рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Східні прикраси на голову: створюємо неповторний образ

  1. Прикрасимо голову в східному стилі або створення прикрас своїми руками
  2. Традиції східних прикрас
  3. Прикраси своїми руками

Прикраси для голови і волосся в східному стилі

У всі часи прикраси в східному стилі несли в собі якусь загадковість і чарівність. Жінки з їх допомогою створюють таємничий, неповторний образ, підкреслюючи свою індивідуальність і красу.

Прикрасимо голову в східному стилі або створення прикрас своїми руками

Поняття краси поєднує в собі гармонію внутрішнього світу і зовнішньої привабливості. У різні епохи кожен народ мав свої власні уявлення про красу і її краси. Наприклад, в Африці еталоном жіночої краси вважалася повнота і дуже довга шия. Зайва худоба говорила нареченому про бідність і хворобливості.

Зайва худоба говорила нареченому про бідність і хворобливості

Еталон жіночої краси в Африці

В Європі жіночий ідеал в різні часи помітно видозмінювався від пишних апетитних форм, кринолінів і корсетів, до сучасних міні і витончених форм.

В Європі жіночий ідеал в різні часи помітно видозмінювався від пишних апетитних форм, кринолінів і корсетів, до сучасних міні і витончених форм

Європейська красуня

На Сході ж канони краси, як правило, зберігалися століттями. Поєднання витонченості, яскравості, мініатюрності і блиску - традиційна аксіома східної краси, яка обов'язково втілюється і в прикрасах.

Поєднання витонченості, яскравості, мініатюрності і блиску - традиційна аксіома східної краси, яка обов'язково втілюється і в прикрасах

Східна краса і витонченість

Традиції східних прикрас

В силу того, що Схід поєднує в собі арабські традиції, а також країн Китаю, Індії, Таїланду, Японії та багатьох інших народів, східна культура багатолика і володіє особливою харизмою. Національні прикраси в східному стилі , Поряд з обрядами, одягом, кухнею, є коштовною спадщиною. На сході завжди було прийнято прикрашати не тільки руки, шию, але обов'язково голову і волосся. Це всілякі обідки, діадеми, фантазійні кручені корони. Як матеріали використовувалися золото, платина, срібло, декор дорогоцінними каменями і перлами.

Використовувалися не тільки квіткові мотиви, а й національна символіка.

Східні прикраси з квітковою символікою

В Індії обов'язковою прикрасою, яким жінки покривали свої волосся, є тика (тика). Вона має довгасту форму, основна частина її закриває проділ, а підвіска-кулон прикрашає голову в області чола.

Вона має довгасту форму, основна частина її закриває проділ, а підвіска-кулон прикрашає голову в області чола

Індійська тика

Вважається, прикраса для волосся - тика допомагало відкрити «третє око», який відповідав за мудрість, внутрішню гармонію, спокій духу, а також оберігав від пристріту.

Вважається, прикраса для волосся - тика допомагало відкрити «третє око», який відповідав за мудрість, внутрішню гармонію, спокій духу, а також оберігав від пристріту

Тика - це прикраса, яке носять тільки заміжні індійські жінки

Ще одним традиційним прикраса в східному стилі є лалатіка - різновид тики, що складається з безлічі тонких ланцюжків. Такий спосіб прикрасити голову допомагав підкреслити ніжність, крихкість і жіночність. Ланцюжки прикрашалися перлами, кольоровим бісером, намистинами і спадали плавно на волосся.

Ланцюжки прикрашалися перлами, кольоровим бісером, намистинами і спадали плавно на волосся

Індійська лалатіка

Індійська лалатіка

Лалатіка - одна з різновидів тики

Східні прикраси завжди відрізнялися особливим колоритом і якоїсь казковістю. І сьогодні багато модні ідеї дизайнери черпають в таємничої східної культури.

І сьогодні багато модні ідеї дизайнери черпають в таємничої східної культури

Схід завжди привертав чарівністю і розкішшю своїх прикрас

Крім яскравих фарб, шику та блиску, прикраси в східному стилі надзвичайно привабливі в своїй незвичності і харизматичності. Стародавні майстри вважали, що прикраса не тільки відображало статус, а й мало свою душу і характер. Тому всі вироби виготовлялися вручну, індивідуально для кожної дівчини.

Прикраси своїми руками

Щоб створити ексклюзивну річ, витративши при цьому зовсім небагато грошей, можна виконати східне прикраса для волосся своїми руками.

Щоб створити ексклюзивну річ, витративши при цьому зовсім небагато грошей, можна виконати східне прикраса для волосся своїми руками

Прикраси і жінки невіддільні

Є кілька простих способів виготовити цікаву річ для декорування волосся.

Є кілька простих способів виготовити цікаву річ для декорування волосся

Індійські прикраси можна вписати практично в будь-який образ

створення тики в індійському стилі . Щоб виготовити її самостійно, знадобиться кулон або підвіска, намисто з дрібних перлів або бісеру, щільні нитки або волосінь. Для початку втягає кулон або підвіску в нитку і маємо в своєму розпорядженні точно посередині. Середня частина прикраси, яка закриє проділ волосся, виконується з волосіні. Спочатку з кожного боку нанизуємо намистини, на волосінь посередині нанизуємо бісер. Кінці з'єднуємо разом. Зазвичай тика складається з трьох ниток, але можна, проявивши фантазію, можна додавати багато ярусів з самим різним декором.

Зазвичай тика складається з трьох ниток, але можна, проявивши фантазію, можна додавати багато ярусів з самим різним декором

Індійські прикраси ручної роботи допоможуть вам створити стильний етнічний образ

Лалатіка для волосся в східній стилістиці своїми руками. Для її створення знадобиться одна товста ланцюжок (відміряється за обсягом голови), з'єднувальні кільця, більш тонкі ланцюжки (можна різних кольорів), пасатижі і круглогубці. Також при створенні прикрас в східному стилі своїми руками часто не обійтися без спеціальних інструментів, таких як круглогубці або пасатижі. Основну ланцюг замикаємо в коло за допомогою з'єднувального кільця. Далі, на основу починаємо прикріплення тонких ланцюжків в Як елементи декору. Як їх розташувати, залежить від фантазії майстрині. Можна додати нитки з бісером, намистини, стрази або камені.

Красиве східне прикраса для голови

[Ot-video] [/ ot-video]

Декорування волосся за допомогою пов'язки в арабській етно-стилістиці. Така прикраса на волосся популярно і сьогодні. З його допомогою можна надати образу етнічні ноти. Знадобиться стрічка з атласу або іншого матеріалу, елементи декору (бісер, каміння, стрази, намистини), гумка в тон стрічці і такої ж ширини, ножиці. Декор і колірна гамма прикраси на голову вибирається по особистим уподобанням умільці. Кінці стрічки з'єднуються з гумкою (зшиваються). Виходить ободок за обсягом голови. Далі майстер відпускає свою фантазію і за своїм смаком декорує стрічку найрізноманітнішим декором. У підсумку виходить шикарне і ексклюзивний виріб, здатне доповнити розкішний вечірній образ.

У підсумку виходить шикарне і ексклюзивний виріб, здатне доповнити розкішний вечірній образ

Пов'язка на голову в арабській етно-стилістиці

Пов'язка на голову в арабській етно-стилістиці

Арабська пов'язка-тюрбан надає загадковості жіночого образу

Арабська пов'язка-тюрбан надає загадковості жіночого образу

Модний тюрбан в етностилі

Модний тюрбан в етностилі

Хустка, зав'язана в східному стилі - улюблений аксесуар багатьох модниць

Всі ці приклади прикрас - лише мала дещиця, що відображає різноманітність казкових східних традицій. Будь-яка ручна робота завжди ексклюзивна і не залишається без уваги і захоплення. Прикраси в східному стилі, відрізняються своєю незвичністю і багатством декору. Виконані своїми руками, вони зможуть урізноманітнити повсякденність, розфарбувати денний спосіб і додати елітарні ноти в вечірній образ.

Для виготовлення таких розкішних штучок ручної роботи не знадобиться багато часу або непосильних фінансових витрат. Однак вони ні на йоту не поступаються ювелірним робіт відомих світових дизайнерів.

Красива прикраса на голову своїми руками

[Ot-video] [/ ot-video]

Макіяж, зачіска і наряд в індійському стилі

[Ot-video] [/ ot-video]

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com