рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вегетаріанські соуси - грибний, імбирний і тахіни - Рецепти Помаранчевої Кухні

  1. Густий грибний соус
  2. Для грибного соусу нам буде потрібно:
  3. Тахіни (кунжутний) соус
  4. Для тахіни (кунжутного) соусу нам буде потрібно:
  5. Солодкий імбирний соус
  6. Для імбирного соусу нам знадобиться:

Іноді вони повертаються ... разом з літом, спекою і морем овочів на Помаранчеву кухню повертаються вегетаріанські соуси.

Минулого разу ми не полінувалися і приготували за один раз цілих три вегетаріанських соусу : Томатний, картопляний і сирний. Негоже і зараз собі змінювати і знижувати планку - знову зробимо три в одному. А потім, хто його знає, можливо, з'явиться в майбутньому і продовження соусної епопеї: "Вегетаріанські соуси: Початок" або "Вегетаріанські соуси і чарівний лаваш"? Але це коли-небудь, а поки ...

Як доповнення до вегетаріанським соусів нам знадобляться коржі, вірменські лаваші, дієтичні хлібці і неминучі нарізані овочі - все, що можна змастити соусом або в нього вмочити.

Крім того, у кожного соусу будуть свої інгредієнти ...

Густий грибний соус

містить цибулю   підходить веганам містить цибулю
підходить веганам

У мене з минулого року залишалися сушені гриби, тому першим номером нашої програми - грибний соус. Він самий времезатратний з сьогоднішньої трійки, але і самий універсальний - відмінно підходить до гречаної каші, рису, макаронів або веганські картопляного пюре .

Для грибного соусу нам буде потрібно:

  • 2 жмені сушених грибів;
  • 3 склянки води;
  • 1 цибулина;
  • 3 ст.л. рослинної олії;
  • 1 ст.л. борошна;
  • сіль за смаком.

Сушені гриби добре промиваємо і замочуємо у воді аж на 2-3 години. Доведеться потерпіти, переробити купу інших справ, а потім відварити гриби в тій воді, в якій вони замочували.
Сушені гриби добре промиваємо і замочуємо у воді аж на 2-3 години
Поки гриби варяться, ми встигнемо обсмажити дрібно нарізану цибулю в одній столовій ложці рослинного масла.

Відварені гриби відкидаємо на друшляк, але відвар не виливаємо. Він нам знадобиться пізніше. А прямо зараз нам потрібно порізати гриби на шматочки і відправити в сковорідку до цибулі. Додаємо масло, що залишилося і обсмажуємо гриби і цибулю разом.

Додаємо борошно, перемішуємо і вливаємо грибний відвар. Тепер на повільному вогні протягом 12-15 хвилин варимо соус, періодично помішуючи.

У самому кінці варіння солимо наш грибний соус по своєму смаку і все! Перший готовий!

У 100 гр. страви:

Калорійність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи, г 73 2,4 5,7 3,0

Тахіни (кунжутний) соус

містить часник   підходить веганам містить часник
підходить веганам

Цей смачний, традиційно подається з фалафель соус багатий на кальцій, практично сироедческій, а тому дуже корисний з будь-якого боку.

Для тахіни (кунжутного) соусу нам буде потрібно:

  • 1 стакан кунжутного насіння;
  • 100 мл. рослинної олії;
  • 1 зубчик часнику;
  • сік одного лимона;
  • сіль за смаком.

Для тахіни соусу нам буде потрібна дуже холодна вода, тому краще з самого початку подбати про те, щоб пляшечка з водою в холодильнику або навіть в морозилці була. Вода нехай охолоджується, а наша справа за допомогою блендера розтерти кунжут з маслом в однорідну непривабливу сіру масу.
Для тахіни соусу нам буде потрібна дуже холодна вода, тому краще з самого початку подбати про те, щоб пляшечка з водою в холодильнику або навіть в морозилці була
У цю масу додаємо дрібно натертий часник. Віджимаємо сік з лимона і вливаємо його в тахинную пасту - вона на очах починає створаживаться, густіти і світлішати.

Тепер виймаємо з холодильника воду і поступово, повільно вливаємо її в кунжутно-часникову масу, доводячи консистенцію соусу до необхідної нам густоти. Чим холодніше вода, тим світліше буде соус.

Залишилося тільки посолити і готово! Другий вегетаріанський соус ... check!

У 100 гр. страви:

Калорійність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи, г 421 30,6 193,2 19,6

Солодкий імбирний соус

Останній на сьогодні соус - найлегший, найбільш неординарний - обов'язково сподобається любителям гостро-солодкого смаку. Можна спробувати його і як соус для вегетаріанської піци , Заради нових смакових відчуттів.

Для імбирного соусу нам знадобиться:

  • 1 великий солодкий перець;
  • 1 лимон;
  • 2 ст.л. меду;
  • -1 ч.л. меленого імбиру.

Для автентичності краще взяти жовтий солодкий перець, але у мене був тільки червоний, тому і соус вийшов не жовтого кольору, як годиться, а в моїй улюбленій помаранчевої гамі. Але якого б кольору не був перець, з нього потрібно видалити насіння, а все інше подрібнити в блендері або натерти на тертці.
Для автентичності краще взяти жовтий солодкий перець, але у мене був тільки червоний, тому і соус вийшов не жовтого кольору, як годиться, а в моїй улюбленій помаранчевої гамі
З лимона теж потрібно видалити насіння. А потім натерти на дрібній тертці разом з цедрою. Можна, звичайно, і блендером, але на тертці виходить краще.

Тепер просто змішуємо перетертий перець з перетертим лимоном, а також з медом і імбиром заодно.

На цьому приготування вегетаріанського імбирного соусу закінчилося. Несподівано швидко, але ось так.

У 100 гр. страви:

Калорійність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи, г 90 1,1 0,0 21,1

Ну ось ми і виконали свою програму на сьогодні. Ай да молодці, саме час підкріпиться коржами з свіжоприготовленими соусами. Смачного!
Ну ось ми і виконали свою програму на сьогодні
PS Ті ж, чий апетит коржами з соус не вгамувати, зможуть знайти для себе відповідні рецепти страв і приготувати повноцінний обід або вечерю.

КОСМЕТИКУ, вітаміни І ДЕЯКІ ВЕГЕТАРІАНСЬКІ ПРОДУКТИ Я замовляю В ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ IHERB.COM СКУШТУЙТЕ І ВИ!

А потім, хто його знає, можливо, з'явиться в майбутньому і продовження соусної епопеї: "Вегетаріанські соуси: Початок" або "Вегетаріанські соуси і чарівний лаваш"?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com