рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дитячі речі: а-ля «Ну, можна красиво сфотографуватися ...»

Written by Ks. Zagranichnaya.

Коли у мене народилася дочка, одна моя родичка сказала мені, що не потрібно витрачати зайвих грошей, а всі потрібні речі для малятка, вона мені віддасть зі своєї дитини, якій вже підріс Коли у мене народилася дочка, одна моя родичка сказала мені, що не потрібно витрачати зайвих грошей, а всі потрібні речі для малятка, вона мені віддасть зі своєї дитини, якій вже підріс. Я зраділа, тому що сама купила небагато, а що мені потрібно ще точно не знала. Коли «баули» дитячих речей, для мого новонародженої дитини, заїхали в нашу квартиру, я була здивована. Я думала: «Невже так багато речей потрібно дитині?». Половина речей виявилася дуже корисною складалася з білизни (боді, чоловічків, шапочок, кофтинок ..), а друга половина були - ошатні речі - одяг для фотосесії новонароджених. Розкладаючи «добріще» по полицях, я розчулювалася: ах яке політиці маленьке, яка повязочка красива, яка кофточка ажурна ... Всі речі були відомих брендів, деякі з них ексклюзивні, відмінної якості і в ідеальному вигляді.

Але час минав, а приводів для одягання цієї краси не було. Дитячі речі для фотосесії і аксесуари для дитячої фотосесії, як то пинеточки і повязочки просто лежали на полицях. У підсумку, чоловік сказав, що можна красиво пофотографувати дочку, ну щоб хоч один раз одягнути цю «красу». Ні, може бути, для іншої мами, в'язане гачком небесно-блакитного кольору плаття розміру на зростання 59 - це дуже зручна і красива річ в гардеробі новонародженої крихти, але для мене це незрозуміла річ. І таких, дуже красивих, але непрактичних речей, з часом може зібратися досить багато. Купуючи речі, ми «ведемося» на бренди, знижки, а потім, одягнувши один раз, складаємо все на полицю. Тому що: незручно, непрактично, не потрібно, врешті-решт, немовляті. Якщо Ви купуєте придане малюкові самостійно, задумайтеся про практичність і зручність купуються речей. Не претендуючи на звання експерта в цьому питанні, хочу виділити такі, на мій погляд, непрактичні речі для новонародженого.

Нарядні речі, з 56 по 62 розмір. Сюди можна віднести платтячку, туніки, костюмчики, які, як правило, одягаються один раз на свято і одягаються через голову, при цьому на плечику немає кнопочок щоб зробити горловину ширше. Всі дорослі прийдуть в розчулення від виду таких дрібничок, але, натягнути це на дитинку, який навіть головку не тримає, складне завдання. Ви просто не зможете зробити, не заподіявши при цьому занепокоєння і незручностей малюкові. А йому це треба?

Чоловічки, футболки та кофтинки, які застібаються на спині. Народжена дитина, спочатку життя, більшу частину часу проводить на спині. Погодьтеся, не дуже зручно лежати, коли тобі в спину постійно щось тисне. До того ж, Ви набагато швидше зможете змінити підгузник, якщо дитина одягнений в чоловічок, у якого застібка посередині, а не на спині.

Повязочки на голову для дівчаток. Це точно аксесуар для фотографування. Такі аксесуари до фотосесії виглядають красиво, але дуже здавлюють головку, чому дитина постійно намагається стягнути їх з голови. До таких же аксесуарів, практичне застосування яких не ясно, можна віднести пінетки на твердій підошві для діток, які не ходять, хоча як аксесуари для дитячої фотосесії виглядають красиво.

Теплі шапки без зав'язок. Така шапка, якщо трохи більше розміру, постійно сповзає на очі, або на потилицю, або відкриває вуха. Ви будете постійно поправляти її, намагаючись повернути на місце.

Штани на тугий гумці. Сюди також можна віднести і повзунки і колготи. Дитина в підгузку, не повинен відчувати дискомфорту, при надяганні штанців. Адже, тиск на живіт неприйнятно.

Всі речі, прилеглі до тіла, з ненатуральних матеріалів. Це однозначно тільки одяг для фотосесії новонароджених і аксесуари для фотосесії дітей і ніяк інакше. Тут все і так ясно. Очевидно виробляють такі речі тільки як дитячі речі для фотосесії, і важко зрозуміти батьків, які одягають ці аксесуари до фотосесії і цю "пластикову" одяг, на свою дитину кожен день. Носіння такого одягу, для малюка може обернутися різними наслідками. Не проводьте дослідів на своїх дітях.

Автор: мамине щастя

Я думала: «Невже так багато речей потрібно дитині?
А йому це треба?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com