рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жирна шкіра влітку: як доглядати, як харчуватися, народні засоби

  1. Жирна шкіра влітку: правила догляду
  2. Очищення жирної шкіри влітку
  3. Зволоження та харчування для жирної шкіри влітку
  4. Що ще допоможе жирній шкірі виглядати краще?
  5. Народні засоби для жирної шкіри

Жирна шкіра влітку доставляє чимало проблем - блищить, лисніє, покривається прищами і комедонами. Пекуче сонце і спека на вулиці і в приміщенні поглиблюють проблеми, характерні для жирної шкіри.

Жирна шкіра

Тому разом з інформативним і практичним жіночим сайтом sympaty.net вчимося доглядати за своїм обличчям в літній сезон і виглядати бездоганно в будь-якій ситуації.

Жирна шкіра влітку: правила догляду

Тріада «очищення -увлажненіе -харчування» буде актуальна в будь-який час року і для будь-якого типу шкіри. Тільки треба дотримуватися деяких правил і коректно підбирати косметичні засоби.

Очищення жирної шкіри влітку

Очищаємо шкіру обличчя двічі в день - вранці і ввечері (після демакіяжу). В даному випадку «очищаємо» має на увазі обов'язкове умивання зі спеціальним засобом (це, як правило, гель), відповідним для жирної шкіри.

Намагайтеся вмиватися прохолодною водою, щоб зайвий раз не стимулювати вироблення шкірного сала.

Жіночий сайт sympaty.net вже розповідав про один хорошому варіанті очищення і зволоження шкіри - це парові ванночки , За які ваша шкіра неодмінно буде вам вдячна.

Два-три рази на тиждень використовуйте скраб для обличчя під час вмивання.

Спеціальні тоніки та інші засоби, які борються з чорними точками , Безсумнівно, допоможуть жирній шкірі в літній період виглядати краще. Вони закривають і стягують розширені пори , І обличчя виглядає більш чистим і свіжим.

Переконайтеся тільки, що ваша лінійка засобів по догляду за жирною шкірою не містить спирту. Думка, що надмірно жирну шкіру треба підсушувати спиртовмісних засобами, безнадійно застаріло.

Для жирної проблемної шкіри влітку вибираємо кошти з екстрактом ромашки, зеленого чаю, календули.

Для жирної проблемної шкіри влітку вибираємо кошти з екстрактом ромашки, зеленого чаю, календули

Зволоження та харчування для жирної шкіри влітку

Блиск, яким особливо відрізняється жирна шкіра влітку, може бути ознакою того, що ваша шкіра недостатньо зволожена. Подумайте ще і про те, що влітку ми додатково втрачаємо вологу через посиленого потовиділення.

Завантаження ...

Тому воложимо особа обов'язково, використовуючи спеціальні креми для жирної шкіри. Вони, як правило, мають легку текстуру і не повинні створювати відчуття маски на обличчі.

Не забуваємо і про захист від сонця. Засмага - сумнівна по своїй корисності річ, тому вибирайте денні зволожуючі креми з захистом SPF.

Якою має бути коефіцієнт захисту від сонця, залежить від вашого кольоротипу. Для блондинок зі світлою шкірою і світлими очима він чим вище, тим краще. Менша кількість одиниць SPF захисту допустимо для жінок зі смаглявою шкірою і темним волоссям.

По можливості влітку зведіть до мінімуму використовувану косметику, хоча б тональні креми і пудру. Вони додатково забивають пори і заважають шкірі дихати в спеку.

Що ще допоможе жирній шкірі виглядати краще?

Протягом дня використовуємо косметичні серветки (якщо немає, підійдуть і звичайні) для промокання шкіри і видалення зайвого жиру.

Термальна вода (спреї для обличчя) відмінно зволожить жирну шкіру обличчя влітку і освіжить вас. Якщо немає можливості використовувати такий спрей, просто частіше вмивайтеся в спеку.

Не забуваємо про дієту і водний режим.

Влітку будь-які погрішності в харчуванні - жирні шашлики, закуски до пива, непомірне споживання морозива і інших солодощів - відразу ж позначаються на стані шкіри. Якщо для вас неможливий тотальний перехід на здорове харчування, поспостерігайте, які продукти і страви найсильніше викликають утворення прищів і інших неприємностей, і хоча б відмовтеся від них.

Допоможуть жирній шкірі виглядати краще фрукти, салати з овочів з рослинним маслом, каші, кефіри і йогурти. Ці ж продукти стимулюють роботу кишечника і природне очищення всього організму.

Народні засоби для жирної шкіри

Тут ми згадаємо найпростіші маски, які без особливих фінансових затрат дозволять вашій шкірі виглядати краще. Всі вони наносяться на очищену шкіру обличчя на 10-15 хвилин, після чого змиваються прохолодною водою.

  • кефірна маска
  • Вівсяна маска. Одну столову ложку вівсянки подрібніть і розбавте теплою водою до отримання густої кашки.
  • Маски з косметичної глини.
  • Маски з натертих в кашку овочів або фруктів. Вони не тільки тонізують жирну шкіру, але і насичують її вітамінами.

Жирна шкіра обличчя - це не так вже й погано. Адже вона менш чутлива до зовнішніх впливів, довше залишається еластичною і пружною, на ній пізніше з'являються зморшки.

Експериментуйте з різними засобами, шукайте, що найкраще підходить саме вам, і жирна шкіра влітку не стане для вас проблемою.

-----
Автор - Мама Пума, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання даної статті заборонено!

Що ще допоможе жирній шкірі виглядати краще?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com