рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Квіти з повітряних куль своїми руками

  1. Поради по виготовленню квітів з кульок
  2. Як зробити з кульок ромашку
  3. Як зробити троянду з кульок

Квіти з повітряних куль - це краща прикраса інтер'єру для проведення всіляких дитячих святкових заходів. Багатьох батьків цікавить, як зробити квітку з повітряних куль своїми руками, щоб створити яскраву святкову атмосферу, не звертаючись до послуг фахівців. Виготовлення подібних прикрас - це не така вже й складне завдання, а яскраві великі квіти з куль будуть радувати і дітей, і дорослих. Якщо освоїти кілька основних технік створення квіточок з повітряних кульок, то можна перетворити святковий приміщення в справжню казку.

Якщо освоїти кілька основних технік створення квіточок з повітряних кульок, то можна перетворити святковий приміщення в справжню казку

Зміст статті:

Поради по виготовленню квітів з кульок

Найчастіше для створення «повітряних» прикрас використовуються довгі кульки для моделювання - з таким матеріалом дуже легко працювати. Так звані «кульки-ковбаски» можуть приймати будь-яку форму, перегинатися, перекручуватися, стискатися. Для швидкого надування повітряних куль знадобиться ручний насос - без нього робота буде дуже непродуктивною і стомлюючої. Важливе правило: скручувати кулі потрібно тільки в одному напрямку. Щоб в процесі роботи не розкрутилися раніше скорочення ділянки, їх потрібно акуратно притримувати рукою. А саме - щоб уникнути розкручування повинен фіксуватися перший і передостанній елемент квітки. Щоб правильно виконати скручування, досить зробити три-чотири оберти.

Щоб кулька не лопнула під час моделювання і був максимально пластичним і податливим, його не слід надувати повністю. Хвостик на кілька сантиметрів повинен залишатися не надутим, щоб повітря мав можливість переміщатися всередині кулі. Часто після закінчення роботи хвостик зв'язується з початком кульки, а для цього він не повинен бути занадто щільно заповнений повітрям. Довжина не надутого ділянки варіюється в залежності від кількості скруток - для стеблинки досить пари сантиметрів, а для пелюсток довжина ділянки, що не заповненого повітрям, повинна бути збільшена до десяти сантиметрів.

Як зробити з кульок ромашку

Маючи загальне уявлення про те, як зробити квітку з кульок, можна сміливо експериментувати, вносити свої зміни в техніку, придумувати оригінальні рішення. Але, перш ніж створювати авторські шедеври, потрібно освоїти техніку виготовлення найпростіших квіточок, наприклад, ромашки. Для створення простої, але дуже симпатичною ромашки з повітряних куль знадобиться три довгих кульки різних кольорів. Один з куль повинен бути зеленим - з нього буде виготовлений стеблинка квіточки. Другий шар буде використаний для виготовлення пелюсток, а третій - для серединки.

Наприклад, пелюстки будуть виготовлені з червоної кулі. Кінець і початок цього кулі слід пов'язати між собою - в результаті утворюється коло. Ця окружність буде скручуватися кілька разів. Спочатку будуть утворені дві симетричні скручування, які поділять коло на дві рівні дуги. Далі необхідно скласти дві дуги поруч і скрутити їх разом, розділивши фігуру на три однакові частини. Кожна з частин повинна складатися з двох «ковбасок». Зігнувши фігуру по місцях скруток, потрібно сформувати «гармошку», що складається з трьох здвоєних елементів. Далі потрібно зробити одну спільну скрутку всіх трьох здвоєних частин, прямо по центру. Квітка з шести червоних пелюсток - готовий. Кожна пелюстка має форму кільця.

Для створення маленької сердцевінкі необхідно пожертвувати цілим шаром, наприклад, жовтого кольору. Надувши довгий куля, потрібно зробити скрутку так, щоб в кінці сформувався маленький круглий фрагмент. Іншу частину слід відрізати, залишивши невеликий хвостик для зав'язування вузла і з'єднання серединки зі стеблом. Можна натиснути пальцем по центру сердцевінкі, щоб її форма вийшла більш оригінальною. Стебло зв'язується з серединкою простим вузлом. Щоб надіти на отриману конструкцію пелюстки, потрібно розтягнути місце з'єднання серединки і стеблинки і протягнути його збоку, в вузький простір між пелюстками.

Стеблюк складатиметься зі стовбура і двох листочків Стеблюк складатиметься зі стовбура і двох листочків. Щоб сформувати листочки, потрібно зробити одну скрутку з розрахунку, що «відросток» розділиться надвоє. Скручена деталь ділиться на дві рівні частини посередині і скручується зі стовбуром. В ідеалі два листочка повинні розташовуватися симетрично щодо стовбура квітки. Все, ромашка з повітряних куль своїми руками готова!

Як зробити троянду з кульок

Дуже ефектна троянда з повітряних куль може вийти у вас буквально за кілька операцій. Знадобиться чотири кулі - один піде на виготовлення віночка, два - для бутона і один - для стеблинки. Бутон складається з двох частин: одна частина виконується у вигляді шестипелюсткові «ромашки», а для другої використовується специфічна техніка. Куля зав'язується вузлом, але не щільно. Кінці кулі згортаються між собою по кільцю, утворюючи нещільне переплетення. Віночок виготовляється точно так же, як ромашка, але з чотирьох пелюсток. Елементи складаються в наступному порядку: віночок, шестипелюсткова частина бутона і верхня частина бутона. Стебло виконується так само, як і для вищеописаної ромашки.

Якщо виготовити кілька кольорів з пелюстками різного кольору, можна сформувати розкішний букет квітів з повітряних куль. А кілька таких букетів, об'єднаних в загальну строкату квіткову композицію, дозволять прикрасити просторе приміщення, наповнивши його святковою атмосферою.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com