рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Келихи і фужери

  1. Різноманітність продукції з категорії
  2. Як остаточно визначитися з вибором

Келихи і фужери - невід'ємний елемент в сервіровці кожного столу. У наш час вибрати витончений і вишуканий набір не складе труднощів. Інтернет магазин Хоздом пропонує вироби різного об'єму і виду. На що звертати увагу, розглядаючи асортимент? Як знайти товар з вдалим співвідношенням ціни і якості?

Різноманітність продукції з категорії

В першу чергу вам потрібно вирішити, для якого напою ви хочете купити келих. Різні рідини вимагають різні ємності, в яких вони могли б максимально розкрити свій аромат і смак:

  • Моделі для коктейлю. Вони мають досить стійку ніжку і трикутну форму, яка розширюється до верху.
  • Варіант для бордо округлий, в середньому має обсяг близько 600 мл.
  • Вироби для пива зроблені без ніжки і досягають великого обсягу понад 500 мл.
  • Келихи для шампанського. Це мініатюрний корпус з тонким горлом.
  • Товари для коньяку. Вони мають низьку стійку ніжку і ємність середніх розмірів.
  • Фужери для лікеру. Їх можна купити за невисокою вартістю зі стандартною невеликою ємністю і досить товстою ніжкою.

Їх можна купити за невисокою вартістю зі стандартною невеликою ємністю і досить товстою ніжкою

Всі товари, представлені в асортименті, можна недорого купити з повною упевненістю, що вони виконані з високоякісного матеріалу. Скло володіє хорошими показниками міцності, воно зносостійке і просте у догляді. Особливо довговічними будуть фужери з потовщеними стінками. Вони будуть гармонійно поєднуватися з іншого скляним посудом на кухні: чарками , глечиками , креманки .

На догляд за посудом не втече багато часу і сил. Навіть після великих свят і посиденьок у великій компанії друзів, всі вироби можна помістити в посудомийну машину і швидко відмити. Це робиться не довго і вручну, так як гладка поверхня легко піддається очищенню.

Як остаточно визначитися з вибором

В першу чергу вам потрібно зробити підсумок того, в якій кількості ви хочете придбати вироби. Набори включають в себе в середньому шість штук, можна купити товар і поштучно. Перший варіант буде більш бюджетним за вартістю.

Також зверніть увагу на обсяг, адже він може бути трохи різними навіть для одного типу напоїв, хоч і існують стандартні розміри. Наприклад, для вина він може досягати як 190 мл, так і 300. У цьому питанні слід врахувати такі тонкощі, як різні сорти вин і визначити які моделі можуть розкрити весь букет ароматів і смаків певного виду.

За невисокою ціною можна знайти келихи і для безалкогольних напоїв. Для чаю і кави буде вдалим варіант з товстої короткою ніжкою. Також дані моделі доповнюються ручкою, щоб було зручно тримати корпус, розігрітий від окропу. Окремий вид складають ємності для соків і содовою. По виду і практичним характеристиками вони максимально схожі на минулий варіант.

Якщо ви вже вибрали відповідний товар для вашого будинку або бару, потрібно наостанок оформити замовлення і вибрати зручний для вас недорогий спосіб доставки в інтернет магазині HozDom: Новою поштою, кур'єром або самовивезення. Він приїде в будь-яку точку України: Харків і Одесу, Дніпро і Київ.

На що звертати увагу, розглядаючи асортимент?
Як знайти товар з вдалим співвідношенням ціни і якості?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com