рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Арабська (східний) стиль в інтер'єрі

  1. Арабська стиль в інтер'єрі

Арабська стиль (східний) характерний для країн Аравійського півострова. Він має одну характерну спільність, яка легко читається в турецьких, палестинських, сирійських, єгипетських і марокканських дизайнах. Це суворе дотримання релігійних канонів ісламу, повагу і шанування традицій, подарованих предками, і перевагу предметам, виконаним руками майстерних ремісників і майстрів. Арабська стиль зародився в сьомому столітті до нашої ери. Релігія вводила суворі обмеження на дизайн інтер'єрів. Не можна було зображати людини і тварин, тому весь свій талант художники присвятили розробки чудових орнаментів. Яскраві і насичені фарби дозволяли створювати чудові візерунки, які дивували і закохується в себе будь-якого стороннього людини. Саме вони, а так само особливі архітектурні прийоми і стали візитною карткою східного стилю. Арабська стиль (східний) характерний для країн Аравійського півострова

Інтер'єр в східному стилі

Арабська стиль в інтер'єрі

Дізнатися східні мотиви можна по дуже характерним особливостям. Крім майстерних орнаментів, будинки прикрашалися за допомогою ажурних різьблених дерев'яних або плетених віконниць. Вікна були маленькими у вигляді арок, розташовувалися ближче до стелі і незмінно прикривалися рамами. Так місцеві жителі рятувалися від полуденної спеки, оберігаючи своє житло від променів палючого сонця. Арабська вітальня схожа на шкатулку, майстерно прикрашену руками талановитого художника. Перські килими, красиві скрині замість шаф, низькі дивани або софи, обтягнуті дорогим оксамитом або парчею - такий інтер'єр дозволить відчути себе багатою людиною, люблячим обволікає комфорт і особливий затишок в домі. Арабська спальня - це окрема розмова. Балдахіни над ліжками, м'які килими, безліч строкатих подушок, розкиданих по підлозі, обов'язково прикрашених бахромою і золотими китицями - відпочивати в такому приміщенні - одне задоволення.

Балдахіни над ліжками, м'які килими, безліч строкатих подушок, розкиданих по підлозі, обов'язково прикрашених бахромою і золотими китицями - відпочивати в такому приміщенні - одне задоволення

Арабська стиль в інтер'єрі

Відмінною особливістю арабського стилю є використання різнобарвною мозаїки, яка виробляється не на серійному виробництві, а виключно вручну. За допомогою неї створюються підлогові і настінні панно, які відтворюють знамениті килимові візерунки. Часто ними прикрашається кухня або велика простора ванна. Темне Марен дерево, карбовані глечики з високим горлом, великі страви, а так само абажури з бісером - все це складається в одну загальну картину, яка легко може стати декораціями казкової атмосфери, в якій завжди по-східному жарко, пристрасно і дуже «смачно» .

Арабська стиль в інтер'єрі фото:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com