рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Східний стиль в інтер'єрі. 25 фото

  1. Східний стиль в інтер'єрі вітальні і зон відпочинку
  2. 1. Вітальня з кальяном на терасі в східному стилі
  3. 2. Сходи в східному стилі на відкритій веранді
  4. 3. Дизайн зони відпочинку в східному стилі
  5. 4. Меблі з ефектом зістареної в східних інтер'єрах
  6. 5. Східний стиль в дизайні вітальні
  7. Східний стиль в дизайні інтер'єру ванної кімнати і сауни
  8. 6. Велика кількість позолоти в інтер'єрі ванних кімнат
  9. 7. Візерунки та орнаменти на стінах
  10. 8. Дизайн сауни в східному стилі
  11. 9. Предмети інтер'єру в сауні в східному стилі
  12. 10. Мозаїка в східному інтер'єрі
  13. Східний стиль в інтер'єрі хамама
  14. 11. Відтінки синього і позолоти в східному інтер'єрі
  15. 12. Стрілчасті арки в арабському інтер'єрі
  16. 13. Ліпнина: розетки, декоративні панно
  17. 14. Дизайн стелі із зірками в східному інтер'єрі
  18. 15. Декорування хамама в східному стилі
  19. 16. Східний стиль в інтер'єрі кімнати відпочинку в хаммамі
  20. 17. Незвичайна душова в східному інтер'єрі
  21. Східний стиль в дизайні інтер'єру басейну
  22. 19. Оформлення дверного порталу в східному стилі
  23. 20. Фантазійні підвісні стелі в розкішному інтер'єрі хамама з басейном
  24. 21. Східний стиль в дизайні басейну: особливості обробки
  25. 22. Арочні отвори в східному стилі
  26. Елементи східного стилю в дизайні інтер'єру будинку
  27. 23. Різьба і позолота в інтер'єрі будинку
  28. 24. Низька меблі в інтер'єрі будинку з елементами східного стилю
  29. 25. Арочні вікна в дизайні будинку з елементами східного стилю
Всі фото

На фото: Східний стиль в дизайні інтер'єру

сьогодні східний стиль , Який включає кілька напрямків, досить популярний в дизайні інтер'єрів. Кожен з напрямків східного стилю - будь то арабський або один з азіатських стилів - має свої особливості, але їх об'єднує яскравість дизайну і унікальний, впізнаваний колорит. Такі інтер'єри містять елемент екзотики, тому їх можуть широко використовувати для дизайну міського квартири або заміського будинку не тільки цінителі культури Сходу, але і всі ті, хто бажають створити гарний і нестандартний інтер'єр.

Для європейців, далеких від східних традицій і цінностей, інтер'єр в східному стилі може здатися занадто яскравим і «неврегульованим». Дійсно, зонування і композиція інтер'єрів в східному стилі іноді вражають незвичайним плануванням. Ця особливість з'явилася в далекому минулому, коли власники східних палаців і багатих будинків, організовуючи безліч секретних ходів і прихованих кімнат, хотіли убезпечити свою родину від фатальних наслідків політичних змін. Витіюватість, «помилкові» двері і вікна - наслідок цих традицій, які служать прикрасою інтер'єрів в східному стилі в наші дні.

В цілому, дизайн інтер'єра в східному стилі сьогодні - це вибух фарб, яскравість стилістичних рішень і безліч дрібних деталей і аксесуарів, які надають обстановці не тільки особливий колорит, а й затишок. Розглянемо деякі риси інтер'єрів в східному стилі на прикладі робіт з портфоліо студії Анжеліки Прудниковій .

Східний стиль в інтер'єрі вітальні і зон відпочинку

У східних інтер'єрах завжди панує атмосфера невимушеності та вишуканого релаксу. Тому такий стиль прекрасно підійде, перш за все, для дизайну вітальні в квартирі або будинку, а також для оформлення ресторанних двориків і зон відпочинку на веранді і терасі. Килими ручної роботи, стильні меблі і затишні подушки, м'яке підсвічування і легкі фіранки створять необхідний комфорт і умиротворення - все, що потрібно для того, щоб розслабитися і повноцінно відпочити.

1. Вітальня з кальяном на терасі в східному стилі

Всі фото

На фото: Східний стиль в інтер'єрі зони відпочинку

Дизайн вітальні в східному стилі міцно асоціюється з кальяном, навколо якого розташовані низькі диванчики. В сучасних інтерпретаціях на заміну кальяну може прийти старовинний глечик, поміщений в центр зони відпочинку. Декоративні подушки всіляких забарвлень, з орнаментами і яскравими візерунками покладається затишно розкласти на приземкуватих диванах.

2. Сходи в східному стилі на відкритій веранді

Всі фото

На фото: Дизайн відкритої веранди зі сходами в східному стилі

Гвинтові сходи в східному стилі є витонченою пофарбовану під золото конструкцію, з кованими огорожами, що складаються в хитромудрий орнамент. Такі сходи прикрашає інтер'єр, виділяється яскравою обробкою і перегукується з іншими елементами орнаментального оформлення.

3. Дизайн зони відпочинку в східному стилі

Всі фото

На фото: Дизайн зони відпочинку в східному стилі

Низькі столики з натурального дерева, зручні м'які крісла з подушками і підлокітниками - приваблива обстановка, яка транслює дух умиротворення і спокою. Інтер'єр зони відпочинку в східному стилі вводить відпочиваючих в стан розміреності і неквапливості.

4. Меблі з ефектом зістареної в східних інтер'єрах

Всі фото

На фото: Дизайн відкритої тераси в східному стилі з кальяном

Меблі ручної роботи з ефектом зістареної, будь то автентичні екземпляри зі Сходу або створені в європейських дизайнерських майстерень стилізації, надзвичайно популярна у сучасних замовників. Всього кілька таких предметів в поєднанні з арабським декором додадуть інтер'єру історичний вимір і збудують лінію прихильності релігійних традицій і сімейним засадам.

5. Східний стиль в дизайні вітальні

Всі фото

На фото: Дизайн вітальні в східному стилі

В сучасної вітальні з елементами східного стилю в центрі композиції може виявитися не тільки кальян або глечик, а й биокамин. Зібратися навколо сімейного вогнища - дуже давня традиція: чому б не реконструювати минуле, використовуючи сучасні засоби? Ламбрекени з золотистими пензликами, орнаменти на меблях і строкаті подушки говорять на користь арабського стилю, а світильники з фігуркою дракона відсилають до китайської традиції.

Східний стиль в дизайні інтер'єру ванної кімнати і сауни

За східною традицією, обмивання водою - не тільки акт очищення тіла, а й душі. Тому оформлення інтер'єрів ванних кімнат , хаммамов і саун на Сході надають великого значення. У такій кімнаті - розслаблююча атмосфера, все дихає умиротворенням і безтурботністю. Дорога обробка і примхливі орнаменти покликані відвернути відвідувачів від мирських турбот, занурити в світ млості і відпочинку.

6. Велика кількість позолоти в інтер'єрі ванних кімнат

Всі фото

На фото: Дизайн ванної кімнати в східному стилі

Наявність великої кількості позолочених елементів особливо характерно для єгипетського напрямку східного стилю. Позолота, а також жовті тони і акценти нагадують про країну сонця і піску, створюючи екзотичну атмосферу в кімнаті.

7. Візерунки та орнаменти на стінах

Всі фото

На фото: Дизайн ванної кімнати в східному стилі в темних тонах

Мабуть, жодна ванна кімната в східному стилі не обійдеться без такого декораторського прийому, як візерунки та орнаменти. В основі ідей дизайну ванної кімнати в дусі арабського Сходу - демонстрація царственої розкоші, багатства достатку, але ні в якому разі не мінімалізм .

8. Дизайн сауни в східному стилі

Всі фото

На фото: Дизайн сауни в східному стилі

Для дизайну сауни, яка є місцем для релаксації і відпочинку, як не можна краще підійде східний стиль. Великі світильники, обробка стін мозаїкою, східні візерунки на стінах і стелі - в такій атмосфері приємно забути про насущне і повноцінно відпочити.

9. Предмети інтер'єру в сауні в східному стилі

Всі фото

На фото: Дизайн сауни в східному стилі

Окремої уваги в інтер'єрі сауни в східному стилі заслуговують предмети інтер'єру: раковини, настінні і стельові світильники, змішувачі. Всі деталі повинні бути відображенням однієї початкової концепції: наприклад, в інтер'єрі в розкішному арабському стилі краще не використовувати мінімалістичні змішувачі та фурнітуру. Курна в вигляді чаші або кубка, що повторює за формою світильник, - приклад оригінального рішення для дизайну ванної кімнати або сауни в східному стилі.

10. Мозаїка в східному інтер'єрі

Всі фото

На фото: Дизайн сауни з мозаїкою в східному стилі

Мозаїка - традиційна прикраса ванних кімнат і саун в східному стилі. Крім прекрасних естетичних властивостей, таке покриття практичне й довговічне. Чудовий візерунок, виконаний в інтер'єрі ванної кімнати за допомогою мозаїки, не тільки вельми вражає, але і захищає стіни в приміщенні з підвищеною вологістю.

Східний стиль в інтер'єрі хамама

Хаммами, або турецькі лазні, стають все більш поширені в дизайн-проектах громадських приміщень , приватних будинків і котеджів . Відпочинок в хаммамі підходить практично всім, навіть людям, що мають серцево-судинні захворювання. Температура в східній парній зазвичай не перевищує 40-55 градусів. Комфортна температура і висока вологість діють розслабляючи і благотворно на організм людини.

11. Відтінки синього і позолоти в східному інтер'єрі

Всі фото

На фото: Східний стиль в інтер'єрі хамама

Хаммами, які беруть своє походження від античних лазень, грецьких і римських терм, набули масового поширення в Туреччині. До цього дня для жителів східних країн хаммам є особливим джерелом насолоди. У центрі основного залу в хаммамі розташовується широкий масажний стіл, або «гебек», а по периметру - спеціальні ніші. інтер'єр хамама часто прикрашається великою кількістю позолоти. Найбільш часто використовувані кольори - насичені і яскраві відтінки синього, червоного, позолота.

12. Стрілчасті арки в арабському інтер'єрі

Всі фото

На фото: Дизайн хамама в східному стилі з стрілчастимиарками

Декор у вигляді стрілчастих арок - одна з характерних рис інтер'єру в східному (арабському) стилі. Підсвічені неоном, в сучасному хамаме вони можуть створювати вражаючий ефект.

13. Ліпнина: розетки, декоративні панно

Всі фото

На фото: Дизайн хамама в східному стилі

Гіпсова ліпнина часто використовується для дизайну інтер'єру в східному стилі. Пілястри і карнизи зі складним орнаментом, що включає і рослинні, і геометричні мотиви, незвичайні вишукані розетки, рельєфні панно служать прикрасою інтер'єру, надають йому чарівне зачарування.

14. Дизайн стелі із зірками в східному інтер'єрі

Всі фото

На фото: Дизайн стелі в хаммамі в східному стилі

Для прикраси стелі в східному стилі нерідко використовують вишукані кесони. Висота стель дозволяє також ефектно оформити його у вигляді зоряного неба. Крім того, хаммам за своєю конструкцією нагадує долоню, звернену до неба. Тому оформлення стелі у вигляді неба дуже актуально. Колони підпирають склепіння капітелями - чим не ілюстрація до «Тисячі і однієї ночі»?

15. Декорування хамама в східному стилі

Всі фото

На фото: Східний стиль в інтер'єрі хамама

Один з обов'язкових елементів хаммама - це курна, яка встановлюється часто на спеціальному подіумі. Якщо площа хаммама дозволяє, то переважно встановити п'ять таких предметів - по числу пальців на руці. Курна є чашу для обмивання, в ній часто готуються пахощі і спеціальний масажний розчин. На відміну від раковини, курна не має зливу. Такі чаші підбираються індивідуально для кожного приміщення і є виразом загальної концепції.

16. Східний стиль в інтер'єрі кімнати відпочинку в хаммамі

Всі фото

На фото: Дизайн зони відпочинку в хаммамі в східному стилі

У громадському хаммамі зазвичай передбачено кілька відділень - крім основного залу (парної) і технічного приміщення, існує кімната для релаксації. У ній можуть бути встановлені кушетки, дивани, ТВ-зона. Тут можна проводити час за чашкою кави і бесідою, за прикладом турецьких жінок, для яких відвідування хаммама представляло цілий ритуал - з чаюванням, розмовами, обміном новинами.

17. Незвичайна душова в східному інтер'єрі

Всі фото

На фото: Дизайн незвичайної душовою в східному стилі

Скульптура в турецькому хаммаме - не тільки оригінальне декораторський рішення, але і прямий відгомін античності. Завдяки цьому душ для холодних обливань виглядає розкішно і нагадує про римських термах.

Східний стиль в дизайні інтер'єру басейну

18. Морська тематика в дизайні басейну

Всі фото

На фото: Східний стиль в інтер'єрі басейну

Басейн, оформлений в східному стилі, може бути продовженням хамама, а також бути окремим місцем відпочинку. Такого роду інтер'єр - надихаюча ідея для красивого ремонту будинку і котеджу , Навколо якої в подальшому може вишикуватися вся інтер'єрна концепція. В даному прикладі дизайн басейну , Розташованого в хаммамі, повторює основні риси головного приміщення і доповнюється яскравими елементами морської тематики.

19. Оформлення дверного порталу в східному стилі

Всі фото

На фото: Дизайн басейну в східному стилі

Колони, прикрашені ліпниною з позолотою, красиві рельєфні панно допоможуть створити розкішний дизайн дверного порталу в хаммамі або сауні. Колони у вигляді титанів, що підтримують капітелі, підсилюють дух античності, який панує в цьому інтер'єрі поряд зі східними мотивами.

20. Фантазійні підвісні стелі в розкішному інтер'єрі хамама з басейном

Всі фото

На фото: Дизайн інтер'єру басейну в східному стилі

Підвісні стелі в хамаме з басейном допоможуть прикрасити інтер'єр в заданій стилістиці. Широкі можливості сучасних підвісних стель дозволяють створити будь-яку форму, перетворивши в реальність найсміливіші фантазії.

21. Східний стиль в дизайні басейну: особливості обробки

Дизайн басейну в східному стилі відноситься, перш за все, до оформлення самого приміщення: стін, стелі, підлоги, дверних порталів. Різьблені орнаменти, візерунки на стінах, переважання золотистих відтінків в інтер'єрі дозволять створити розкішний дизайн басейну в східній стилістиці.

22. Арочні отвори в східному стилі

Всі фото

На фото: Дизайн басейну в східному стилі

Дверні прорізи в східному стилі з кришталевими шторами чудово доповнюють інтер'єр приміщення з басейном, надаючи йому особливого колориту. Розкішна люстра з підвісами органічно вписується в східний інтер'єр, а чорні акценти надають йому стильність і огранювання.

Елементи східного стилю в дизайні інтер'єру будинку

Елементи східного стилю додадуть інтер'єру сучасного заміського будинку неординарність, привнесуть відтінок екзотики і розкоші. Саме так сприймається велика кількість позолоти, різьблення багатьох інших декораторських прийомів, не властивих інтер'єрів в сучасному стилі.

23. Різьба і позолота в інтер'єрі будинку

Всі фото

На фото: Східний стиль в інтер'єрі заміського будинку

Велика кількість золота властиво інтер'єрам в східному (арабському) стилі. В даному проекті арт деко прекрасно «ужився» з яскравими рисами східному стилю, як орнаменти, витіюваті візерунки, позолочена ліпнина, рельєфні панно, поєднання чорного кольору і золота.

24. Низька меблі в інтер'єрі будинку з елементами східного стилю

Всі фото

На фото: Східний стиль в інтер'єрі вітальні в заміському будинку

Інтер'єри віталень в східному стилі відрізняються низькою, дуже зручною і комфортабельними меблями з великою кількістю диванних подушок. Ця тенденція дотримана і в цьому дизайн-проект, для якого характерний мікс арт-деко і східного стилю.

25. Арочні вікна в дизайні будинку з елементами східного стилю

Всі фото

На фото: Дизайн зони відпочинку в будинку з елементами східного стилю

Арочні вікна підкреслюють східну стилістику дизайну будинку . Візерунки на стінах, складні орнаменти і ковані елементи, оброблені позолотою, також підтримують східний дух цього приміщення. Велика кількість декоративних елементів і позолоти врівноважується досить спокійною кольоровою палітрою, що складається з відтінків золотистого і чорного з фіолетовими акцентами.

Східний стиль в інтер'єрі сучасного будинку, квартири або таунхауса дозволяє створити атмосферу розкоші і екзотики, які органічно і вишукано вплітаються в загальну концепцію. Дизайнер Анжеліка Прудникова створює дивовижні за красою і якістю виконання проекти інтер'єрів в східному стилі, які сьогодні дуже затребувані. При цьому не варто думати, що інтер'єр в східному стилі є законсервовану, застиглу модель - зовсім немає: з розвитком сучасного дизайну в цей стиль вносяться свої поправки і корективи, в результаті чого замовник одержує не реконструкцію етнічної обстановки, а повноцінний і ультрасучасний інтер'єр для комфортного життя в мегаполісі.

Зібратися навколо сімейного вогнища - дуже давня традиція: чому б не реконструювати минуле, використовуючи сучасні засоби?
Колони підпирають склепіння капітелями - чим не ілюстрація до «Тисячі і однієї ночі»?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com