рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Який кави використовується для пілінгу?

  1. мелений
  2. Арабіка

Ми, шанувальники кави, зазвичай дуже прискіпливо ставимося до якості цього напою. Так, наприклад, нам відомо, що є дорогі сорти кави, і є дешеві сорти. Нам відомо, що є розчинний, і є нерозчинний кави. Є кава чорна, і з різного роду добавками: молочний, ванільний, навіть зелена кава. Вибір кави на ту чи іншу ранок здатний неабияк підбадьорити нас або ж навпаки - остаточно зіпсувати і так не удалося ранок. Так, наприклад, любителі ароматного запашного нерозчинного кави якщо отримають розчинну бурду - просто виллють її в рукомийник. Любителі ж розчинної кави теж не особливо зрадіють елітних сортів кави: особливо їх ціною і часу для їх приготування: їм подавай міцніше та мерщій, їм немає діла до вишуканості гурманів. Але ... смак кави важливий не тільки нашому роті. носі і ... іншим смаковим рецепторам. Якість кави важливо також і нашій шкірі - оскільки саме кавою робиться їй пілінг. Яке ж кави потрібно використовувати для пілінгу?

А наш шкіра ... зовсім не так прискіплива до якості кави, як ми самі. Правда, більше наша шкіра все-таки на боці гурманів: для пілінгу потрібно використовувати нерозчинні кави (арабіка), оскільки розчинні в рідинах просто ... розчиняться. Ну і ще кави потрібен мелений - оскільки з зерен кашки не зробити. Але зате якість кави (його сорт) значення не має: можна купувати як найдорожчі, так і найдешевші з нерозчинних кави: результат на шкірі буде один. Отже, які ж кави використовуються для пілінгу?

мелений

Кава для пілінгу використовується - мелений. Що логічно. Тільки з меленої кави можна приготувати кавовий скраб. Існує величезна кількість різновидів кавових скрабів: можна в кави додати тільки молочні вершки , А можна ще й вітаміни, ефірні масла, гель для душу, корицю, і ... багато ще всяких інгредієнтів. Всі ці скраби є кавовими: головна їх мета - тонізувати, підтягнути шкіру. І головний їхній інгредієнт, відповідальний за цей ефект - кава. У каві міститься кофеїн, який якраз і "бадьорить" нашу шкіру: дає їй друге дихання, додатковий тонус. Щоб приготувати будь-який з кавових скрабів - потрібно купувати саме нерозчинний мелену каву.

Можна знайти в продажу ще й кави в зернах (немелений). Ця кава теж цілком придатний для приготування скрабів: він є нерозчинним кави і в ньому також в достатній кількості міститься кофеїн. Його потрібно тільки ... перемолоти в кавомолці на порошок. І потім в нього можна додавати все ті ж молочні вершки, вітаміни, ефірні масла і т.д. Буде той же самий кавовий скраб. Кава в зернах - це теж підходяще стан кави для приготування скрабу.

Єдине невідповідний стан кави для приготування скрабу - це кавова гуща. Кавова гуща погана тим, що в ній немає вже тієї кількості кофеїну, що спочатку був в каві. Тобто, кавова гуща вже не має тих сильних скрабіруемих властивостей. Ні, кавову гущу для приготування скрабів теж використовують. Але на її основі виходять дуже ... слабкі скраби. Згодяться для ніжної шкіри (обличчя, шиї, можливо грудей), але ось для грубої шкіри спини, живота, ніг (не кажучи вже про таких проблемних зонах, як коліна, лікті і п'яти) цей скраб явно буде слабенький.

Арабіка

І другий ємний відповідь - використовується кави арабіка. Тобто, нерозчинний кави. Якщо ви побачите упаковку кави з написом на ньому Arabic (або ж Арабіка) - то знайте: це нерозчинний кави, і його можна не тільки пити, але і використовувати для пілінгу. До речі, ціна кави значення не має: можна використовувати як найдорожчий, так і найдешевший (з нерозчинних) кави - на якості пілінгу це практично ніяк не позначається. Багато дівчат спеціально для пілінгу купують найдешевший кави. Сорт кави не впливає на кількість міститься в ньому кофеїну. Використовуючи кавовий скраб, ви не тільки отримаєте якісний пілінг, але і зможете насолодитися пікантним, вишуканим ароматом елітної кави.

А чому ж не можна використовувати для пілінгу розчинна кава, запитаєте ви? А тому, що розчинна кава в скрабе.попросту .. розчиниться. Варто залити таке кава водою або молоком - і від кавового порошку практично нічого не залишиться. Він весь розчиниться в воді (або в молоці). Який же це скраб тоді? Найпростіший рецепт кавового скрабу для тіла - це змішати каву і молочні вершки . Якщо ми в молочні вершки додамо розчинна кава, у нас вийдуть ... кавові молочні вершки. Частинок кави там практично не буде. А ось якщо ми додамо туди нерозчинний кави - вийде кашка з помітними, добре відчуваються частинками кави. Ось такий скраб нам і потрібен для пілінгу. Тому використовується тільки нерозчинний кави - арабіка.

Яке ж кави потрібно використовувати для пілінгу?
Отже, які ж кави використовуються для пілінгу?
Який же це скраб тоді?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com