рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепти Салата з волоський горіх І Грибами

Мудрі люди кажуть: людина являє собою те, що вживає в їжу

Мудрі люди кажуть: людина являє собою те, що вживає в їжу. Якщо розібратися, такий вислів цілком справедливо. Продукти харчування не тільки насичують плоть, вони покликані заряджати енергією, живити головний мозок, підвищувати інтелектуальний рівень. Тому так важливо для повноцінного життя людини правильно збалансоване меню. Недаремно кажуть, що здорове, корисне харчування підтримує прекрасне самопочуття, додає бадьорості духу.

Домашнім господаркам і людям, що захоплюються кулінарією, слід пам'ятати, що приготовані страви неодмінно повинні бути ситними і легкими. Зразком збалансованої корисної їжі можна вважати таке холодне блюдо, як салат. Дуже корисне і поживне поєднання для салату - це гриби і горіхи. Особливо великою популярністю користуються рецепти салатів з волоськими горіхами і грибами.

При більш детальному розгляді цих компонентів слід зазначити, що волоські горіхи є живильним і корисною їжею. Вони надають неповторну вишуканість будь-якої страви. Вживання в їжу волоських горіхів надає на організм протизапальну, регенеруючу, бактерицидну дію. Грецькі горіхи корисні для печінки, серцево-судинної та нервової систем людини.

У свою чергу, гриби сприятливо впливають на систему травлення та здатні прикрасити будь-який салат. Грибами нерідко можна з успіхом замінити рослинні прянощі, завдяки високому вмісту в них ароматичних і екстрактивних речовин.

Однією з найпоширеніших в кулінарії холодних закусок, що включають дані інгредієнти, є наступний салат.

Необхідно підготувати:

  1. 800 грамів улюблених грибів,
  2. 2 стручки солодкого перцю,
  3. зелень петрушки, кропу,
  4. стакан ядер волоських горіхів,
  5. по 2 столові ложки яблучного оцту і оливкового масла,
  6. 200 грамів листового салату,
  7. сіль, мелений чорний перець - за смаком.

Підготувавши компоненти, наріжте тонкими скибочками гриби і обсмажте на оливковій олії. Потім потрібно протягом 20-ти хвилин запекти стручки солодкого перцю, після чого остудити їх під струменем холодної води, видалити шкірку, насіння, плодоніжки, нарізати кубиками. Порубати волоські горіхи, наріжте зелень. Підготовлені інгредієнти додайте до грибів на сковорідку, смажте 10 хвилин. Потім влийте яблучний оцет, спеції, остудіть. Остигнула горіхово-грибну масу викладіть на салатні листочки, красиво прикрасивши ядерця граната.

Популярним представником колекції рецептів салату з волоськими горіхами і грибами є наступне блюдо.

Буде потрібно:

  1. банка кукурудзи,
  2. 300 грамів печериць або грибів-глив,
  3. 200 грамів ковбаси,
  4. 4 яйця,
  5. яблуко,
  6. 100 грамів очищених волоських горіхів,
  7. майонез.

Гриби дрібно нарізати, обсмажуються в рослинній олії. Всі інші наявні інгредієнти нарізаються дрібними кубиками. Потім обсмажені гриби змішуються з нарізаними складовими, додається кукурудза, майонез. Салат викладають в красивий салатник, зверху прикрашають подрібненими ядерця волоських горіхів.

При бажанні можна приготувати один цікавий салат-торт. Для створення гармонійного смаку знадобиться:

  1. 500 грамів курячої грудки,
  2. 100 грамів волоських горіхів,
  3. 500 грамів свіжих печериць,
  4. 100 грамів твердого сиру,
  5. пара картоплин,
  6. 1 цибулина,
  7. 1 морквина,
  8. 2 яйця,
  9. голівка часнику,
  10. майонез,
  11. спеції за смаком,
  12. рослинне масло для смаження.

Відваріть грудку, дрібно наріжте. Трохи обсмажте нарізані печериці, потім промокніть зайвий жир паперовою серветкою. Цибуля, часник порубати. Картопля, яйця, морква відваріть, волоський горіх подрібніть. Далі викладайте шари, причому кожен з них промащується майонезом. Перший шар - це курка з часником. Другий шар - натертий на крупній тертці картопля і цибуля з меленим перцем. Третій шар - гриби. Четвертий шар - натерті яйця. П'ятий шар - натерта морква. Шостий шар - сир. Верхній шар - горіхи. Після приготування салат для просочення потрібно помістити в холодильник. Цей пікантний, ніжний, соковитий, ситний салат-торт здивує і порадує ваших гостей.

При дієтичному і низькокалорійному харчуванні майонез можна замінити нежирною сметаною або йогуртом. Смачного!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com