рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

східний макіяж

  1. Основні моменти:
  2. Приклад східного макіяжу

Схід справа тонка

Схід справа тонка! І дійсно, всі тонкощі східного (або, інша його назва, - арабського) макіяжу відразу осягнути дуже складно. Але ази ти знати повинна, якщо збираєшся створити східний образ. До речі про спосіб: макіяжу повинні відповідати і одяг, і зачіска, і стиль поведінки.

Волосся східних жінок темні, густі і довгі. І носять вони таке волосся розпущеним. На жаль, шикарною шевелюрою може похвалитися далеко не кожна. Навіть якщо у тебе короткі і світле волосся, це не завадить тобі в створенні східного способу. Головним атрибутом тут є прикраси у волоссі.

Що стосується одягу, східний (арабська) стиль зараз входить в моду. Це зовсім не означає, що всі почнуть носити чадру. У дизайні одягу починають з'являтися східні мотиви. Якщо ж ти захочеш створити образ, найбільш наближений до образу арабської жінки, ти повинна вибирати одяг вільних силуетів, приглушених, але насичених кольорів, щедро оброблену бісером, стразами, паєтками, камінням та ін.

І прикраси! Прикраси всюди: на руках, шиї, у вухах, волоссі і одязі.

Стиль поведінки - це, мабуть, найскладніше. І тут все індивідуально. Скажу тільки одне, східна жінка - скромна, непорочна, принадна своєю загадковістю і красою. Тому дівчині, вихованої в західній культурі, кардинально поміняти образ дій і думок буде нелегко.

Ну, і головна тема нашої бесіди - східний макіяж. Створити східний макіяж - як осягнути ціле мистецтво. Так що почнемо з найбільш простого.

Основні моменти:

Приступаючи до створення східного макіяжу, ти зобов'язана знати невід'ємні складові його:

  • Яскраві кольори тіней. Це можуть бути матові, але краще перламутрові тіні. Більш ефектно виглядає поєднання кількох кольорів. Ми з вами спробуємо для початку один колір двох відтінків.
  • Підводка на очах. більше підійде рідка підводка , Лінії будуть рівніше і яскравіше. І обов'язково стрілки, при чому з обох куточків очі.
  • Брови. Вони неодмінно повинні бути темними. Звичайно, якщо ти блондинка, не захоплюйся чорним олівцем, просто зроби їх відтінком темніше звичайного.
  • Густі довгі вії. Верхні вії, рясно фарбують тушшю, - те, що треба. Якщо від природи у тебе негусті або короткі вії, на важливі заходи для такого макіяжу спробуй накладні вії.

Приклад східного макіяжу

Як приклад пропоную вам простий варіант східного макіяжу кольору золота.

Тіні такого кольору варто пошукати в магазинах, вони застявят очі грати. Карі очі особливо гарні з такими тінями. Нанеси до складки на столітті, широким пензлем. У зовнішніх куточках очей растушуй відтінок темніше (золото з відтінком бронзи), злегка подовжити макіяж до скронь і закінчуючи край тіней чітким куточком. На нижню повіку так само нанеси золоті тіні на внутрішні куточки, і бронзові - на зовнішні.

На нижню повіку так само нанеси золоті тіні на внутрішні куточки, і бронзові - на зовнішні

Зроби акуратну стрілку рідким підведенням спочатку на верхньому столітті, на внутрішньому куточку, трохи виходячи за край, а на зовнішньому - направ стрілку вгору до кінця брови. Дуже довгі стрілки, що йдуть до скронь, підійдуть не кожній. Зазвичай вони добре виглядають на досить великих і круглих очах.
Зроби акуратну стрілку рідким підведенням спочатку на верхньому столітті, на внутрішньому куточку, трохи виходячи за край, а на зовнішньому - направ стрілку вгору до кінця брови

Підведи нижню повіку, що не з'єднуючи лінію з підведенням на верхньому столітті. У внутрішньому куточку ока трохи виведи лінію за контур паралельно верхньої лінії підводки. У зовнішньому куточку ока так само можеш зробити лінію паралельно йде нагору, або стрілку опустити вниз. Якщо тобі більше подобаються лінії верхньої і нижньої підводки з'єднані в одну в куточках очей, зроби їх такими.
Підведи нижню повіку, що не з'єднуючи лінію з підведенням на верхньому столітті

Рясно прокра вії тушшю, при цьому верхні вії повинні виділятися більше. Рясно прокра вії тушшю, при цьому верхні вії повинні виділятися більше

Потім прорисуйте внутрішнє віко білим олівцем, у внутрішньому куточку ока ведучи лінію між лініями підводки. І неодмінно підфарбуй брови відтінком темніше твого звичайного.
Потім прорисуйте внутрішнє віко білим олівцем, у внутрішньому куточку ока ведучи лінію між лініями підводки

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com