рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж для вузьких очей східних жінок

  1. Особливості маленьких і вузьких очей
  2. Азіатський макіяж для маленьких очей
  3. Азіатський макіяж для збільшення очей

Макіяж придуманий зовсім не випадково. Завдяки вдалому візажу жінки можуть створити будь-який образ. Окремо існує макіяж для вузьких очей, покликаний підкреслити східний розріз або приховати його. Найчастіше, чоловіків полонять широко розкриті очі розміром з пів обличчя. Однак не всіх жінок природа обдарувала настільки щедро. Навіть у жителів Європи зустрічаються чимало, так званих, азіатських і бурятських очей. Зробити погляд маленьких очей більш виразним, допоможе умілий ретельний макіяж.

Зробити погляд маленьких очей більш виразним, допоможе умілий ретельний макіяж

Деякі дівчата соромляться того, що у них корейський або японський розріз очей. Але є і такі, які їм пишаються. І те, і інше думка має право на існування. Першим допоможуть поширені прийоми макіяжу по збільшенню очей, другим - японський макіяж. При бажанні, можна змінювати образи в залежності від обстановки, і виступати поперемінно то в ролі європейської жінки, то загадкової гейші. Для цього необхідно освоїти азіатський макіяж, можливо, це допоможе полюбити свій східний розріз очей.

Особливості маленьких і вузьких очей

Просто невеликі очі, що зустрічаються у європейців, як правило, мають глибоке очне дно. Простіше кажучи, такі очі можна назвати глибоко посадженими. Східний ж розріз характеризується нависає верхнім і припухлим нижньою повікою. Це створює не просто ефект маленьких очей, а надає особі втомлений або Невиспаний вид. Для усунення подібного дефекту існує макіяж для вузьких очей, що дозволяє максимально розкрити погляд азіатських очей. Що ж, приступимо до практики.

Азіатський макіяж для маленьких очей

Азіатський макіяж для маленьких очей

Поширена помилка власниць маленьких очей - любов до вугільно-чорної туші і підводки в єгипетському стилі. Мало того, надто подовжені вії здатні лише підкреслити корейський розріз, повністю сховавши зіниці. Класичний макіяж для вузьких очей передбачає не надто довгі, але пухнасті і ідеально завиті вії. Дівчатам, які мають східний тип зовнішності, слід пам'ятати, що їх мейкап повинен бути помірним і майстерно виконаним. А японський і корейський макіяж зовсім не терплять недбалості. Отже, яка ж колірна гамма підходь при маленьких азіатських очах? В общем-то, палітра тіней практично не обмежена. Виняток становлять гарячі теракотові і бронзово-пісочні тони. Вони можуть зробити погляд хворим або заплаканим.

Також варто відмовитися від занадто світлих відтінків, які тільки випнути і без того обвислі повіки азіатських очей.

Щоб зробити східний або корейський тип зовнішності більш виразним, необхідно використовувати підводку. Однак застосовувати її треба дуже вміло. Ні в якому разі не можна обводити очі, поєднуючи лінії у зовнішніх і внутрішніх куточків. Для маленьких очей це просто катастрофа.

Ще один прийом, як придбати великі очі - максимально замаскувати темні кола, якщо такі є.

Отже, поетапно, азіатський макіяж повинен виглядати так:

  1. створення ідеального тону шкіри за допомогою відповідних вашому типу шкіри засобів, корекція синців під очима, грунтовка століття консілером;
  2. ретельна промальовування брів - вони не повинні бути занадто широкими;
  3. нанесення на всю повіку теплого відтінку тіней;
  4. нанесення на зовнішній куточок маленьких очей темного тону тіней, ретельна розтушовування у напрямку до середини ока. Не можна допустити, щоб складка на столітті «з'їла» підводку;
  5. опрацювання нижньої повіки цим же кольором тіней (на одну третину);
  6. ретельне нанесення туші і розчісування вій. При сильно навислу верхньому столітті азіатських очей, можна залишити вії на внутрішньому куточку не фарбований;
  7. акуратне завивання вій на зовнішньому куті ока.

З таким макіяжем східний тип зовнішності, який передбачає наявність маленьких очей, завжди буде виглядати привабливо.

Азіатський макіяж для збільшення очей

Азіатський макіяж для збільшення очей

Вивчаючи азіатський макіяж, призначений для збільшення очей, не варто забувати і про макіяжі, який здатний підкреслити загадковий вузький розріз. Навіщо? Хоча б для того, щоб пишатися своєю індивідуальністю.

Класичний японський макіяж складається з наступного пунктів:

  1. ідеальної порцелянової шкіри. Створити подібний ефект допоможуть тональні засоби на пару відтінків світліше натурального кольору шкіри;
  2. бездоганних тонких брів. Вони повинні мати дугоподібну форму і можуть бути чорними або темно-коричневими;
  3. подовжених азіатських очей, що роблять японський макіяж таким популярним. Жінкам необхідно рекомендувати розпочинати вести тонку лінію підводки з глибини внутрішнього куточка ока, а, починаючи з середини, - потроху піднімати і розширювати її. Закінчуватися хвостик стрілки повинен за межею зовнішнього кута ока, а дивитися, обов'язково, вгору;
  4. пухнастих, але не дуже довгих вій. Азіатський макіяж не терпить прямих, тонких або погано нафарбованих вій. Їх необхідно фарбувати поетапно, даючи підсохнути після кожного шару туші. На внутрішні кути верхньої повіки туш краще не наносити;
  5. рум'яних щічок, є гордістю азіатських дівчат. Пухнастим пензлем необхідно торкнутися скул, чола й підборіддя. Завдяки такій техніці, особа засяє.

Сучасний японський макіяж асоціюється з образом дівчинки в стилі аніме: великі, ніби здивовані очі, лялькові вії і маленький рот. Домогтися такого ефекту, можна буквально намалювавши округлі наївні очі. А також, використовуючи тіні яскравих кислотних відтінків, растушёванние до самих брів. Однак з таким макіяжем потрібно бути обережним - він доречний на тематичну вечірку, але ніяк не в повсякденному житті.

Отже, яка ж колірна гамма підходь при маленьких азіатських очах?
Навіщо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com