагу на жіночні човники з каблуком середньої висоти.

обов'язковим атрибутом обов'язковим атрибутом   гардероба 50-річної жінки повинні бути шарфи гардероба 50-річної жінки повинні бути шарфи. Вони гармонійно впишуться в образ для ювілею. Варто віддавати перевагу елегантним шийним хусткою з шовку.

Жінкам "мудрого" віку вже не личить носити біжутерію. З прикрас слід вибирати моделі з дорогоцінних металів. Можна одягнути ниточку перлів на шиї або ж пуссети з дорогоцінними каменями, які лаконічно впишуться в образ.

Під елегантне чорне плаття в підлогу можна надіти прикраси зі срібла та золота.

Леді, які не люблять носити прикраси, нескладно знайти альтернативу. Розкішне хутряне манто, елегантний капелюшок, короткі або довгі рукавички-варіантів безліч.

Завершити образ допоможе елегантна зачіска. Складні громіздкі зачіски не кращий вибір. А ось акуратна черепашка або полураспущенние локони, прибрані назад припадуть в самий раз.

Власницям короткого волосся слід звернути увагу на «холодну хвилю» - улюблену зачіску модниць 20-х років. Вона виглядає досить строго, але не повсякденно. Також такий образ ідеально підійде стилю бохо.

такого типу не займе багато часу і сил.

Рукав- "балон" то що потрібно леді з "видатними" достоїнствами

Варіанти стильних фасонів: коктейльне, вечірнє

Вибір фасону не менш важливий при створенні образу для ювілею.

Досить проблемною після 50 років робиться зона декольте і шиї. У такому віці шкіра в цих місцях стає в'ялою. Приховати це допоможе наряд з невеликим вирізом. Або ж можна зіграти на контрасті і вибрати модель зі вставками з мережива або шифону в зоні декольте.

  1. маленьке чорне Сукня для жінок 40 років і після, стало трохи довше-до середини коліна. Тим не менше, воно не змінило свою вишуканість. У поєднанні з красивою драпіруванням воно ідеально підійде для ювілею.
  2. Костюм буде виглядати лаконічно, але в той же час благородно. Жакет не тільки буде виглядати естетично, але і прикриє плечі.
  3. "Футляр" - ідеальний варіант для святкування. Воно відноситься до класичного стилю, що оптимально для жінок солідного віку, виглядає строго, але зі смаком.
  4. Наряд з елегантним ліфом бандо буде добре виглядати, особливо в поєднанні з максі-довжиною.
  5. Вечірня сукня в підлогу - безпрограшний варіант для святкування ювілею. У поєднанні з взуттям на зручному стійкому каблуці і гармонійними аксесуарами воно створить величний образ.
  6. Приталений наряд зі спідницею-плісе додасть фігурі стрункості і створить жіночний образ.
  7. Футболка прямого силуету з басками на талії буде як не можна краще виглядати на струнких жінок. Таке вбрання візуально звузить стегна і буде виглядати свіжо і нарядно.

Синє вкорочене плаття

Синє вкорочене плаття

Модель в підлогу з V-подібним вирізом

Атласну сукню буде виглядати елегантно. Однак варто пам'ятати, що найбільш виграшним варіантом для жінок зрілого віку є матові тканини.

Варто придивитися до нарядів з оксамиту, атласу, натурального льону, якісного трикотажу, джерсі, кашеміру або шовку. Це повинен бути наряд високої якості, з прямими акуратними швами. Воно повинно сидіти «по фігурі». Матеріал не повинен заминатися або лягати мішкувато.

Тканини повинні відповідати статусу, наприклад, лляні сукні та сарафани краще ставити для прогулянок з онуками. Для цих же цілей прибережіть економічні штапельні сукні або підберіть що-небудь з колекції суконь Манго .

Відео: красиві сукні для свята на 50-річний вік

Основні рекомендації щодо вибору сукні для леді, яким 50 +, дивіться на відео.

Підібрати розкішну сукню на 50-річний ювілей не так вже й складно. Досить дотримуватися трьох критеріїв: правильна довжина, відповідний за типом фігури фасон і якісна тканина і гармонійна кольорова гама.

Не виходячи за рамки даних рекомендацій і доповнивши наряд дорогими аксесуарами, стильною зачіскою і взуттям, вийде створити розкішний спосіб. Також, можна скористатися схемою викрійки сукні з льону і створити свій ідеальний образ. Тоді іменинниця буде чути не тільки приємні тости, але і ловити захоплені погляди!

Рекомендуємо Вам також більш детально ознайомитися з сукнями Kira Plastinina .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com