рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Телефон Android не бачить СІМ карту

  1. Смартфон пошкоджений або неправильно налаштований
  2. Проблема з сім-картою
  3. сторонні причини

Зараз ми з вами розглянемо основні причини чому телефон Андроїд не бачить Симко або не визначає її.

Найчастіше це трапляється при покупці нового телефону і він виявляється залочений. А іноді причиною поломки служить попадання вологи або удар об тверду поверхню.

Наша стаття носить інформаційний характер і ми не несемо відповідальності за ваші дії. Не займайтеся ремонтом смартфона самостійно. Зверніться за професійною допомогою в сервісний центр.

Наші адреси:

Санкт-Петербург

  • Заміський пр-т, буд.2, ст.м. "Володимирська" / "Достоєвська", (поверх 3. Код домофона 17В). Тел .: +7 (812) 958-08-57 та +7 (911) 972-89-99
  • Коломяжскій пр-т 15, корп. 2, ст.м. "Піонерська" (вхід з боку пр. Випробувачів). Тел .: +7 (812) 980-30-71 та +7 (953) 160-30-71
  • Ліговський, 117, ст.м. "Ліговський проспект". Тел .: +7 (812) 903-64-62

Смартфон пошкоджений або неправильно налаштований

Перевірити працездатність смартфона легко: спробуйте вставити іншу сім-карту (яка була справна в іншому апараті). Якщо проблема не зникла - значить, є неполадки в самому смартфоні. У вас два слота? Вставте сім-карту по черзі в обидва, щоб перевірити, чи надходить сигнал.

Коли користувачеві доводиться дуже часто міняти сім-карти в телефоні (щоб вибрати іншого оператора або більш зручний тариф для кожної конкретної ситуації), то роз'єми, коннектори телефону можуть пошкодитися.

Іноді причина некоректної роботи - це вибрані настройки, які ви самі встановили, а потім забули про це. Наприклад, не вимкнули «режим польоту», тоді ви не зможете повноцінно скористатися послугами зв'язку - у вас пропаде можливість отримувати і передавати сигнал.

Якщо у вас дво- або трехсімочний телефон, зайдіть в настройки. Переконайтеся в тому, що біля напису «сім-карта включена» варто відповідний значок. Не допомогло? У цьому випадку спробуйте відправити повідомлення будь-якого з контактів - телефон сам запропонує включити сім-карту.

При проблемах з NVRAM іноді затирається IMEI. Потрібно набрати * # 06 #. Якщо IMEI-код не відобразився (на екрані повинна з'явитися ланцюжок з 15 цифр), доведеться звернутися в сервісний центр.

Після поновлення смартфон перестав бачити сім-карту? Причиною проблеми може бути невідповідна версія прошивки. Скиньте налаштування до заводських, відкотити прошивку до старої версії або встановіть патч, необхідні оновлення.

Скиньте налаштування до заводських, відкотити прошивку до старої версії або встановіть патч, необхідні оновлення

Проблема з сім-картою

Перш ніж шукати технічні проблеми, перед початком використання сім-карти переконайтеся, що вона активована і баланс позитивний.

Якщо ви придбали свій номер ще на зорі появи стільникових телефонів і сім-карту не міняли, вона могла пошкодитися, почне «глючить» або перестане функціонувати. Карта також може бути програмно заблокована при перевищенні порога включень. Це робиться для того, щоб запобігти її клонування.

Смартфон може відчувати перепади температури, зміна рівня вологості теж може вплинути негативно, особливо при невдалій збірці або якщо кришка нещільно закрита. У деяких моделях волога проникає всередину навіть в тому випадку, коли ви довго перебуваєте на вулиці під час дощу або входите з морозу в тепле приміщення, негативно позначається і перебування в запорошених районах або приміщеннях. Протирайте контакти тканиною.

Проблема може бути також в недостатньо щільному приляганні. Є ймовірність, що ви використовуєте поганий адаптер (наприклад, у вас нано-сім, а слот розрахований на сім-карту більшого розміру).

Якщо контакти забруднилися або заіржавіли через попадання вологи, постарайтеся очистити їх гумкою або акуратно протерти спиртом, але не туалетною водою і не духами, оскільки в них містяться ароматичні масла. Можливо, вам це сподобається, але телефону - навряд чи.

Є ймовірність того, що ви просто не зовсім коректно вставили сім-карту. Спробуйте зробити це заново і переконайтеся, що зорієнтували її так, як вказано на зображенні на корпусі апарату. Пошкодження могло виникнути і в тому випадку, якщо ви намагалися самостійно обрізати сім-карту до потрібного розміру і пошкодили чіп.

Поліпшити прилягання можна, використовуючи додаткове «ущільнення» - наприклад, шматочок картону або кілька шарів наклеєного скотчу.

У будь-якому випадку стару карту рекомендується оновити. Зробити це можна в найближчому офісі вашого стільникового оператора при наявності паспорта. Швидше за все, вам безкоштовно видадуть варіант «три в одному», з можливістю модифікації розміру.

сторонні причини

Таких причин може бути мінімум три, а саме:

  • карта заблокована оператором;
  • проблема з покриттям мережі;
  • телефон «залочений».

Ваша сім-карта може бути заблокована оператором - наприклад, в тому випадку, якщо вона довго не використовувалася. Це трапляється як з купленими картами, термін активації яких закінчився, так і з тими, які раніше працювали, але були заблоковані через невикористання власником платних послуг протягом тривалого часу. Про це часто забувають. Ви можете постійно тримати телефон увімкненим або навіть активно приймати дзвінки і спілкуватися, але якщо ви більше 3-4 місяців не робите дій, за які знімається плата (наприклад, не відправляєте смс або не дзвоніть), через деякий час оператор може заново виставити ваш номер на продаж, і він може бути придбаний іншою людиною.

Можливо, причина неполадок - в обраному способі передачі даних. Наприклад, ви придбали сім-карту оператора Tele2, але в вашому регіоні він працює тільки в 3G / 4G, а слот телефону не має відповідного модуля. Тоді смартфон бачити карту не буде.

Іноді оператори зв'язку влаштовують акції, пропонуючи за невисокою ціною телефони, які будуть, однак, працювати тільки в межах їх мережі. Вставивши сім-карту іншого оператора зв'язку, ви переконаєтеся, що телефон її не бачить. Якщо він «залочений», усунути проблему можна тільки шляхом перепрошивки.

Але не намагайтеся розібрати і полагодити смартфон самостійно, якщо ви не фахівець. Краще вчасно звернутися в сервісний центр, щоб не посилити проблеми. Те ж відноситься до різних операцій з вашими сім-картами. Якщо при покупці нового телефону ви виявили, що слот розрахований на сім-карту іншого розміру, не пробуйте обрізати її самостійно. Карту вам абсолютно безкоштовно обміняють на нову в будь-якому офісі оператора. Там же можна придбати і адаптер, щоб можна було в подальшому міняти її розмір за пару секунд, не вдаючись до народних засобів на кшталт ножиць, скотча і паперу.

Читайте ще На Android не вимикається екран під час дзвінка

← Всі статті

У вас два слота?
Не допомогло?
Після поновлення смартфон перестав бачити сім-карту?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com