рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Різні способи ворожіння не помилилися у прогнозі погоди на літо

На початку року   «МК-Естонія»   пробувала передбачити за допомогою різних способів ворожіння три речі: результат парламентських виборів, прогноз на літо і майбутнє весілля Алли Пугачової і Максима Галкіна На початку року «МК-Естонія» пробувала передбачити за допомогою різних способів ворожіння три речі: результат парламентських виборів, прогноз на літо і майбутнє весілля Алли Пугачової і Максима Галкіна. У останніх ще є три з половиною місяці, а ось вибори і літо позаду. З політичною ситуацією ворожіння більш-менш впоралися. Настав час подивитися, як же оцінити успішність прогнозів на літо.

За даними Інституту гідрометеорології Естонії, середня температура в червні 2010 року склала 14,1 градуса. У липні минулого року цей показник склав 22 градуса, а в серпні - 18,5. Дані за 2011 рік були наступними: червень - 16,8 градуса, липень - 20,1, серпень - 15,9. Виходить, що цього літа було істотно тепліше в червні, зате залишилися два місяці явно поступалися торішнім липня і серпня.

Ворожіння за принципом маятника і на монетках ще в січні говорили, що таким же жарким, як минуле, це літо не буде.

{jb_quote}

За середній температурі всього літа виходить, що в минулому році було спекотніше на 0,6 градуса.

{/ jb_quote}

Ворожіння на картах обіцяло приємна звістка. Це можна було трактувати так, що, може бути, буде не так жарко, але літо видасться сонячним. У червні 2010 року сонце світило найбільше в Сирве - 317 годин. У липні в Йигева (370), в серпні знову в Сирве (239). Дані за 2011 рік: всі три місяці сонце світило найбільше в Ромассааре (384, 333 і 283 годин). Так що це літо виявилося не спекотніше, але сонячніше, ніж минуле. Виходить, що карти не обманули.

Гадаючи на воску, ми отримали фігуру в формі кулі, що обіцяє стабільність і порядок. Стабільність - так воно і є, якщо взяти до уваги середню температуру літа 2010 і 2011. Коливання в 0,6 градуса навряд чи можна назвати дуже істотним.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com