рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Свинець порушує розвиток хлопчиків

У хлопчиків з високими рівнями свинцю в організмі виконавчі навички виявилися розвинені гірше / Фото: REUTERS

Відомо що свинець небезпечний для здоров'я . Однак від його впливу хлопчики страждають частіше, ніж дівчата. Мабуть, жіночі гормони естроген і естрадіол захищають організм дівчаток від негативних наслідків. Вчені припускають, що гормональна терапія стане порятунком для хлопчиків, які потрапили під вплив свинцю, пише meddaily.ru з посиланням на Science World Report.

Дослідники оцінили виконавчі функції і навички читання у 40 маленьких дітей у віці від трьох до шести років. Ці діти жили в Омасі, місті, грунт в якому забруднена свинцем з заводу, яке існувало в районі близько 125 років. Крім того, при будівництві багатьох старих будинків в цьому місті використовувалися фарби на основі свинцю. У 23 дітей рівні свинцю в крові були підвищені.

У хлопчиків з високими рівнями свинцю в організмі виконавчі навички виявилися розвинені гірше. У дівчаток з підвищеним рівнем свинцю в крові порушення були набагато менш вираженими. Так, свинець негативно впливає на когнітивні функції, особливо на ті, якими керують лобові частки мозку. За виконавчі навички відповідає в основному префронтальная кора, а за навички читання - скронева і тім'яна області мозку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com