рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати солянку

  1. Багатолика солянка: 5 рецептів приготування солянки на будь-який смак Солянка - грандіозне винахід...
  2. Пташина насолода мисливця
  3. Морські скарби в тарілці
  4. Грибні гостинці осені
  5. Капуста в золотом убранні

Багатолика солянка: 5 рецептів приготування солянки на будь-який смак

Солянка - грандіозне винахід російської кулінарної думки, яке до сих пір займає на нашому столі почесне місце. Рецептів приготування солянки існує безліч. І серед них знайдеться страва для кожного.

Свято м'ясного достатку

Свято м'ясного достатку

Навіть класична м'ясна солянка відкриває свободу для творчості. Пропонуємо одну з найпопулярніших версій. Складаємо в каструлю 600 г яловичини на кісточці, 300 г копчених свинячих реберець і цілу цибулину. Заливаємо все 3 л води, варимо на повільному вогні 2 години, постійно знімаючи пінку, в кінці кладемо сіль і перець горошком за смаком. Бульйон проціджуємо, яловичину відокремлюємо від кістки і нарізаємо соломкою. Точно так само ріжемо по 200 г копченої ковбаси і шинки, 300 г солоних огірків. М'ясні інгредієнти повертаємо в бульйон. Огірки тушкуємо на сковороді 5 хвилин і теж відправляємо в бульйон. Обсмажуємо у вершковому маслі нашатковану цибулину, вводимо 3 ст. л. томатної пасти, Томім ще 5 хвилин і виливаємо зажарку в бульйон. Слідом висипаємо 100 г маслин кільцями, 50 г нарізаних каперсів і варимо суп ще 15 хвилин. Перед подачею прикрасьте солянку зеленню, каперсами, сметаною і часточкою лимона - і ваші домашні прийдуть в справжнє захоплення.

Пташина насолода мисливця

Пташина насолода мисливця

збірна солянка з птиці і дичини - блюдо в істинно царському дусі. Для неї нам знадобиться по 150 г курки, індички, гусака або качки. В ідеалі до них потрібно додати по 300 г м'яса куріпки (або рябчика) і фазана. З усіх цих інгредієнтів варимо бульйон, потім виймаємо їх, охолоджуємо і нарізаємо скибочками завдовжки по 2-3 см. Цибулину пасеруємо в маслі з додаванням 3 очищених від шкірки томатів, солі і спецій. Зажарку разом з м'ясом перекладаємо в бульйон. Очищаємо від шкірки 200 г солоних огірків, злегка бланшируємо в 100 мл бульйону і відправляємо в каструлю. Доводимо солянку до кипіння, кладемо 20 г оливок без кісточок з лавровим листом і варимо 7-10 хвилин. У фіналі заправляємо її сметаною. Тарілку з супом можна прикрасити цілими маслинами і свіжою зеленню. Приготуйте таку солянку для святкової вечері, і вона припаде до смаку всім гостям.

Морські скарби в тарілці

Морські скарби в тарілці

Хто сказав, що риби і морепродуктів не місце в рецепті солянки ? Не зовсім звична для нас варіація все ж має право на життя. Нарізаємо шматочками 300 г філе морського окуня або тріски і відварюємо в ½ л води. Така ж кількість тушок кальмарів очищаємо від плівок, нарізаємо соломкою і припускаємо на сковороді пару хвилин. Що залишився від них відвар змішуємо з рибним бульйоном. Шаткуємо 3 цибулини, дрібно нарізаємо 3 кореня петрушки і пасеруємо в вершковому маслі. Коли вони підрум'яняться, додаємо 1 ст. л. томатного соусу і Томім 5 хвилин. Окремо пасеруємо 2 солоні огірки соломкою. Всі інгредієнти, крім риби і кальмарів, опускаємо в киплячий бульйон. Додаємо по 1 ст. л. оливок і маслин без кісточок і варимо до готовності. Перед подачею в кожну тарілку кладемо шматочок риби, трохи кальмарів і заливаємо супом. Така вишукана солянка підкорить неповторним смаком з першої ложки.

Грибні гостинці осені

Грибні гостинці осені

пісна грибна солянка - абсолютний осінній хіт, який обов'язково полюбиться вашій родині. Замочуємо у воді 10 г сушених білих грибів на 3 години, потім відварюємо їх у цій же воді і нарізаємо соломкою. Варимо 5 хвилин 50 г свіжих печериць, після чого подрібнюємо їх і варимо ще 15 хвилин у відварі від сушених грибів. Дрібно нарізаємо по 30 г маринованих опеньків і солоних груздів. Робимо зажарку з головки ріпчастої цибулі і 2 ст. л. томатного пюре. Додаємо до неї 3 солоних огірка кубиками і Томім суміш 5-7 хвилин. Всі інгредієнти, за винятком відварених сушених грибів, викладаємо в киплячий грибний бульйон. Через 15 хвилин додаємо гриби, що залишилися, лавровий лист, перець і сіль за смаком. Доводимо суп до готовності, в самому кінці висипаємо жменю маслин без кісточок і 20 г каперсів. Грибна солянка з чудовим ароматом - найсмачніший спосіб зігрітися в холоди.

Капуста в золотом убранні

Капуста в золотом убранні

полегшена капустяна солянка - знахідка для тих, хто продовжує дотримуватися фігуру незважаючи ні на що. Дрібно шаткуємо 500 г білокачанної капусти, присмачуємо її 1 ч. Л. солі і ретельно обминають руками. Тушкуємо капусту 5-7 хвилин в глибокій сковороді з 2 ст. л. рослинного масла і 100 мл води. Окремо обсмажуємо подрібнену цибулину і невелику моркву соломкою, поки вони не стануть золотистими. Потім відправляємо обидві засмажкою до капусти. Обсмажуємо в маслі 600 г опеньків, також додаємо до капусти, тушкуємо її ще 20 хвилин. При бажанні можна покласти свіжу зелень за смаком. Ну а ті, хто не уявляє солянку без м'яса, можуть додати в неї мисливські ковбаски, свинячу шийку, шматочки яловичини або сосиски. У будь-якому випадку результат перевершить всі очікування, і голодним не залишиться ніхто.

А ви знаєте, як приготувати солянку? Що прийнято додавати в неї у вашій родині? Будемо раді, якщо ви поділитеся фірмовими рецептами і маленькими хитрощами приготування цього чудового блюда.

А ви знаєте, як приготувати солянку?
Що прийнято додавати в неї у вашій родині?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com