рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поліна Логунова привітала дочка з першим днем ​​народження

Дружина українського актора Дмитра Ступки, телеведуча Поліна Логунова дуже зворушливо привітала малечу Богдану з її першим днем народження. Дружина українського актора Дмитра Ступки, телеведуча Поліна Логунова дуже зворушливо привітала малечу Богдану з її першим днем народження

Джерело: instagram @polinalogunova

На своїй сторінці в Instagram молода матуся розмістила фото з донькою на руках. Особа малятка завбачливо прикрите кольоровим сердечком. Щаслива матуся розмістила під фото пост про те, що поява донечки в її житті круто змінило все навколо.

Джерело: instagram @polinalogunova

polinalogunova увесь Мій змінила мене на 180!
Жінка відчула щастя материнства стає зовсім іншою, ніякі чоловіки і ніяка там любов до чоловіків не зрівнятися з цим - «маааам».
Я стала невразливою і безсмертної, я б пройшла ще і ще раз все, тільки щоб мати щастя вдихати твій аромат і чути заливистий сміх. Дякую Богу, що дав жінці можливість випробувати безумовну любов, тільки жінка здатна любити так і якби хоч один чоловік на 1 секунду відчув через що ми проходимо - він би просто помер 😅безвозвратно.
Моя всесвіт вже зовсім велика, зі своїм «хочу», кокетлива і жіночна, любить яскраві тканини і у неї такі ж гарні і цікаві, витягнуті пальчики як у мами. У неї моя посмішка і вона щаслива дівчинка, просто ангел, що дозволив мені дати їй життя!
З першим роком життя, моя Галактика 🌌 ...! А мама виспиться як-небудь потім 😅🤪

Передплатники Поліни відреагували на пост численними привітаннями: «Вітаю вашу батьківщину З першого роком !!! 🎂 Нехай зростанні здоровою, Гарньє и талановитих, як ее батьки!))) 🎁», «з рік! Нехай життя малятка буде наповнена яскравими фарбами 🌈 і любов'ю 😍 »,« Вітаємо! Перший етап випробування мами на міцність пройден😂)) жартую) це прекрасно, бути мамою! І нехай малятко радує своїми успехамі🌸🎂❤️ »,« Прийде час і виспиться обов'язково)) ми теж не спали дуже довго ... А тепер розповідаю своїй 4х річної доце, як танцювала з нею кричить на руках до ранку ночами))) і згадую з посмішкою 💜 доця це маленька квіточка 🐰 ».

А тепер розповідаю своїй 4х річної доце, як танцювала з нею кричить на руках до ранку ночами))) і згадую з посмішкою 💜 доця це маленька квіточка 🐰 »

Джерело: instagram @polinalogunova

Фоловери Поліни відзначили зворушливість і глибину фото, побажали молодим батькам сил і терпіння і відзначили, що щастя материнства - безмежно, і заради нього варто жити.

Щаслива матуся подякувала шанувальникам за привітання і повідомила, що тепер вона додасть ще один хештег # яжмать .

polinalogunova Дякую мої дороги дівчинки за теплі слова і привітання!
Ті, хто вже мами, цілу вас і ваших крихт, а ті, хто ще стане матусями - бажаю вам скоріше випробувати це Боже благословення і почати писати хештеги # яжмать 😂🤪

Поліна Логунова, дуже швидко повернула ідеальну форму після народження дочки. Вона вегетаріанка, прихильниця правильного харчування і регулярних фізичних навантажень. Маленька Богдана іноді стає учасницею маминих тренувань.

Маленька Богдана іноді стає учасницею маминих тренувань

Джерело: instagram @polinalogunova

Нагадаємо, що Богдана - правнучка легендарного українського і радянського актора Богдана Ступки. Батько 30-річного актора Дмитра Ступки - син Богдана Сильвестровича Остап. Пишна виїзне весілля Дмитра і Поліни відбулася 15 липня, привітати молодят прийшли близько сотні гостей, і наречена змінила за час торжества три сукні, одне красивіше іншого. Про вагітність дружини Дмитра Ступки стало відомо лише в лютому 2017 го, коли вона опублікувала в мережі Селфі з дуже немаленьким животиком. До останнього дня Поліна Логунова вела активне світське життя, з'являлася на вечірках разом з чоловіком.

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Редактор: Вероніка Голубєва

Сподобалася стаття? Оцініть:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com