рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Інтер'єр спальні в східному стилі.

  1. Меблі для спальні в східному стилі.
  2. Освітлення в спальні.

Схід здавна вабить таїнством своєї культури. Східні танці, яскраві інтер'єри, дорогі тканини, пахощі - все це загадковий і розкішний Схід. Якщо ви хочете стати трішки ближче до його таємниць, ви можете оформити інтер'єр своєї спальні в східному стилі. Хтось скаже, що він занадто «важкий», а хтось знайде в ньому спокій і умиротворення. Головне - правильний підхід до оформлення кімнати. Основним правилом, яким варто керуватися при створенні східного інтер'єру, є «все повинно бути в міру».

Колірна гамма східного інтер'єру.

Кольорове рішення спальні багато в чому залежить від ваших уподобань. Строгих обмежень немає. Ви можете віддати перевагу самим різним відтінкам червоного, синього. Доречна буде позолота, особливо, на чорному або білому тлі. Блакитні, рожеві, жовті й коричневі кольори також часто використовуються в східному інтер'єрі. Набагато рідше в ньому знаходиться місце відтінкам зеленого.

Набагато рідше в ньому знаходиться місце відтінкам зеленого

Не бійтеся експериментувати! Якщо відтінки червоного для вас «важкі», то віддайте перевагу помаранчевому, жовтому, коричневому або персиковому кольором.

Внутрішнє оздоблення спальні.

Внутрішнє оздоблення спальні в східному стилі передбачає безліч рішень, вибір якого залежить від того, культура якої країни вам ближче. Так, якщо ваш інтер'єр більше нагадує індійський, то бажано пофарбувати стіни в пурпурний або насичений червоний колір.

Так, якщо ваш інтер'єр більше нагадує індійський, то бажано пофарбувати стіни в пурпурний або насичений червоний колір

Арабська інтер'єр - це трохи недбале нанесення на стіни фактурної декоративної штукатурки природних відтінків. Віддаєте перевагу перського або турецькому напрямку? Тоді прекрасним рішенням стануть шпалери або тканини світлого кольору (бежевого, світло-коричневого, персикового) з квітковим орнаментом або національними мотивами.

Для обробки підлоги зазвичай використовуються натуральні матеріали, в деяких випадках допускається їх імітація. Ідеально підійдуть темні породи дерев (морене червоне дерево), штучний камінь, мармур. Доречна буде й обпалена глиняна плитка. Основне правило при виборі матеріалу - він не повинен блищати!

Не забудьте про те, що підлога повинна бути укрити килимом, ні в якому разі не паласом. Ідеально, якщо ви підберете до інтер'єру натуральний туркменський килим. Якщо немає - підійде інший натуральний аналог.

Що стосується стелі, то класикою жанру є стелю, пофарбований у білий, вершковий або бежевий колір. Якщо висота спальні дозволяє, то краще зробити багаторівнева стеля, що створить ілюзію якоїсь «палацовий». При бажанні його можна покрити розписом. Крім того, для обробки цілком підійдуть світлі шпалери з рослинним орнаментом.

Меблі для спальні в східному стилі.

Меблі для спальні в східному стилі

Центральне місце у вашій спальні повинна займати розкішна і багато оформлена ліжко. Як правило, вона досить низька і може зовсім не мати головах. Його з успіхом замінюють численні подушки і думки. Якщо узголів'я, все ж, є, то воно повинно бути виконано з дерева. Такі ліжка зазвичай прикрашають індійські інтер'єри.

Безсумнівно, прикрасять вашу спальню шафи-комоди, невеликі тумбочки, численні пуфики і низький столик.

Освітлення в спальні.

Освітлення в спальні

Освітлення в спальні, витриманої в східному стилі має бути м'яким і хвилясті. Вам доведеться відмовитися від масивних люстр на користь невеликої стельової люстри з кольорового скла і безлічі аромаламп, службовців додатковим джерелом світла, світильників. Вони служать не тільки джерелами світла, але і декоративними елементами інтер'єру.

Текстиль в східному стилі.

Текстиль в східному інтер'єрі грає особливу роль. Саме він з успіхом передає весь колорит Сходу. Не скупіться на фарби - блакитний, зелений, червоний, жовтий, помаранчевий, золотий - все залежить від вашого вибору. Перевагу можна віддати, як легким тканинам (шифон, органза, льон), так і більш важким (парча, оксамит). Особливу увагу приділіть драпіровок, плед і численним накидкам.

Як правило, вікна в східній спальні майже завжди запнуті щільними шторами, колір яких перегукується з кольором балдахіна або покривала на ліжка. Чудовою прикрасою для штор служать ламбрекени, золота вишивка, шовкові кисті, бахрома. Вітаються багатошарові штори, з великою кількістю складок або шлейфом.

Аксесуари.

Якщо ваша спальня оформлена в східному стилі, то не забудьте про аксесуари. Різні статуетки, численні вази, сувенірні вироби ручної роботи, східні картини, фрески і навіть кальян - все це дивним чином доповнить створений вами інтер'єр.

джерело: http://hodremonta.ru

Питання та обговорення на форумі:

Допоміжна інформація.

Можна копіювати із зазначенням на джерело і активної індексується гіперпосиланням на сайт www.makuha.ru

Віддаєте перевагу перського або турецькому напрямку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com