рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шкідливі інгредієнти крему для обличчя

  1. Зволожуючий крем
  2. Крем проти зморшок
  3. Вивчаємо шкідливі інгредієнти крему

Для будь-якої жінки крем для обличчя - одна з найнеобхідніших речей Для будь-якої жінки крем для обличчя - одна з найнеобхідніших речей. Він живить і зволожує, бореться зі зморшками і іншими проблемами шкіри. Однак скільки з нас читає етикетку? І як часто ви задаєте собі питання - а наскільки ефективний цей крем для обличчя? Чи може він завдати шкоди?

Навіть якщо поглянути на список інгредієнтів крему для обличчя, то зрозуміти його зможе тільки хімік зі стажем. Але ж від того, що входить в крем, залежить наскільки він буде ефективний, і чи зможе завдати вам шкода .

Тому жіночий сайт sympaty.net пропонує розібрати на інгредієнти те, чим ми користуємося щодня.

Хочете вірте, хочете ні, але деякі інгредієнти, які є в кремах - досить токсичні хімічні речовини. І використовуються вони не через свою ефективності, а через те, що стоять вельми дешево.

Зволожуючий крем

Зволожуючий крем - один з найбільш сумнівних видів крему. Він повинен підтримувати нормальну вироблення шкірного сала, або, якщо шкіра суха, замінювати його. Однак в більшості подібних кремів для цих цілей використовується мінеральне масло, яке забиває пори (Чому забиває? Та тому, що воно робиться з нафтопродуктів!)

Крем проти зморшок

Більшість таких кремів містить дуже мало активних інгредієнтів, які дійсно борються зі зморшками. А в деяких дешевих кремах таких інгредієнтів немає взагалі !!! Тому уважніше читайте упаковку.

До речі, ціна крему ще не говорить про те, що він якісний. У деяких дорогих продуктах містяться більш небезпечні інгредієнти. В даному випадку питання полягає не в якості, використовуваних речовин, а в сумі прибутку, яку отримає виробник чудодійною баночки. Тому не варто особливо розраховувати на те, що дорогі креми вирішать ваші проблеми.

Вивчаємо шкідливі інгредієнти крему

Парабени (Paraben). Будь-крем містить речовини, назви яких закінчуються на -парабен. Наприклад, бутилпарабен (Butylparaben), метилпарабен (Methylparaben), пропілпарабен (Propylparaben). Ці речовини використовуються в якості консервантів. Парабени вважаються безпечними, але в деяких випадках можуть викликати рак грудей. Крім того, метилпарабен (Methylparaben) може викликати алергію, а пропілпарабен (Propylparaben) - дерматит.

Ацетат Алюмінію (Aluminum Acetate). Використовується в кремах для обличчя як в'язкий засіб. Спочатку він був розроблений для створення водонепроникних тканин ... ц��кава аналогія з шкірою, чи не так? Проте, тільки при тривалому використанні Ацетат Алюмінію викликає лущення шкіри.

Арахідонова кислота (Arachidonic Acid). Ця речовина використовується для того, щоб пом'якшити шкіру. Видобувається з печінки тварин. Дослідження показали, що тривале застосування засобів, що містять арахідонової кислоти, призводить до пригнічення природного захисту шкіри. А це значить - підуть запалення, алергії, прищики ... Вам воно треба?

Бензокаїн (Benzocaine або Ethyl Aminobenzoate). Використовується в кремах як пом'якшувальну шкіру засоби, а в медицині це місцевий анестетик. При тривалому використанні бензокаїну у дорослих спостерігається пригнічення нервової системи.

Завантаження ...

Бітіонол (Bithionol). Використовується в кремах як бактерицидний засіб. Може стати причиною підвищеної чутливості шкіри до сонячного світла, свербіння і почервоніння.

Пропілен Гликоль (Propylene Glycol). Використовується як в'яжучий засіб. Вважається, що його підвищений вміст може викликати роздратування шкіри і очей, почервоніння і свербіж. Пропілен Гликоль негативно позначається на клітинах шкіри.

Віск (Ceresin). Використовується в кремах для підтримки необхідної консистенції. Може викликати алергічні реакції.

Діетиленгліколь (Diethylene Glycol). Це компонент, який робить крем густим (до речі, він же використовується при виробництві антифризу). При використанні в складі крему не викликає ніяких реакцій на шкірі, але при попаданні всередину може привести до серйозних проблем зі здоров'ям, так як є отрутою.

Само собою, це далеко не повний список інгредієнтів крему, які можуть надати шкідливий вплив на нашу шкіру.

Але може виникнути питання: невже все, що міститься в кремі, шкідливо ?! Звичайно, ні. Є речовини корисні, є - нешкідливі, а є - абсолютно даремні.

Шкідливих компонентів в кремі слід уникати, і шукати корисні. Якщо ви шукайте крем, який зробить вашу шкіру здоровою і красивою, дивіться, щоб в складі були такі інгредієнти:

  • Алое Віра. Про корисні властивості цієї рослини чули всі.
  • L-карнозин (L-Carnosine). Використовується в кремах проти зморшок.
  • Екстракт зеленого чаю (Camellia Sinesis Leaf або Green Leaf Tea Extract). Це сильний антиоксидант.
  • Масло ши (Shea Butter або Butyrospermum Parkii). Володіє чудовими зволожуючими властивостями, а також невеликим природним SPF.
  • Масло солодкого мигдалю (Sweet Almond Oil або Prunus Amygdalus Dulcis). По складу родинно нашій шкірі, чудово вбирається, живить і зволожує.
  • Гіалуронат натрію (Sodium Hyaluronate). Володіє хорошими антибактеріальними властивостями.

Загалом, корисно майже все, що вказує на натуральність продукту. Купуючи крем, намагайтеся, щоб він містив більше натуральних інгредієнтів.

Якщо під час використання крему ви відчули якийсь дискомфорт, відразу відмовтеся від нього. Не економте на собі! Адже, купуючи крем, ви вкладаєте гроші в свій зовнішній вигляд, який є вашою візитною карткою.

-
Автор - Sweety , сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Для копіювання цієї статті Вам не потрібно отримувати особливий дозвіл,
проте активна, не закритим від пошукачів посилання на наш сайт ОБОВ'ЯЗКОВИЙ!
Будь ласка, дотримуйтесь наші авторські права.

Однак скільки з нас читає етикетку?
Чи може він завдати шкоди?
Чому забиває?
?кава аналогія з шкірою, чи не так?
Вам воно треба?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com