рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Послуги ведучого Кривий Ріг

  1. Ведучий на Новий Рік вокальний перфоманс
  2. Весілля зі смаком - це в моєму стилі
  3. Кожен мій корпоратив унікальний
  4. Музика - це друга частина мене

Ведучий на Новий Рік

вокальний перфоманс

Озвучка рекламних роликів

Вибір ведучого - це завжди дуже важливий момент при підготовці до будь-якого заходу і для того щоб зупинитися на гідного кандидата потрібно не тільки вміти фільтрувати інформацію в мережі, але і мати гарний смак.

Так друзі, саме смаком! Вам потрібно довіритися своїм внутрішнім відчуттям, оскільки перше знайомство зі мною у вас вже почалося. Ще практично не знаючи один одного у нас вже є спільні інтереси. Не вірите? Я спробую вам це довести.

  1. Ви, як і я, надаєте значення деталям. Перфекціонізм? Можливо це сильно гучне порівняння, але довірити сценарій свого майбутнього заходу ви захочете тільки досвідченому організатору. Підказати вам його ім'я? Думаю ви вже його запам'ятали!
  2. Почуття стилю. Ви добре знаєте, що поєднувати кольори і текстури потрібно правильно, тому вам дуже важливо те як виглядає ведучий.
  3. Ви любите, а головне, вмієте імпровізувати, отже, провідний на вашому святі повинен швидко реагувати на будь-яку позаштатну ситуацію. Але не варто турбуватися, так як ймовірність її появи зведена до мінімуму. Ви запитаєте звідки така впевненість? Просто повторимо пункт 1.
  4. Ну ви ж любите тонкий гумор? Людина або має жартувати, або просто намагається переконати в цьому самого себе. Гумор завжди лежить на поверхні, важливо навчиться його ловити. Думаю у нас з вами є всі шанси підкорити гостей.
  5. Тільки якісна музика. Безсумнівно, ви поважаєте музичні уподобання всіх своїх знайомих, але трек-лист на вашому заході повинен бути ідеальним. Мій діджей готовий до роботи, потрібно просто вказати йому потрібний напрямок.
  6. Для вас важлива щирість. Ви страшенно не подобаються коли люди вам брешуть і я знаю це, тому вирішив відкритися вам відразу.

Як бачите, ми з вами дуже схожі і якщо ви дочитали мої роздуми до цього місця, вам точно цікаво, які послуги ведучого в Кривому Розі вам запропонує Олександр Жупан.


Весілля зі смаком - це в моєму стилі

Проведення весіль - це відмінна можливість виплеснути позитив в тій величезній кількості, в якому він буквально вирує в мені. Кожна пара по-своєму особлива і я намагаюся відчути її енергетику. Запевняю вас, ми будемо в одній команді і ваші гості відразу це зрозуміють. Проведу найважливіший день у вашому житті дуже толерантно, знайду правильний підхід до старшого покоління, при цьому молодь чекає незгасний драйв.

- «Якщо під час вечора ти буквально стаєш ще одним близьким гостем для щасливої пари, ти розумієш що вибрав в життя правильну професію. На весіллі Вероніки і Владислава все було саме так! »


Давайте сплануємо ваш День народження разом

Ведучий на Дні народження дуже швидко зближується з гостями, і в кінці вечора його можна назвати старим другом. На таких святах завжди присутній ненав'язлива душевна атмосфера, тому особливостями моєї роботи стане легка імпровізація, інтелігентний гумор і динамічний ведення. Мій формат на ювілеї більше нагадує діалог з хорошими друзями, а друзям завжди є про що поговорити.

- «Дуже приємно коли про себе кажеш ти, а твої клієнти. Чарівна Одрі запросила мене провідним на ювілей свого чоловіка і це був дійсно один за найяскравіших Днів народження в Закапартье ».


Кожен мій корпоратив унікальний

Я обіцяв вам бути відвертим, тому зізнаюся: проведення корпоративів в Кривому Розі має свої особливості, головна з яких - це щирі і відкриті гості. З кожним новим заходом я здобуваю безцінний досвід і нових цікавих знайомих. Корпоратив - це те місце, де ведучий може продемонструвати свій реальний професіоналізм, вміння імпровізувати і підхоплювати настрій гостей.

- «Будь-яка погода за вікном і що за час року, адже разом зі мною час пролетить непомітно. Гарний настрій і яскраві спогади я вам гарантую »


Новорічна ніч завжди таїть в собі диво

Новий рік - це час казки і сюрпризів, тому в цей день я стаю таким собі чарівником. Я проводжу з вами старі спогади і готуюся до майбутніх перемог. Ви навіть уявити собі не можете, наскільки це приємно і в той же час відповідально! Не забувайте про те що новорічна ніч одна в році, і готуватися до неї завжди потрібно заздалегідь. Тому як тільки визначитеся з місцем проведення - Напишіть мені .

- «Що може бути цікавіше зустрічі Нового Року з гостями з інших країн? Саме такою була моя новорічна ніч в минулому році, де я мав честь працювати з болгарами, німцями, угорцями та білорусами. Вечір був дійсно видатним! »

Музика - це друга частина мене

Існує помилкова думка про те що хороший ведучий не повинен співати на заході. Я готовий повністю спростувати це теза, оскільки моя гітара стала частиною далеко не однієї душевної компанії. Музика різних стилів і часів знайде свого вимогливого критика в будь-якому віковому діапазоні. Я люблю дивувати і роблю це зі смаком.

- «Складно описувати музику - її треба слухати! »

Ваша реклама зазвучить по-новому

Якщо ви потребуєте якісної озвучці рекламних роликів в Кривому Розі, я з радістю допоможу вам це здійснити. При необхідності я готовий розробити для вас спеціальний рекламний текст, який повноцінно розкриє всі особливості вашого товару або просуває послуги.

- «Я люблю експериментувати з голосом, а озвучка реклами - це відмінна можливість проявити себе в зовсім іншому форматі»

За час своєї роботи в сфері івентів я потрапляв в найнесподіваніші ситуації, але поруч зі мною завжди була моя вірна команда - це люди з якими приємно працювати, справжні професіонали і генератори нових творчих ідей. Послуги ведучого в Кривому Розі є цілий комплекс з проведення заходів будь-якого характеру і масштабу, тому якщо ви все шукайте людини, готового безупинно дарувати свіжі ідеї - я в вашому розпорядженні .

Не вірите?
Перфекціонізм?
Підказати вам його ім'я?
Ви запитаєте звідки така впевненість?
«Що може бути цікавіше зустрічі Нового Року з гостями з інших країн?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com