рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Переносний акумулятор для телефону

  1. На що звернути увагу при виборі переносного акумулятора телефону?
  2. Ємність
  3. струм зарядки
  4. Габарити і маса
  5. Інші параметри
  6. Ціна
  7. Приклади переносних АКБ для телефону
  8. Yoobao Magic Box Power Bank YB-655 Pro
  9. HyperJuice
  10. Hiper MP7500
  11. Hoox Magic Stone
  12. Top-Mini

Практично всі сучасні користувачі смартфонів стикаються з проблемою «сів» акумулятора на своєму телефоні. Причому це відбувається в самий невідповідний момент. А під рукою, як правило, немає розетки і зарядного пристрою. Акумуляторна батарея більшості телефонів, пропонованих в магазинах, забезпечує автономну роботу пристрою протягом 2─3 діб. Але, це якщо використовувати смартфон тільки для дзвінків і СМС. При перегляді відео, інтернет-ресурсів, спілкуванні в месенджерах заряд АКБ тане на очах. В результаті ви вже в середині дня можете опинитися з розрядженим телефоном. Одне з рішень цієї проблеми ─ придбання переносного акумулятора для зарядки смартфона, який ще часто називають power bank. Сьогодні ми поговоримо про те, як правильно вибрати переносний акумулятор для телефону.

Зміст статті

На що звернути увагу при виборі переносного акумулятора телефону?

На прилавках магазинів сьогодні можна знайти сотні і тисячі моделей переносних акумуляторних батарей для телефонів. Також великий розкид цін. Рядовому користувачеві дуже важко зорієнтуватися і він починає вибирати за зовнішнім виглядом пристроїв. Тобто, просто купують ту модель, яка більше подобається візуально.


При цьому не дивляться на технічні параметри. Так робити не можна, оскільки в подальшому при експлуатації переносного акумулятора ви зрозумієте, що купили невідповідну модель. Тому вибирати слід за вашим потребам і параметрам, викладеним нижче.

А чи бувають у вас ситуації, коли потрібно зарядити акумуляторну батарею без гаджета? Якщо так, то читайте статтю про те, як зарядити акумулятор телефону без телефону .

Ємність

При виборі ємності переносного акумулятора в загальному випадку можна керуватися таким правилом.

Значення ємності переносний АКБ повинно бути в 2 рази більше ємності акумуляторної батареї телефону. Причому подвоєна ємність акумуляторної батареї в порівнянні з АКБ вашого гаджета зовсім не означає, що ви зможете зарядити телефон 2 рази.

Справа в тому, що в переносних батареях працюють акумуляторні елементи з напругою 3,7 вольта. А заряджати акумулятор телефону потрібно з напругою близько 5 вольт. Щоб його досягти, в power bank використовується підвищує схема. Звідси втрати номінальної ємності переносних акумуляторів можуть становити від 30 до 50 відсотків. Тому орієнтуйтеся на подвоєну ємність переносний АКБ в порівнянні з батареєю вашого телефону.

При виборі ємності також слід врахувати, для зарядки яких пристроїв буде використовуватися переносний акумулятор. Зазвичай варіанти такі:

  • Щоб зарядити телефон (або деяких інших пристроїв з невеликою ємністю АКБ);
  • Щоб зарядити телефон, планшета, фотоапарата, плеєра;
  • Зарядка ноутбука, нетбука і інших пристроїв з акумулятором великої місткості.

Радимо також прочитати статтю про додатковий акумулятор для смартфона .
Якщо від переносного акумулятора буде заряджатися тільки смартфон, то купуйте модель з ємністю 5000─7000 мАг. Більшість сучасних телефонів мають АКБ ємністю 1800─2500 мАг. Так, що дві повних зарядки будуть забезпечені. Переносні батареї для телефонів такий ємності компактні і мають малу вагу. Ви їх зможете носити в будь-якій кишені. Вони мають, як правило, один порт USB з віддається струмом 1 ампер. Цього буде цілком достатньо.

Якщо ви збираєтеся заряджати від переносного акумулятора планшет і смартфон, тоді вибирайте універсальні моделі ємністю 10000─16000 мАг. А головне, такі пристрої повинні мати 2 порту для зарядки з різними значеннями віддається струму. Для телефону і плеєра можна буде використовувати порт з номіналом 1 ампер. Для зарядки фотоапарата і планшета переносний акумулятор повинен мати порт USB з струмом 2 ампера. Вага та розміри відчутні і для них потрібно передбачити місце в своїй сумочці або дипломаті.

Вага та розміри відчутні і для них потрібно передбачити місце в своїй сумочці або дипломаті

Якщо ви купуєте переносний акумулятор для зарядки нетбука або ноутбука в дорозі, то тут потрібно дивитися в бік моделей з ємністю 15000─20000 мАг і більше. Порт для зарядки повинен віддавати струм не менше 2 ампер. Інакше ноутбук буде заряджатися дуже довго.

Часто переносні акумулятори для ноутбуків вбудовуються в різні зовнішні модулі (док-станції, клавіатури і т. П.).

Рекомендуємо також прочитати статтю про те, як правильно зарядити новий акумулятор для телефону .

струм зарядки

Основні вимоги по струму зарядки були викладені в попередньому параграфі. Нижче вони представлені в залежності від призначення переносного акумулятора:

  • для зарядки телефону, плеєра ток зарядки 1 ампер;
  • для планшета, фотоапарата - 2 ампера;
  • для ноутбука, нетбука - 2 ампера і вище.


Габарити і маса

Вага та розміри переносного акумулятора безпосередньо залежать від його ємності. Адже для збільшення ємності до батареї додають акумуляторні елементи. А це значить, що ростуть габарити і маса. Тому так важливо ще до покупки визначитися, для яких пристроїв потрібна переносна акумуляторна батарея. Якщо вона вам потрібно тільки для зарядки телефону, то і зайві грами ні до чого. В цьому випадку не вітається покупка універсальних моделей.

Інші параметри

При виборі переносного акумулятора варто враховувати і ряд інших параметрів, представлених нижче.

  • естетичне виконання. Дизайн повинен бути привабливим. Тут кожен повинен вибирати на свій смак;
  • підбір матеріалів. У більшості випадків пластика буде досить. Сучасні пластмаси досить міцні. Якщо ви плануєте брати переносний акумулятор в похід і туристичні поїздки, можна взяти модель в металевому корпусі. Вони міцніші, але збільшують масу і ціну пристрою;
  • індикатори зарядженості. Зазвичай це кілька LED індикаторів, які приблизно показують заряд переносного акумулятора. Набагато рідше присутній дисплей з цифровим відображенням рівня заряду у відсотках. Такі моделі коштують значно дорожче. Якщо є можливість, краще брати їх;
  • спосіб заряду переносного акумулятора. Обрана модель обов'язково повинна мати можливість зарядки від мережі. Якщо є USB порт для зарядки, добре. Але наявність силового роз'єму для зарядки від мережі обов'язково. В іншому випадку зарядка переносного акумулятора триватиме нереально довго;
  • додаткові можливості. За інших рівних вибирайте пристрій з додатковими можливостями (ліхтарик, сонячна батарея, будильник і т. П.).


Ціна

За даними Яндекс Маркет ціна переносних акумуляторів ємністю 5000─7000 мАг становить 1,2─2,5 тисячі рублів (дані на липень 2016). Ціна протиударних і водонепроникних моделей може доходити до 5 тисяч рублів. Ціна моделей ємністю 8000─10000 мАг і вище починається від 2─3 тисяч рублів. До речі, якщо вас цікавить протиударний смартфон з потужним акумулятором , Можете прочитати огляд за посиланням.

На ціною сильно позначається матеріал корпусу, наявність додаткових опцій, інформаційного дисплея. Також можна відзначити, що при невеликій різниці в ємності, ціна моделей практично не відрізняється.


Приклади переносних АКБ для телефону

Давайте розглянемо декілька моделей переносних акумуляторів різних виробників.

Yoobao Magic Box Power Bank YB-655 Pro

Добротна і цікава модель, яка заслуговує на увагу. Ємність пристрою становить 13000 мАг. Так, що YB-655 Pro цілком можна назвати універсальним. До того ж в комплектації йде велика кількість перехідників для зарядки різних пристроїв. Сам переносний акумулятор заряджається від мережі за 8 годин на 100%. Дизайн не можна назвати привабливим, але і картини він не зіпсує. Корпус виконаний з міцного пластику.

Корпус виконаний з міцного пластику

Yoobao Magic Box Power Bank YB-655 Pro


З додаткових бонусів є ліхтарик. Як перевага моделі можна назвати щедрий набір перехідників. Ціна Yoobao Magic Box YB-655 Pro становить приблизно 3─3,5 тисячі рублів.


HyperJuice

Ці переносні акумулятори стали популярними завдяки своєму оригінальному дизайну. Металевий корпус яскравого кольору і привабливої ​​форми. А ось в іншому HyperJuice - це звичайна зовнішня акумуляторна батарея.

А ось в іншому HyperJuice - це звичайна зовнішня акумуляторна батарея

HyperJuice

Виробник заявляє, що пристрій захищене від перегріву і короткого замикання. Хоча користь від цього вкрай сумнівна. Модель HyperJuice Micro ємністю 3600 мАг коштує близько 3 тисяч рублів. Модифікація Mini ємністю 7200 мАг обійдеться приблизно в 4 тисячі рублів.


Hiper MP7500

Якісний переносний акумулятор, який об'єднав в собі безліч позитивних якостей. Велика ємність, компактні розміри, висока швидкість зарядки. При цьому ціна пристрою приблизно 1,5─2 тисячі рублів. Перехідники та кабелі для різних пристроїв включені в комплектацію.

Як бонус виробник оснастив Hiper MP7500 ліхтариком і картрідером. За допомогою цієї переносний акумуляторної батареї можна одночасно заряджати відразу 2 телефони.

Hiper MP7500


Ємність, як видно з назви, становить 7500 мАг. Важить девайс приблизно 200 грамів.


Hoox Magic Stone

Ємність переносного акумулятора Hoox Magic Stone становить 6000 мАг. Модель має два порти USB, які видають різний струм зарядки. Тобто, його можна сміливо назвати універсальним. Крім того, Magic Stone має якісну збірку. Дизайн виправдовує назву - батарейка виконана у вигляді маленького каменю.

Дизайн виправдовує назву - батарейка виконана у вигляді маленького каменю

Hoox Magic Stone

Корпус цієї моделі випускається найрізноманітніших колірних відтінків. Добре виглядають чорний, жовтий, червоний кольори. Як заявляє виробник, повністю зарядити iPhone 6 три рази. Але, швидше за все, це перебільшення. До мінусів також варто віднести швидку втрату товарного виду корпусом через подряпини і засолювання. Ціна переносного акумулятора Hoox Magic Stone становить приблизно 1,7─2,2 тисячі рублів.


Top-Mini

Дуже компактний переносний акумулятор. Заявлена ​​ємність пристрою становить 5200 мАч. Час зарядки АКБ близько шести годин.

Як говорить виробник від батареї можна 3 рази зарядити iPad і один раз Galaxy Tab. Але в якості основного плюса називається доступна ціна, компактність і малу вагу.

Top-Mini

Ціна в роздробі становить 900─1200 рублів. Top-Mini має захисту від короткого замикання, перевантаження і перегріву. Приємним доповненням буде ліхтарик на світлодіодах.


Якщо матеріал про переносні акумуляторах виявився для вас корисний, робіть репост в соціальних мережах, щоб могли прочитати ваші друзі. Голосуйте в огляді нижче і оцінюйте статтю! Доповнення і питання по темі залишайте в коментарях.

На що звернути увагу при виборі переносного акумулятора телефону?
А чи бувають у вас ситуації, коли потрібно зарядити акумуляторну батарею без гаджета?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com