рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Правильний догляд за вовняними речами

  1. Коли мені було років п'ятнадцять, у мене з'явилося вовняне пальто: бежеве, по пояс, зі стильним...
  2. Прання
  3. сушка
  4. прасування

Коли мені було років п'ятнадцять, у мене з'явилося вовняне пальто: бежеве, по пояс, зі стильним коміром-стійкою. Але тканина була такою світлою, що пройшов від сили місяць, і прийшов час його прати. Недовго думаючи, я закинула пальто в машинку, а через годину витягла штучку на два розміри менше.

Щоб пальто не село, а затишний плед не відправив на смітник, доведеться слідувати декільком правилам. Головне - враховувати тип вовни, з якої виготовлена ​​річ. Для верблюжого пледа підійде тільки суха чистка, вироби з овечої вовни можна прати в машинці, кашемір вимагає делікатного догляду, який інколи краще довірити фахівцям хімчистки. Якщо ж вам принципово важливо випрати светр кашеміру будинку, краще не довіряти машинці, а зробити це вручну.

Прання

Перед пранням кашемір потрібно очистити від катишков - для цього можна скористатися спеціальною машинкою, бритвою або скотчем. Після приготуйте злегка теплу воду не гаряче 35 градусів. В ідеалі температура повинна практично не змінюватися під час прання - інакше річ сяде або зваляється.

Для вовняних виробів підійде далеко не кожен порошок. Не можна застосовувати засоби, в які входять відбілюючі елементи або ензими - від хімікатів кашемір прийде в непридатність. Відмінним варіантом стане пристосований для прання вовни порошок або будь-який шампунь.

При пранні в машинці варто вибрати режим «Шерсть» або «Делікатний» - інакше річ ризикує втратити форму. З тієї ж причини, стираючи вручну, не можна терти і м'яти вовняне виріб, а віджимати потрібно дуже обережно: не викручувати, а лише прим'яти руками, щоб вода стекла.

сушка

Якщо повісити вовняні речі на білизняний мотузок, вони розтягнуться. Тому светри та кардигани сушать на горизонтальній поверхні, розправивши і надавши їм правильну форму. Щоб прискорити процес, під вовняну тканину підкладають махровий рушник, який вбере частину вологи.

прасування

За бабусиним рецептом гладити вовняні вироби варто через змочену у воді марлю: тоді тканина не почне блищати. Якщо ж це все-таки сталося, в відсік праски з водою потрібно додати крапельку оцту і пропрасувати проблемні місця з включеним отпарівателем. Правда, такий метод врятує лише від невеликих потертостей. В іншому випадку доведеться взятися зробити оцтовий розчин - одна частина оцту на три частини води, - вмочити в нього щітку і акуратно протерти річ.

Після цього - все, можна складати в шафу. Тільки не забудьте засіб від молі, щоб одного разу не витягнути з полиці поїджена ненажерливими комахами кардиган.

Анна Валерьева 20:06, 24 січня 2016

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com