рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прикраса залу кульками на весілля фото

  1. Вибір колірної гами
  2. Прикраса звичайними кулями
  3. Фольговані кульки з гелієм
  4. Кулі з підсвічуванням
  5. Використання куль для моделювання
  6. панорамні кульки
  7. Кулі-самодуви
  8. Фігури і написи з куль
  9. ланцюжки
  10. гірлянди
  11. арки
  12. Шар-сюрприз
  13. Як прикрасити весільний зал кулями своїми руками
  14. Світлові кулі своїми руками (інструкція)
  15. Куля з кольорових ниток (інструкція)

Повітряні кулі - веселе і красиве прикраса ресторану на весілля. Такий вид декору порадує не тільки дорослих, а навіть малюків, створюючи у всіх присутніх святковий настрій.

Незаперечною перевагою такого оформлення банкетного залу є дешевизна. Це бюджетне, ефектне рішення для сімей, що не надто великими коштами, однак навіть багаті весілля рідко обходяться без всіляких прикрас кулями.

Єдиний істотний недолік - можливість того, що куля лопне, видасть неприємний різкий звук. Але цього можна уникнути, чи не надуваючи їх занадто сильно.

до змісту ↑

Вибір колірної гами

Для весільного залу не підійдуть яскраві різнокольорові кольору куль, які ми звикли бачити на дитячих святах. Прикраси на весілля повинні виглядати вишукано, гармонійно. Щоб домогтися цього, підберіть правильну колірну гамму, згідно з концепцією весілля. Досить двох-трьох кольорів, наприклад, рожевого і білого, лимонного або салатового. Якщо в оздобленні всього залу переважає який акцентував колір, використовуйте його і для куль.

до змісту ↑

Прикраса звичайними кулями

Звичайні кулі виготовляються за допомогою латексного матеріалу - вони найдешевші і мають, як правило, овальну форму. Найкраще наповніть їх гелієм, щоб вони парили над землею. Кульки зв'яжіть по кілька штук або відпустіть до стелі - такий декор для залу буде виглядати приголомшливо.

Фольговані кульки з гелієм

Цей вид повітряних куль міцніше латексних, тому вони не зіпсують торжество неприємним лопаються звуком. Їх виготовляють у формі різноманітних фігур - сердець, квітів, букв, цифр і навіть людей. Завдяки спеціальним матеріалам, такі кулі виглядають красиво, оригінально.

Кулі з підсвічуванням

Креативна ідея для прикраси залу на весілля - кулі з підсвічуванням. Цей незвичайний вид декору тільки входить в моду. Ефект світіння створюють вбудовані світлодіоди і батарейки.

Використання куль для моделювання

Декоратор допоможе зробити незвичайні прикраси для дизайну приміщення за допомогою куль для моделювання. Вони являють собою довгасті довгі «палиці», зав'язуючи які особливим чином, майстер зможе створити різні фігурки, наприклад, букети квітів або арку, як на фото.

панорамні кульки

Одна сторона такого варіанту прозора, а на іншу з внутрішньої частини наноситься зображення. Повісити їх потрібно так, щоб картинка була видна гостям.

Кулі-самодуви

Кулі-самодуви здивують всіх присутніх. Їх механізм полягає в спеціальному пристосуванні з насосами, до яких кріпляться кульки. У потрібний момент, наприклад, коли пара сідає на своє місце, хтось натискає пускову кнопку - все елементи наповнюються повітрям самостійно.

Фігури і написи з куль

Класичне декорування залу кулями - це створення різноманітних фігур, написів. Все залежить від фантазії молодят і їхніх переваг - у вигляді декору можуть виступати два кільця, величезні лебеді, корона над головами нареченого і нареченої або будь-які інші елементи, які символізують любов пари. Написи можуть бути оригінальними або класичними - з побажанням щастя молодим людям.

до змісту ↑

ланцюжки

Кулі, виконані у вигляді ланцюжка, виглядають елегантно: вони додадуть урочистості як весіллі в недорогому ресторані, так і шикарному залу для банкету.

гірлянди

Гірлянда великого розміру за спинами молодят або кулі, зібрані в неї і простягнуті через зал, стануть стильним прикрасою для банкету.

арки

Кулі, організовані на зразок арки - прекрасний декор приміщення на весілля. Цей елемент може стояти при вході, щоб кожен з порога відчував красу, урочистість події. Також арки великою кількістю можуть бути розташовані в усьому залі по шляху до головного столу нареченого і нареченої.

Шар-сюрприз

Такий елемент прикраси підійде для різних конкурсів на весілля: кульки з записками-подарунками всередині розташуйте у вигляді панно. Переможець чергового розіграшу повинен лопнути його і дістати свій приз.

Як прикрасити весільний зал кулями своїми руками

У нелегкій справі декорування залу для весілля вам допоможе кілька майстер-класів нижче, підготовлених для самостійної роботи над прикрасами.

Світлові кулі своїми руками (інструкція)

Для створення чарівної композиції зі світлодіодами вам знадобляться:

  • світлодіоди
  • термоклей
  • батарейки
  • клей-пістолет
  • звичайні кульки будь-якого кольору

Як робити:

  • Зігніть проводки світлодіода, прикріпіть їх до батарейці - плюс до плюса, мінус до мінуса.
  • Додатково зафіксуйте їх клеєм.
  • Зробіть необхідну кількість світлодіодів таким же чином.
  • Покладіть їх в кулю, потім надійти, зав'яжіть.

В результаті у вас повинно вийти прикраса, як на фото нижче:

до змісту ↑

Куля з кольорових ниток (інструкція)

Для цікавих прикрас з ниток вам знадобляться:

  • латексні кульки
  • нитки для в'язання потрібного відтінку
  • клей (в нього входить - 100 грам крохмалю, 300 грам клею ПВА, 50 грам води)
  • крем або масло

Як робити:

  • Наповніть кульки повітрям, підвісьте на стрижень, обмажте кремом або олією.
  • Занурте нитки в клейову основу.
  • Обмотайте ними надута кулька, потім дочекайтеся, поки все висохне - по часу це займе близько доби.
  • Коли клей висохне, проткніть кулю і придумайте місце для готового елемента декору.

Коли клей висохне, проткніть кулю і придумайте місце для готового елемента декору

Відеоурок по створенню фігури-лебедя на весілля:

Прикраси залу кольоровими кулями стане гарним доповненням весільного вечора. Повітряні, легкі і красиві - вони легко створять атмосферу свята і веселощів.

Розкажіть в коментарі, яка ідея оформлення залу кулями сподобалася вам найбільше.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com