рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати пудру і як її використовувати?

Привіт, дорогий читачу Привіт, дорогий читачу! Пудра - одне з найдавніших (якщо не саме) косметичних засобів. Вперше пудру стали виготовляти ще в Стародавньому Єгипті, за часів горезвісних пірамід. Уявляєте, скільки століть налічує історія цього кошти? Страшно навіть уявити! І якщо перша пудра виготовлялася з рисової або пшеничного борошна, білої глини або вапняку, то згодом її рецепт безліч разів еволюціонував. Досить згадати середні віки, коли в пудру додавали миш'як і свинець. Неважко уявити, що на той момент пудра могла по праву вважатися смертельно небезпечною. Як нині справи зі складом цього кошти, як вибрати пудру і як використовувати її для того, щоб шкіра виглядала ідеальною? Давайте спробуємо розібратися в цьому разом.

Дивимося на колір шкіри

Найважливіший і одночасно спірне питання. Якого кольору повинна бути пудра - тон-в-тон, трохи світліше кольору шкіри, або, може бути, зовсім прозорою? У різних джерелах можна зустріти різні думки - хтось рекомендує вибирати пудру трохи світліше природного відтінку шкіри, а хтось стверджує, що це груба помилка в макіяжі. Ми вважаємо, що питання тут залежить виключно від того, який ви макіяж віддаєте перевагу і для яких цілей пудру використовуєте. Якщо тільки в Т-зоні - цілком можна спробувати використовувати засіб трохи світліше, створюючи таким чином легкий ефект контурінга. Якщо на все обличчя і особливо щоки, то краще купувати пудру тон-в-тон. А ось тим, кому колір пудри не важливий, а необхідно лише прибрати жирний блиск шкіри, варто задуматися про покупку безбарвної матирующей пудри.

А ось тим, кому колір пудри не важливий, а необхідно лише прибрати жирний блиск шкіри, варто задуматися про покупку безбарвної матирующей пудри

Дивимося на тип шкіри

Зазвичай виробники намагаються розробити більш-менш універсальні формули засобів, але не всім дівчатам ця універсальна формула підійде. Нормальна і жирна шкіра в даному випадку у виграші - пудра не підкреслюють лущення, відмінно лягають, прибираються жирний блиск шкіри. А ось для власниць сухої шкіри вибір пудри є особливою проблемою. Тут слід вибирати засіб з високим вмістом зволожуючих, живильних або жирних компонентів. Можна подумати про придбання пудри з текстурою крему. Для проблемної шкіри варто вибирати мінеральну пудру, яка відмінно замаскує недоліки шкіри і при цьому допоможе підсушити запалення.

Вибираємо за складом

Звичайно ж, за століття і десятиліття склад пудр далеко просунувся і сильно змінився. І слава Богу! Тепер за шкоду цього кошти можна не переживати, особливо це стосується корейських виробників, які, м'яко кажучи, повернені на якості своїх продуктів. Найпопулярніший компонент сучасної пудри - тальк. Крім нього, в пудрах частенько зустрічаються окис цинку, каолін, гідроксид калію, крохмаль і квіткові масла. Іноді використовуються парфумовані аромату. Як пігментів використовуються органічні барвники. Потрібний відтінок виходить методом змішування барвників коричневого, жовтого, білого і червоного кольору.

Окремо поговоримо про мінеральну пудрі - що це за звір такий, і чим вона відрізняється від будь-якої іншої пудри без цієї позначки? Складом, ось чому. Проста пудра складається з органічних і хімічних інгредієнтів, змішаних між собою, а мінеральна включає тільки натуральні компоненти (камені-мінерали), які розтираються в дрібний порошок. За рахунок них цей вид пудри має особливий, мерехтливий, сяючий фініш.

Корейські виробники - сміливі експериментатори і першовідкривачі, які розробляють самі різні пудри, в складі яких можна зустріти рідкісні та унікальні компоненти. Багато хто любить використовувати споконвічно «східні» компоненти - рисову муку, каолін, екстракт морських водоростей.

Розбираємося з видом пудри

Останній в нашому списку, але зовсім не менш важливе пункт. Якби якась єгипетська красуня тільки дізналася, скільки всього зараз придумано видів пудри, її б схопив удар! Не дивно, що навіть ми, звиклі до рогу достатку косметичних засобів, ризикуємо заплутатися. Ми розповімо лише про найбільш затребуваних видах пудри, які найчастіше заслуговують позитивні відгуки покупців.

Компактна (або спресована) пудра - самий зручний і простий у використанні вид пудри. Рідкісна дівчина не носить таку в сумочку або косметичці. Варіант на кожен день. Але заради бога, дорогі дівчата! Не використовуйте спонж, які йдуть в комплектах з більшістю таких пудр. Краще купувати інші спонжіком або використовувати кисть з натурального ворсу, можна кисть кабукі. Так Ваш макіяж буде виглядати ідеально на 100%!

Розсипчаста пудра - варіант пудри на вихід або пудри для вирівнювання тону шкіри. Наноситься вона виключно кистями, і може приховати ряд недоліків шкіри, але з нею також важливо не переборщити. У Кореї дуже багато мімімішних пудр саме в розсипчастою варіанті, і вони ніжно улюблені кореянками. Особливо від брендів SkinFood і Etude House .

Особливо від брендів   SkinFood   і   Etude House

Мати рую щая (прозора) пудра - дуже популярний в Кореї варіант. Рекомендується до застосування при створенні макіяжу жінкам з рівним тоном шкіри без яких-небудь дефектів. Вона надовго усуває жирний блиск, при цьому зберігає натуральний тон шкіри. Корейські пудри такого плану ще й регулюють роботу сальних залоз, що теж можна вважати приємним бонусом.

Корейські пудри такого плану ще й регулюють роботу сальних залоз, що теж можна вважати приємним бонусом

Мінеральна пудра - крім того, що ми сказали про мінеральну пудру вище. Головна її особливість не тільки в складі, але і в тому, що за рахунок світловідбивних частинок вона не створює ефекту маски на обличчі. Ось тільки в щоденному макіяжі з нею не варто переборщувати - не те можна отримати ефект лиснючого особи-млинця.

Пудра в кульках - багатофункціональна, неймовірно красива і не часто купується покупцями. Тому що ця пудра для тих, хто любить морочитися з макіяжем і володіє «набитою» рукою, а також знаннями про контурінге і скульптування особи. Якщо це про вас - обов'язково спробуйте такий засіб! Жовті кульки пудри приховують синці під очима, персикові, коралові або рожеві колір можна використовувати в якості рум'ян, а зелені кульки приховає почервоніння і запалені ділянки на обличчі. Здорово, але дуже складно нанести все це так, щоб відчути свою перевагу над цими маленькими кульками.

Сподіваємося, наша стаття була корисна Вам і тепер зробити вибір пудри буде легше 😉

ХОЧУ НОВУ ПУДРУ

З любов'ю, Ваша команда Луніфера

© 2016 Lunifera.ru. Стаття написана Дар'єю Бойко, спеціально для Lunifera.ru. Будь-яке копіювання без згоди адміністрації магазину заборонено.

Уявляєте, скільки століть налічує історія цього кошти?
Як нині справи зі складом цього кошти, як вибрати пудру і як використовувати її для того, щоб шкіра виглядала ідеальною?
Якого кольору повинна бути пудра - тон-в-тон, трохи світліше кольору шкіри, або, може бути, зовсім прозорою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com