рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити з кульки квітка і як зробити з кульки собаку

  1. Як зробити з кульки квітка
  2. Як зробити з кульки собаку

Для того, щоб зробити квітка або собаку з повітряної кульки вам буде потрібно набір довгих кульок (від 160 рублів 100 штук) і спеціальний насос (зазвичай додається в комплекті)

Для того, щоб зробити квітка або собаку з повітряної кульки вам буде потрібно набір довгих кульок (від 160 рублів 100 штук) і спеціальний насос (зазвичай додається в комплекті). За кілька хвилин ви зможете прикрасити приміщення, порадувати дітей і здивувати близьких. Дотримуйтесь нашої інструкції, приготуйте довгий кульку.

Як зробити з кульки квітка


Розшифровка відео: Здравствуйте. Сьогодні я розповім, як зробити з кульки квітка, щоб ви не витрачали свої особисті гроші і самі могли зробити собі подаруночок. Отже, ми надуваємо кульку, це у нас буде стеблинка. Ми залишаємо невелику пумпушечку, щоб можна було кинути нього сам, власне, квітка. Ось ми залишили один стебло, потрібно буде, яким же у нас буде стебло. Нехай буде рожевий. Насаджуємо його і надуваємо. Насправді, робити це максимально просто, бо треба загортати всього два рази. Схема дуже проста, ми зав'язуємо кульку, пов'язуємо його з двох кінців. У нас виходить коло. Його складаємо навпіл, і перетискаємо - виходить знак нескінченності або вісім. І тепер ми складаємо його ще раз, і теж перетискаємо. Виходить квіточку. Тепер беремо стебло і просто протягуємо наскрізь, у нас виходить квітка. Щоб вийшли листочки, потрібно загнути попопалам, або менше, одну третину, ось так в лабіринт, перев'язуємо. Виходить квітка з кульки.

Як зробити з кульки собаку


Отже, невід'ємна частина цієї вправи як зробити з кульки собаку - надуваємо кульку, при цьому залишаємо невелику відстань збоку, щоб можна було розтягувати. Ось носик, це вухо, роблять другу точно таке ж. Виходить мордочка, це шия і лапки, з'єднуємо. Якщо виходить не дуже пропорційно, краще переробити, щоб вона була не таксою, а який-небудь великий собакою. Тому що з величезним тілом, величезним хвостом і з малими лапками не дуже добре існувати на цьому світі, а ось коли все, більш-менш, пропорційно, тоді ось жити на багато веселіше. Отримуємо собаку з кульки, гав-гав.




Не забудьте про довгий кульку! comments powered by HyperComments ... а також читайте:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com