рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

6 міфів про гімнастику особи: шкода чи користь

  1. Міф № 1. «Фейсбілдінг дає миттєвий ефект»
  2. Міф № 2. «Чим більше качаешь м'язи на обличчі - тим краще ефект»
  3. Міф № 3. «Гімнастика для обличчя - це довго»
  4. Міф № 4. «Якщо перестати робити гімнастику, все стане ще гірше, ніж було раніше»
  5. Міф № 5. «Після 40 років пізно робити гімнастику, до 25 рано»
  6. Міф № 6. «Гімнастика для обличчя і правильне харчування - все, що потрібно для здорової шкіри»
  7. Підводячи підсумок:

Сьогодні тренд «natural» зайняв міцні позиції на ринку. Правильне харчування, органічна косметика, природна краса. Все це - різні прояви одного і того ж процесу: людство починає замислюватися про своє здоров'я, а не тільки про зовнішню красу. Інтерес у жінок у віці 30+ викликають методи природного омолодження. У мережі одним з популярних трендів стала гімнастика для особи або «фейсбілдінг». Про неї сьогодні і поговоримо. Сьогодні тренд «natural» зайняв міцні позиції на ринку

Перш давайте подумаємо, що насправді таке апаратні методики і ін'єкції, чим вони небезпечні? Останні 15 років в Росії і більше 40 років на Заході жінкам наполегливо нав'язують переконання: косметологія необхідна для краси і молодості особи. Насправді, якщо ви подивитеся на наслідки регулярного застосування ін'єкцій протягом хоча б п'яти років, то переконаєтеся, що м'язи слабшають і звикають до постійних втручань. Що відбувається? Природні фізіологічні механізми порушуються, капіляри, через які до шкіри надходить кисень і поживні речовини, атрофуються, настає склеропатія або, простіше кажучи, склейка судин. Шкіра грубіє і стає землісто- сірого кольору через хронічний дефіцит харчування клітини. М'язи обличчя старіють, настає фіброз тканин.

Однак в останні роки світ захопила мода на натуральність. Методика, яка підходить як для підтримки стану шкіри, так і для додання тонусу - фейсбілдінг. Набір вправ був придуманий більше 60 років тому німецьким пластичним хірургом Рейнхольдом Бенцом. Сьогодні про гімнастику для особи кажуть на всіх телеканалах, пишуть у всіляких журналах, тема обростає міфами і різними думками. Одні вважають гімнастику для особи «дивом», інші стверджують про її марності.

Міф № 1. «Фейсбілдінг дає миттєвий ефект»

Гімнастика для обличчя - це теж фітнес, але для лицьових груп м'язів. Всього їх 57 і вони мають потребу в регулярному тренуванні. Якщо ви сходили на тренування один або два рази, і потім не з'являлися півроку, ви навряд чи побачите поліпшення. Аналогічна логіка і тут - якщо хочете помолодшати на кілька років - не чекайте дива. Систематичні заняття допоможуть підтягнути овал обличчя, позбавитися від дрібних зморшок, прибрати набряклість і темні кола під очима. Але приготуйтеся займатися своїм обличчям з любов'ю і терпінням хоча б 3-6 місяців.

Міф № 2. «Чим більше качаешь м'язи на обличчі - тим краще ефект»

М'язи обличчя відрізняються від м'язів тіла: вони тонше, більш плоскі і кріпляться по-різному. Мімічні м'язи обличчя, на відміну від скелетних, одним кінцем кріпляться до кістки, а іншим вплітаються в шкіру або сусідні м'язи. Одні з них майже постійно напружені, інші майже постійно розслаблені. Одна м'яз в спазмі (гіпертонус) тягне за собою сусідні м'язи і шкіру - так утворюються багато зморшки: на лобі, переніссі, носогубні складки і т.д. Якщо качати спазмовану м'яз mdsah; то ви тільки погіршить проблему. Для початку необхідно зняти спазм спеціальними розслаблюючими і масажними техніками, і лише потім приступати безпосередньо до гімнастики. Інші м'язи знаходяться в розслабленні (гипотонус), і гравітація тягне їх вниз.

Порада: до кожної зоні особи потрібен особливий підхід. Чергуйте вправи для напруження м'язів з масажем для розслаблення, а також не зловживайте.

Міф № 3. «Гімнастика для обличчя - це довго»

Ваші тренування особи будуть віднімати всього 10-15 хвилин в день. Але важливий пункт - це щоденні вправи. Відмінність від того ж ботокса в тому, що він не вирішує проблему в корені, а лише на деякий час покращує ситуацію. Гімнастика ж вимагає більше зусиль, але збереже красу і тонус шкіри на багато років без ін'єкцій.

Міф № 4. «Якщо перестати робити гімнастику, все стане ще гірше, ніж було раніше»

Коли ви тільки починаєте займатися фейсбілдингом, то особа починає потроху змінюватися на краще. Є вправи, які дають 3D ліфтинг-ефект, а є ті, які здатні моделювати певні зони на обличчі. Тому при правильному підборі вправ під ваш тип особи і конкретні запити - ви будете день за днем ​​хорошеть. Шкіра буде рожевіти від припливу крові і поживних речовин, овал обличчя стане чіткіше, зморшки розгладяться, а темні кола під очима підуть. Перші явні результати ви відчуєте через пару тижнів, помітите їх в дзеркалі через місяць, а близькі побачать їх приблизно через пару місяців.

Що буде, якщо ви перестаєте робити вправи? Через кілька місяців результат повернеться до того, як було до початку вправ. У разі, якщо не вистачає часу на щоденні практики, то робіть кілька підтримують комплексів пару раз в тиждень. Цього достатньо для підтримки ефекту роками.

Міф № 5. «Після 40 років пізно робити гімнастику, до 25 рано»

Почати займатися гімнастикою для обличчя можна в будь-якому віці. М'язи легко піддаються тренуванню. Перша динаміка буде видно через 10 днів регулярних і правильних тренувань. Звичайно, чим раніше ви почнете, тим більше проблем вдасться вирішити. У деяких дівчат зморшки починають закладатися досить рано - в 20 років. Причиною можуть бути індивідуальні анатомічні особливості і активна міміка. Гімнастика покращує кровообіг і відтік лімфи, що очищає шкіру від запалень і зменшує прояв акне.

Міф № 6. «Гімнастика для обличчя і правильне харчування - все, що потрібно для здорової шкіри»

Головне в будь-якій справі - системний підхід. Безумовно, наше обличчя - це не тільки результат роботи зовнішньої, а й внутрішньої. Як вже було описано вище - гімнастика допомагає отримати перші результати майже відразу. У комплексі зі здоровим харчуванням ви зможете позбутися не тільки від зайвої ваги, але і отримати легкість у всьому тілі, бадьорість і гарний настрій. Однак не можна забувати про ще один важливий пункті в списку корисних звичок для здоров'я: питний режим. Хронічне зневоднення в прямому сенсі слова відбивається на стані шкіри обличчя. Наповнена внутрішньої вологою шкіра виглядає свіжою та здоровою, а при нестачі рідини вона набуває землистий відтінок. Шкіра стає більш схильною до утворення прищиків і запалень. Ще одна вірна ознака нестачі рідини - підвищена сухість ліктів і п'ят. Дегітратацію можна визначити навіть простим дотиком: зволожена шкіра ніжна, м'яка. Зневоднена - суха, груба. При нестачі води з організму повільніше виводяться шлаки і відходи, а шкіра виглядає менш здоровою. Необхідно пити достатню кількість води і збагачувати організм макро- і мікроелементами, такими як магній і кальцій

Підводячи підсумок:

Спробуйте відразу після прочитання цієї статті зробити 3-4 будь-яких вправи з комплексу фейсбілдінга і ви відчуєте, що кров прилила до вашої особи відразу ж. Однак спочатку вивчіть всі техніки, виберіть відповідну особисто вам, проконсультуйтеся з лікарем. Особа - справа делікатна. Завжди більше довіряйте своїм відчуттям і знанням, а не міфам.

Пам'ятайте, ваша краса - в ваших руках і будьте здорові!

Шановні читачі!
Спасибі, що читаєте наш блог! Отримуйте найцікавіші публікації раз на місяць оформивши підписку. Новим читачам пропонуємо спробувати нашу воду безкоштовно, при першому замовленні виберіть 12 пляшок (2 упаковки) мінеральної води BioVita або питної води Stelmas . Оператори зв'яжуться з Вами і уточнять деталі. Тел. 8 (800) 100-15-15

* Акція для Москви, МО, Санкт-Петербурга, ЛВ

Перш давайте подумаємо, що насправді таке апаратні методики і ін'єкції, чим вони небезпечні?
Що відбувається?
Що буде, якщо ви перестаєте робити вправи?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com