рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Східна одяг в Петербурзі (Єгипетський базар, Кайлас, Сім-Сім) Магазини Санкт-Петербурга

  1. Єгипетський базар
  2. Кайлас
  3. Магазин східних товарів «Сім-Сім»

Якщо побродити по вулицях Петербурга в пошуках незвичайних товарів, то можна зробити для себе масу відкриттів. Наприклад, знайти магазини східній одягу і аксесуарів. Східна культура давно прийшла в ресторанний бізнес, в інтер'єри, а тепер ось дісталася і до одягу. Можливо, ви не вийдете влітку в костюмі для танцю живота на вулицю, але підібрати собі найтонші хустки, кумедні домашні тапочки або навіть елементи декору цілком зможете.

Єгипетський базар

Відкрити для себе дивовижний світ східних речей можна в магазині «Єгипетський базар» . Тут ви знайдете повний асортимент одягу і аксесуарів в східному стилі. З речей для дому тут можна купити канделябр, піднос для свічок, меч зі шкіряною ручкою і тростину.

Невеликий вибір речей для дому повністю окупається величезним вибором східних костюмів. Абея, галабея, плаття сітка, шапочки бісерні, хустки, спідниці гофре і спідниці кутами, костюми. І нехай не всі слова зрозумілі, але ви точно не зможете відвести очей від розписних, яскравих, блискучих костюмів. А який костюм без прикрас? Підберіть собі сіткові рукава бісерної в'язки, намисто, Хіляль, сережки в стилі фалляхі або беладі, браслети з монетами. І якщо деякі східні костюми ви одягнете тільки вдома, то ось прикраси можна сміливо носити щодня. Ціни на товари різні і залежать від складності товару. Наприклад, розкішне намисто з маленьких монет коштує від 350 рублів, а ось костюм, що складається з ліфа, спідниці, пов'язки на голову і рукавів, розшитий бісером, стразами і блискітками - від 10 000 рублів.

Кайлас

Магазин «Кайлас» знають любителі музики і екзотичних товарів. У першому залі ви знайдете величезний асортимент прикрас, подарунків, сувенірів, одягу і предметів побуту в східному стилі. Незважаючи на те, що відділ займає 1/3 магазину, асортимент вражає своєю різноманітністю. Якщо ви хочете зробити комусь незвичайний подарунок або купити собі амулет або пахощі, то Кайлас - магазин, в якому ви все це знайдете.

Іншу частину приміщення займає музичний відділ і пропонує він не тільки східну музику, а й класичну музику, джаз, етнічну музику, рок. Що приємно, диски перед покупкою можна послухати, чим і займаються численні покупці. Якщо ви давно хочете знайти великий вибір рок-н-ролу, етніки або важкого року, то «Кайлас» вам в цьому допоможе.

У магазині панує затишна і доброзичлива атмосфера, і навіть просто заглянувши в нього, ви піднімете собі настрій на цілий день.

Магазин східних товарів «Сім-Сім»

В магазин «Сім-Сім» варто йти або для екскурсу по східним костюмах, або для покупки костюма для виступів, якщо ви займаєтеся східними танцями. Костюми можна не тільки купити, але і взяти напрокат. Яскраві і повітряні сукні, розшиті монетами і бісером, блискучі ліфи і пояса, хустки на стегна, спідниці з бісерної обробкою і паєтками, а також численні аксесуари по достоїнству оцінять любителі східної культури. Ціни на костюми від 2000 до 8 000 рублів.

Автор: Ельвіра Чуешкова
Джерело: MagazinySPb.su

Адреси магазинів:

Єгипетський базар
м. Московські Ворота, Московський проспект, д.109, торговий центр «Московські Ворота» (де на 1-му поверсі - «Снігова Королева»), 3-й поверх, павільйон 312
Години роботи: ЩОДЕННО з 11.00 до 20.00

Кайлас
вул. Пушкінська, буд.10, ст. метро Маяковська, Площа Повстання

Сім-Сім
м. Садова / Сінна, пр. Вознесенський, д.36, з арки, години роботи: пн-чт. з 18.00 до 20.00, тел .: +79219568937

А який костюм без прикрас?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com