рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Який татуаж губ вам краще підійде

  1. Який татуаж губ вам краще підійде Опубліковано 09: 00ч в Блог автор: Вікторія Уже на етапі...
  2. Татуаж губ - техніка контур
  3. Татуаж губ - контур з розтушовуванням
  4. Татуаж губ повне заповнення акварель і ефект помади
  5. Татуаж губ ефект 3D, 6D, Pearl lips
  6. Природний татуаж губ
  7. Татуаж губ загоєння

Який татуаж губ вам краще підійде

Опубліковано 09: 00ч в Блог автор: Вікторія

Уже на етапі планування процедури татуажу, клієнтки хочуть отримати відповіді на багато запитань. який татуаж губ краще? Який більше підійде? Як пройде загоєння і які таблетки пити перед процедурою, щоб не спровокувати загострення герпесу? Постараємося відповісти максимально інформативно.

Який татуаж губ краще?

Складно відповісти на це питання однозначно. У кожної техніки є свої показання: одна покликана коригувати колір, інша - камуфлирует асиметрію, третя - дає обсяг. Тому на даний момент багато майстрів пропонують саме комплексні техніки. Постараюся пояснити докладніше.

Татуаж губ - техніка контур

Самостійно вона використовується вкрай рідко - а саме в тих випадках, коли потрібно скорегувати тільки контур губ. Це трапляється при його природної «розмитості». Підбирається колір пігменту, який максимально близький до кольору губ клієнта і коригується контур. Зазвичай контур доповнюється хоча б легонькой растушевкой. Модні тенденції макіяжу не заохочують занадто контуровані губи, тому майстер повинен бути справжнім віртуозом в підборі кольорів.

Татуаж губ - контур з розтушовуванням

Отже, ми відтворили гармонійний контур губ і застосовуємо растушевку для того, щоб вирівняти перехід кольору між контуром і безпосередньо губами. Растушевка може покривати третину, дві третини або половину поверхні губ, але може бути і повною. Зазвичай в цій техніці використовують максимально натуральні відтінки, щоб після загоєння через контраст кольорів не вийшов ефект «з'їдених губ». Ця, здавалося б, універсальна процедура протипоказана дівчатам з дуже тонкими губами, вона «вкраде» і так незначний обсяг.

Татуаж губ повне заповнення акварель і ефект помади

Ця техніка застосовується в тих випадках, коли клієнтка хоче кардинально змінити колір і форму своїх губ, позбутися від асиметрії і додати губам візуального обсягу. Повне заповнення виконується або в акварельного , Безконтурной техніці (використовуються ніжні, природні тони, які перекриють природний бляклий колір губ), або в техніці «ефект помади». Остання має на увазі використання соковитих відтінків, які зроблять губи виразніше і яскравіше. При цьому контур промальовується дуже чітко, а пігмент впроваджується досить щільно. Клієнтці залишається лише додати блиску і вона виглядає, як буд-то тільки що нафарбувала губи. Своїм клієнтам я рекомендую ретельно вибирати техніку, адже підфарбувати червоною помадою природні губи простіше, ніж два роки з ранку до вечора ходити з яскравими.

Татуаж губ ефект 3D, 6D, Pearl lips

Якщо не впроваджуючи в технічні моменти, то ці техніки в своїй основі схожі з технологією повного заповнення губ. Тільки для створення помітного обсягу майстер використовує від трьох до шести відтінків перманентних пігментів для татуажу губ з метою створення колірних відблисків, які і дають ефект припухлих губ. Ці техніки складні у виконанні навіть для досвідченого фахівця, адже важливо вибрати правильні тони пігментів, вірно визначити межі переходу і ювелірно виконати складну роботу. Як і в попередній техніці у клієнток є вибір - пухкенькі натуральні губки або яскраві і помітні.

Природний татуаж губ

Все частіше клієнтки наполягають саме на такому варіанті. Їх можна зрозуміти - мода на природний макіяж вже кілька років в тренді. До того ж сучасний якісний макіяж ставить перед собою мету створити максимально натуральний результат, дивлячись на який, ніхто не запідозрить вас в косметологічних втручаннях. Тому у кваліфікованого майстра в наявності таку кількість натуральних відтінків пігменту, що підібрати потрібний не складе труднощів.

Татуаж губ загоєння

Мені боляче дивитися на дівчат, які викладають в мережу фото моторошно опухлих губ після процедури. Сучасні високоточні апарати дозволяють зробити процедуру настільки малотравматичної, що ніякого набряку в 90% випадків не виникає взагалі, а сходження кірочок стає практично непомітним. Тому тричі подумайте, чи варто йти до фахівця, який робить процедуру машинкою для тату (або не дай Бог ручкою!) І ставити під загрозу не тільки результат, але і власне здоров'я. Перманентний макіяж в умілому виконанні - абсолютно комфортна процедура!

А ще, великий плюс для майстра перманентного макіяжу - досвід роботи візажистом. Адже для відтворення гармонійних рис обличчя не придумано формул, результат роботи залежить від природного чуття, знання законів колористики і візажні технік корекції.

вибирайте кращого майстра ОТВЕТСТВЕННО! Перманентний макіяж / татуаж губ - не та процедура, на якій потрібно економити!

Вікторія Рудько, міжнародний тренер з перманентного макіяжу, провідний фахівець Академії Пьюбо (Україна)

Який більше підійде?
Як пройде загоєння і які таблетки пити перед процедурою, щоб не спровокувати загострення герпесу?
Який татуаж губ краще?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com