рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як сподобатися дівчині на першому побаченні?

Перше побачення пам'ятає кожен з нас Перше побачення пам'ятає кожен з нас. Хвилини трепетного очікування зустрічі. Як було складно зібратися з думками. Не завжди перше побачення переростає в довгі відносини, що призводять до весілля і довгого і щасливого сімейного життя.

Але перше побачення для молодої людини дуже важливо - може бути навіть важливіше, ніж для дівчини. Адже це перевірка Вашого вміння справити враження і сподобатися дівчині. Від того, як пройде перше побачення, може підвищитися або знизитися Ваша самооцінка.

Може, існують якісь прийоми, що допомагають сподобатися дівчині ? Як можна завоювати її увагу ? Вам обов'язково потрібно пам'ятати народну мудрість про те, що жінки люблять вухами. Але в самий перший момент буде оцінюватися Ваша зовнішність, стиль Вашого одягу. А вже тільки після цього дівчина буде вас слухати, або закриється від вас.

Як же одягнутися на перше побачення? Це один з найскладніших питань. Якщо Ви не хочете вдарити в бруд обличчям, то на допомогу завжди прийде невмируща класика, при цьому класика нехай буде трохи недбала.

Хороший вибір - сорочка і штани, і парочка стильних аксесуарів. Наприклад, красивий ремінь буде дуже до речі, тільки не перестарайтеся.

Особливу увагу приділіть своїм туфлям, вони повинні бути ідеально чистими. Ніякі виправдання про те, що на вулиці дощ і бруд, не відновлять зіпсованого враження. Уникайте яскравих і безглуздих забарвлень. Гарне враження на першому побаченні зробить одяг спокійних тонів. У ній Ви відчуєте себе впевненіше, а Ваша впевненість неодмінно справить гарне враження на дівчину.


Наступний важливий момент: використання туалетної води і дезодоранту. Обов'язково прийміть душ і акуратно додайте до аромату свіжості крапельку парфумів. Крапельки буде цілком достатньо.

Спізнюватися на побачення взагалі ніколи не стоїть, а на перше - особливо. Краще прийти трохи раніше призначеного часу. Перед побаченням слід продумати, щоб ви хотіли запропонувати дівчині, куди її зводити, де прогулятися, загалом, як ви будете проводити час. Підготуйте невеликий план.

Перш ніж пропонувати свої варіанти, запитаєте, куди хоче піти дівчина. Якщо вона Вам сама пропонує кудись прогулятися - все ще простіше - просто йдіть туди, куди вона запропонує. Якщо дівчина не знає, куди сходити, тоді Ви можете запропонувати свої, раніше підготовлені, варіанти.

Постарайтеся уникати поїздок в транспорті. Продемонструйте, що Ви романтик, навіть якщо таким і не є. Покажіть дівчині гарні краєвиди в променях призахідного сонця. А потім відпочиньте в якомусь затишному кафе, де за чашкою кави, де ви зможете продовжити свою бесіду. при вашому спілкуванні стежте за тим, щоб розмова йшла як діалог, а не як Ваш монолог. Задавайте питання, покажіть свою щиру зацікавленість у вашій співбесідниці, її захоплення і думках.

Ви можете ненав'язливо згадати про свої досягнення і поділитися планами, це дуже приваблює дівчат.


Цілеспрямовані люди завжди набагато симпатичніше людей безініціативних, що вважають за краще плисти в цьому житті за течією. також не забувайте про компліменти .

На першому побаченні уникайте розмов на слизькі теми, також варто уникати розмов про щось негативне. Промовчу на час про свої недоліки, вони виявляться самі рано чи пізно, не кажіть погано про інших людей, і вже тим більше забудьте про ненормативну лексику.

Після прогулянки, проявіть свою повагу і проводите дівчину до будинку. Якщо вам сподобалося, як ви провели час, то обов'язково скажіть їй про це, і додайте, що дуже хотіли б побачитися знову. І на прощання можете подарувати їй легкий безневинний поцілунок. Будьте впевнені, вона ще довго буде згадувати цю мить.

Після того, як Ви проводили дівчину додому, відправте їй СМС, в якому ще раз скажіть, як чудово провели час і побажайте добраніч. А вранці таким же чином побажайте доброго ранку і гарного дня.

А вранці таким же чином побажайте доброго ранку і гарного дня

Збираючись на друге побачення, не забудьте про квіти. Така увага не залишить байдужою жодну дівчину.

Також рекомендуємо вам подивитися цікаве відео про те, як уникнути помилок на першому побаченні:

Як же одягнутися на перше побачення?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com