рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як позбутися чорних крапок на обличчі в домашніх умовах?

  1. Косметологічні методики, використовувані в салонах
  2. Методи для домашньої чищення
  3. Покрокова «домашня» чистка:
  4. Маски від комедон
  5. Скраби своїми руками

Чорні точки на обличчі - від такої неприємності ніхто не застрахований, ні чоловік, ні жінка, ні підліток, ні людина в похилому віці. Основна причина такого явища - порушення роботи сальних залоз. У косметологічної середовищі такі точки називають комедонами, і більше напасті схильні особи з жирним і комбінованим типом шкіри.

У косметологічної середовищі такі точки називають комедонами, і більше напасті схильні особи з жирним і комбінованим типом шкіри

Позбутися від чорних крапок на обличчі хочуть найбільше жінки, і не дарма. Перш за все, пошкоджена шкіра виглядає дуже непривабливо. Однак це навіть не найстрашніше, чорні «пробки» сильно розтягують пори і якщо не боротися з проблемою, шкіра з часом скидається на «лимонну кірку». Крім цього, пил і жир - це чудова середовище для розмноження мікробів, внаслідок чого з'являється висип.

Перша причина - це підвищене виділення шкірного сала залозами шкіри обличчя, надлишки виділень закупорюють пори. У місці, де закупорилася бруд, з'являються комедони.

Щоб ефективно впорається з проблемою, необхідно з'ясувати причину їх появи, а це може бути:

  • недостатній догляд за шкірним покривом;
  • гормональний збій;
  • проблеми зі шлунком;
  • тютюнопаління;
  • споживання занадто жирної їжі, солодощів і напівфабрикатів;
  • зловживання алкоголем;
  • неправильний підбір косметики;
  • надмірне захоплення косметикою, накладання товстого шару гриму, що не дозволяє шкірі дихати;
  • недолік рідини, і в результаті - зневоднення організму і шкірного покриву.

Незважаючи на величезний перелік можливих причин, не все так страшно, від проблеми можна позбутися в косметологічному кабінеті або вдома.

Косметологічні методики, використовувані в салонах

Якщо зважилися позбутися від чорних крапок у косметолога, то майстри підбирайте максимально ретельно. Незважаючи на дорожнечу послуг, процедури можуть бути небезпечні для особи. Всі процедури повинні проводитися в стерильних умовах, тому не варто погоджуватися на чистку обличчя будинку.

ВАЖЛИВО! Ні в якому разі не можна використовувати ніякі методи очищення, якщо є захворювання шкіри.

Сучасні салони пропонують такі процедури:

  • механічне чищення;
  • за допомогою ультразвуку;
  • "Вакуумний" спосіб.

Методи для домашньої чищення

Ніколи не видавлюйте комедони, як втім, і інші висипання. В цьому випадку дуже легко занести бактерії, в результаті: крім чорних крапок з'являться вугри і почервоніння.

Не варто сподіватися, що рецепти з «бабусиної» скрині дадуть миттєвий ефект, доведеться запастися терпінням.

З мінімальним травматизмом можна використовувати:

  • кубики льоду;
  • гарячі примочки;
  • парові ванночки з використанням лікарських рослин.

Покрокова «домашня» чистка:

  1. 1. Обов'язково змивається макіяж. Після наноситься скраб і м'якими масажними рухами очищається шкіра, протягом пари хвилин, після слід умити. Підготовка дозволяє максимально очистити шкірний покрив від ороговілих частинок шкірного покриву.
  2. Тепер шкіру на обличчі слід розпарити над парової ванночкою. Використовувати можна звичайну воду або рослинні настої. Підійде ромашка, розмарин і хвощ. Нахилену голову над ємністю з водою треба накрити рушником. Процедура повинна тривати близько 20 хвилин.
  3. Тепер можна приступити безпосередньо до чищення. Легкими рухами, необхідно видалити чорні крапки. Попередньо слід добре вимити руки з милом і бажано протерти спиртом. Очищену частина особи необхідно протирати розчином перекису. Ні в якому разі не можна використовувати спирт, він тільки звужує пори і не дозволяє їх почистити.

Процедура закінчується протиранням особи тоніком або лосьйоном. Після цього, щоб уникнути лущення, можна нанести зволожуючий крем.

Маски від комедон

Описаний вище спосіб чистки не можна використовувати часто, тому періодично в домашніх умовах використовують маски.

Чорна глина. Глину можна придбати в будь-якій аптеці, вона розлучається в теплій воді і доводиться до сметанно подібного стану. Після маска наноситься на обличчя, як тільки вона злегка підсохне, пальці необхідно зволожити і масажними рухами скачати глину з особи.

ВАЖЛИВО! Будь-яка маска не може використовуватися занадто часто. Якщо з'явилися почервоніння після процедури, то краще такий спосіб більше не використовувати.

Вівсянка. Звичайні пластівці вівсяної каші «Геркулес» необхідно подрібнити, залити окропом, додати трохи харчової соди і нанести на чисту шкіру обличчя. Особа слід масажувати протягом 5 хвилин, після слід нанести живильну маску.

Скраби своїми руками

Чорні точки на обличчі добре усуваються скрабами, які можна виготовити власноруч і не тільки з натуральної кави.

ВАЖЛИВО! Ні в якому разі не можна використовувати скраби частіше, ніж два рази на тиждень.

Суміш з морської солі і соди, які додаються в рівних пропорціях в гель для вмивання. Натерши проблемні місця, домашнє засіб змивається і наноситься зволожуючий крем.

Можна використовувати сіль, грубого помелу і сметану. Приблизно на 30 мл сметани потрібно 5 грам солі. Суміш добре перемішати і використовуватися як звичайний скраб.

Підійде цукор, на 35 грам якого буде потрібно 1,5 столових ложки оливкової олії. Суміш наноситься на проблемні місця на 5 хвилин, після змивається теплової водою.

Існує ще безліч рецептів всіляких масок і скрабів, які можна приготувати в домашніх умовах. Головне, стежити за реакцією шкіри на засіб. Краще відмовитися від косметичних засобів сумнівного виробництва.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com