рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як оригінально упакувати подарунок

Упаковка давно стала важливою складовою подарунка. Завдяки красивій і зі смаком оформленої упаковці можна створити незвичайний характер навіть для будь-якого практичного подарунка, а зі скромного сувеніра зробити запам'ятовується сюрприз.

Так само як і до вибору подарунка, до процесу створення упаковки варто підходити індивідуально і вибирати матеріали в залежності від характеру одержувача, теми свята, а так само форми, розміру і призначення подарунка. Так, крім уже звичної прямокутної коробки, ви можете оформити упаковку у вигляді цукерки або використовувати мішечок, помістити подарунок в келих або вазу, плетений кошик або морську мушлю.
Так само як і до вибору подарунка, до процесу створення упаковки варто підходити індивідуально і вибирати матеріали в залежності від характеру одержувача, теми свята, а так само форми, розміру і призначення подарунка

Для обгортки варто застосувати як спеціальну кольоровий папір або плівку, так і матеріали, які на перший погляд зовсім не призначені для створення святкової атмосфери, наприклад білу або поштовий папір, щільну газету або сторінки глянцевих журналів. Одним з найбільш благородних матеріалів для упаковки подарунків є тканина. Тканини більш міцні й гнучкі ніж папір, що дозволяє повторити форму подарунка, уникнувши при цьому розривів і помятости, саме тому тканина - ідеальний матеріал для тих, хто робить перші кроки в створенні оригінальної упаковки для подарунків.

Закінчений і цілісний вигляд упаковці надають стрічки і різноманітні тасьми, які виконують декоративну функцію, а так само служать для закріплення пакувального матеріалу (тканини, паперу, фольги). Крім атласних і паперових стрічок можна використовувати нитки бус, мотузки, гнучкі смужки кори / засушених трав або поліетиленові труби , Пластикові трубочки і будь-який інший відповідний матеріал. Комбінуйте матеріали, використовуйте одночасно всілякі по текстурі і ширині стрічки, неоднакові за кольором і розміром намиста, комбінуйте натуральні і штучні матеріали, при цьому дотримуйтеся міри і зберігайте почуття смаку.
Закінчений і цілісний вигляд упаковці надають стрічки і різноманітні тасьми, які виконують декоративну функцію, а так само служать для закріплення пакувального матеріалу (тканини, паперу, фольги)

У разі якщо Ваш подарунок крихкий і вимагає дбайливого і обережного поводження, варто подумати про наповнювачі, які дозволять уберегти подарунок від пошкоджень протягом транспортування, а так само стануть унікальною складовою упаковки. При виборі наповнювачів необхідно враховувати характер адресата і тематику свята. Різнобарвні конфетті підійдуть для «захисту» будь-якого подарунка і особливо порадують дітей. Для романтичного подарунка коханій людині в ролі наповнювача можна пустити в хід пелюстки троянд і сухоцвіт. Якщо Ви хочете підбадьорити одержувача або зробити натяк, то припадуть дуже до речі тонко нарізані смужки паперу з надрукованими на них фразами і афоризмами відповідної тематики.

Символом хорошого тону є наявність вітальної листівки або картки подарунка, де вказані імена одержувача і адресанта, а так само дата. Картка подарунка необхідна, якщо подарунок відправлений через кур'єра або його доведеться вручити на святі з великим числом запрошених гостей. Таку картку ви можете придбати заздалегідь або ж виготовити самостійно з кольорового картону і закріпити за допомогою стрічок. Якщо подарунок упакований в прямокутну коробку, а обгортка однотонна або виконана з поштового паперу, то можна стилізувати подарунок під посилку, вказавши необхідну інформацію безпосередньо на упаковці.
Символом хорошого тону є наявність вітальної листівки або картки подарунка, де вказані імена одержувача і адресанта, а так само дата

В якості додаткових декоративних матеріалів вам можуть стати в нагоді живі або сухі квіти, банти зі стрічок, фігурки та аплікації з паперу, намистини різних розмірів, черепашки та інші натуральні і штучні дрібниці. Зверніть увагу, що ці деталі закріплювати необхідно з особливою акуратністю, так як вони в першу чергу привертають до себе увагу. Так само ви можете ароматизувати використовувані матеріали за допомогою ефірних масел або духів, але цей прийом можна застосувати лише в тому випадку, якщо ви використовуєте тільки штучні матеріали.
Приступаючи до упаковки подарунка, керуйтеся наступними правилами:
- Переконайтеся, що всі необхідні матеріали у вас під рукою. Крім декору Вам знадобляться ножиці, нитки і голки, прозорі клей і скотч, ніж для паперу, лінійка, олівці або ручки;
- У випадку, коли Ви не впевнені в своїх силах, спробуйте зробити "чорнову" упаковку, використовуючи прості і недорогі матеріали (наприклад, папір для друку) або матеріали, які піддаються відновленню (наприклад, атласні стрічки і тканину);
- Уважно перевірте якість матеріалів (чистоту і цілісність), а так само переконайтеся, що їх досить для втілення задуманого;
- Усі матеріали повинні поєднуватися між собою за кольором і текстурою, а так само відповідати стилю подарунка і перевагам одержувача.
І пам'ятайте, незамінною складовою хорошого подарунка буде йде від серця прагнення порадувати його одержувача.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com