рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Не потрібно мучити дитину і стригти «налисо».

Цим питанням «стригти дитину в рік налисо або не стригти» задаються практично в кожній родині, де є маленькі дітки Цим питанням «стригти дитину в рік налисо або не стригти» задаються практично в кожній родині, де є маленькі дітки. Як правило, на тому, щоб стригти, наполягають члени сім'ї (в основному бабусі) старшого покоління, мотивуючи тим, що так робили ЗАВЖДИ їх батьки, бабусі і т.д.

Сучасні молоді матусі, маючи достатньо інформації під рукою, не бажаючи завдавати коханому дитині зайве емоційне занепокоєння, відчайдушно чинять опір. І правильно роблять !!!

Знаючи структуру волосся, і яким чином відбувається його зростання, можна з упевненістю заявити: «На густоту і товщину волосся стрижка наголо ніяк не вплине!» За наступні випадки:

якої товщини будуть волосся на голові і скільки їх повинно бути по густоті обумовлюється генної програмою людини, спадковістю;

до 12 років дитини, до настання пубертатного періоду, волосся можуть змінитися за структурою до 3х раз і потім практично не змінюються аж до 35-40 років (тільки рідшають);

Пушкова волосся у немовлят потрібно вичісувати аж до появи більш міцненьких волосків, які з'являться самі на їх місці;

зростання і товщина волосини обумовлюється власний цибулиною, яка знаходиться глибоко в шкірі і при стрижці налисо ніяк не зачіпає, а значить зрізуючи сам волосся, ви не надаєте ніякого впливу на неї. зростання і товщина волосини обумовлюється власний цибулиною, яка знаходиться глибоко в шкірі і при стрижці налисо ніяк не зачіпає, а значить зрізуючи сам волосся, ви не надаєте ніякого впливу на неї

Передбачаю, що деякі вважають, що після стрижки налисо у їх малюка стали більш жорсткими і густіше волосся. Це просто ви прискорили зміну Пушкова волосся на більш міцний. Без стрижки це відбувалося б трохи довше за часом, але сталося б!

Якщо ваша дитина спокійно переносить нові дзижчать звуки, спокійно реагує на сіпання волосків, то стрижка наголо з пісеньками і примовками може перетворитися в забаву і гру. Але, якщо дитина насторожено розглядає машинку і лякається її звуку і роздратованого голосу дорослих, тоді в його підсвідомості буде чітка запис про всі негативні враження під час стрижки. І потім малюк буде плакати при кожній спробі його підстригти. Тому, якщо ви все-таки вирішуєте підстригти дитини, зробіть це в звичній для нього обстановці, в хорошому настрої, після його їжі або після сну, а можна ввечері у ванній. Маму він не злякається. Тихенько, забавляючи його розмовами, спробуйте підстригти самі ножицями. Але тягнути дитя в перукарню я не раджу заради його ж спокою. У мене були випадки, коли, злякавшись цієї процедури в дитинстві, дитини неможливо було підстригти аж до 4х років.

За своєму багаторічному досвіду роботи перукарем я можу стверджувати, що починати водити дитину в салон слід не раніше 4-5 років За своєму багаторічному досвіду роботи перукарем я можу стверджувати, що починати водити дитину в салон слід не раніше 4-5 років. Не забувайте, що діти дуже гостро реагують на енергетику людей. Тому, якщо ви не змогли вмовити малюка ні машинкою, ні іграшками, ні казками-примовками, не мучте його, а пошукайте іншого майстра. Діти відразу відреагують капризами на нелюбов до себе!

Якщо ваша донечка в 5 років береже свої кіски і не хоче їх стригти, поважайте її думку. Це формується майбутня жінка. Мені доводилося чути сповіді клієнток, як вони плакали в дитинстві від уродское хлоп'ячих стрижок, тому що мамам колись було плести вранці кіски. Або, навпаки, бачити лисіють залисини у молодих жінок від тугих кісок (раз в три дні заплетених так, що очі ставали розкосими, як у японців).

Якщо ви стурбовані, щоб у вашої дитини були гарні і здорове волосся, забезпечте йому збалансоване харчування щодо вітамінів і мікроелементів, а також режим дня для здорової нервової системи. А стрижка «налисо» тут ні при чому.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com