рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як ми поводимося під час пологів?

  1. / Про вагітність / пологи Як відомо, кожні пологи унікальні, і передбачити, як вони пройдуть,...
  2. 2. постановити на сутичках
  3. 3. покрикує або навіть кричала під час пологів
  4. 4. Інша

/ Про вагітність / пологи


Як відомо, кожні пологи унікальні, і передбачити, як вони пройдуть, навряд чи можливо. А значить, і поведінка кожної майбутньої мами під час пологів часто непередбачувано. Більше тисячі учасниць форуму Сібмама (1230 осіб) поділилися своїми спогадами про те, як же саме вони вели себе під час пологів.

  1. Під час пологів мовчала, як партизан
  2. Стогнала на сутичках
  3. Покрикувала або навіть кричала під час пологів
  4. інше


1. Під час пологів мовчала, як партизан

Отже, 224 учасниці опитування народжували, практично не видавши ні звуку.

"Причини такої стійкості різні: у кого-то дійсно вистачило сил і терпіння, а може бути, і дійсно пологи виявилися не настільки вже болючими. А для інших це виявився просто менш« трудомісткий »варіант - коли і сил кричати або говорити немає, і здається, що крик тільки посилить біль.

Таня: Просто не відчувала необхідності в криках Таня: Просто не відчувала необхідності в криках. Трошки по стогнала (і проголосувала за цей пункт), але в основному, щоб привернути увагу медперсоналу. Це вже коли останні сутички і початок потуг. А коли безпосередньо народжувала, то тільки вдихала-видихала і в проміжках з акушерками жартували.

NinaN: Мовчала, як партизан. Напевно, низький больовий поріг. На сутичках тільки спину тягнуло, а вже на столі - тільки розпирання в тазу відчувала. На наступний день зав. відділенням на обході запитала з подивом: «Так це ти мовчки народила?»

Marisha: На перших пологах я трохи стогнала для того, щоб на мене звернули увагу, оскільки лікар на мою заяву «Щось мене тужить» відповіла: «Не бреши! Ти ще навіть не кричала! »
На других пологах взагалі мовчала, з лікарями розмовляла. На третє пологах в основному мовчки бігала по палаті, хапаючи періодично чоловіка за волосся або за плечі, тільки на самих сильних сутичках трохи ... хм ... посварилася не зовсім літературно - пологи були стрімкі, дуже боляче було. Я не кричала на пологах не тому, що така вся з себе мужня, а просто відчула, що мені мовчки легше переносити біль і зручніше тужитися.

Незнайка: Я захлинаючись, дуже глибоко і часто дихала. На стогони і крики не було часу. Коли глибоко дихаєш, починає крутитися голова, біль притупляється. Мені дуже це допомогло і на перших, і на других пологах.

Wild: А я навіть не пискнула. Коли зовсім боляче було - стискала зубами ночнушку, але ніхто не почув від мене ні стоночка.

Ollena: Власне кажучи, кричати-то і не хотілося, та й найсильнішу біль я відчувала під час сутичок перед потугами - не знаходила собі положення і місця, але кричати і стогнати якось в голову не приходило ...

kattakat: Я народжувала три рази, і кожного разу мовчала, правда, як партизан! Не знаю, як у вас, але мені так було легше. Кричати не хотіла, не було на це часу ... Я просто хотіла за всім стежити.

"Kasy79: Мені простіше було завмерти і навіть не дихати в сутичці, не те, що кричати ...

Лід @ чка: Я мовчала. І в перших, і в других пологах. Тільки акушерам поради давала, т. К. Сама акушерка.

Liniya: Я мовчала весь час. На сутичках так боляче, що мяукнуть не можеш, а в потугах всі сили йдуть, навіть говорити тільки пошепки виходило.


2. постановити на сутичках

Найбільше число сібмам (449 осіб) обрали саме цей варіант - і мовчати було не під силу, і кричати все ж не довелося.

Матуся: Вибрала "стогнала". Іноді гризла край подушки. І отбриківалась від знеболюючих ... Ось так і 10 годин пролетіли.

Наталья1012: А я стогнала весь час, голосно і тоскно. Дівчата в палаті потім іржали - «як привид» ...

Нюрочка *: Взагалі не кричала, під час сутичок трохи стогнала, вже на кріслі впала в тиху паніку і почала скиглити - «Відпустіть мене додому, я передумала народжувати!»

victori-ui: А я під час сутичок приймала позу борця сумо (ноги широко розставила і трохи присіла), трималася за стіл, стогнала і дихала. А ще періодично нюхала стіл (він був покритий фарбою), це відволікало.

Христина: Я була самої старанною породіллею. Першу частину пробазікала з чоловіком в палаті, другу частину пролежала в джакузі, а третю (саму бооольную) коли вже не можна було ходити - лежала і мукала.

Natusella: Вже коли тужити початок, мені сказали дзижчати між переймами. Ось я і дзижчала.


3. покрикує або навіть кричала під час пологів

Третина сібмам, по «традиційного» сценарієм, під час пологів кричали: злегка (174 людини), а частіше - навіть цілком голосно і від душі (249 осіб) Третина сібмам, по «традиційного» сценарієм, під час пологів кричали: злегка (174 людини), а частіше - навіть цілком голосно і від душі (249 осіб). І, знову ж таки, не завжди, виявляється, крик викликаний сильним болем - іноді це просто спосіб звернути на себе увагу лікарів.

"Пригадуються в такі моменти і мама, і Бог, і, навпаки, самі експресивні висловлювання - іноді навіть на іноземних мовах ...

Миша міська: Я на сутичках підвивали, а на потугах орааала. Орала, як зараз пам'ятаю, на все відділення: «Ідіть ви на фіг, не буду я народжувати !!!» - і відштовхувати однією ногою акушерку, а інший чоловіка. Так вони вдвох і народили за мене, розтягуючи мені якимось хитрим манером ноги в різні боки і давлячи на живіт.

Лилейник: орала: «Мама! За що ?! »на сутичках 19 годин на окситоцин. Мені чомусь здається, що мама могла попередити ...

mamavpervye: Я до 6-ти пальців голосно-голосно дихала, а вже коли «світ згасати почав», вирішила маму покликати ... Мама не прийшла, прийшов чоловік, і через три години народився синочок!

Baga: Я орала «Господи, коли все закінчиться?», «Господи, я вже не можу» - в загальному, з Богом спілкувалася. І ще орала, що «Щас здохну», на що професор сказав, що не треба, а то його на посаді знизять ...

Алена84: Згадала всі вирази, все мати, які чула, чоловіка пару раз відправила в еротичну подорож ... Жах!
Але, загалом, весь сенс зводився до того, що: «Шановні лікарі, вийміть з мене дитину, вже як-небудь ...» А потім на мене вже в післяпологовому все так дивилися, соромно було ...

Zmeika: Я подумала, що лікарям не сподобається, якщо я буду матюкатися, тому нецензурно висловлювалася на англійській та німецькій. Але вони все одно зрозуміли.

"Коза Дереза: орала лікарям:« Зробіть що-небудь !!! »Вони мені у відповідь:« Що зробити щось? »Я:« Пристрілите мене! »

deerstalker: Я до пологів різні техніки дихання вивчала, на розкритті до 4 см намагалася підібрати дихання, видихала в голос наспівом, а після проколу міхура нафіг пішли всі техніки: орала, кусала руку, щипала себе за попу.

Ivan_Pupkin: Спочатку стогнала, потім покрикувала. Ще повискувала. І поплаківала. А також кушетку покусивала.

Дішка: Дихала і змушувала коханого чоловіка поперек терти. А коли на великому розкритті міхур прокололи, сутички стали болючіше, а ефективності 0, навіть на окситоцин - там я вже на улюбленого просто кричала, щоб тер. А він мене шкодував (і халат, і сорочка, які видаються на пологи, вже до дірок стерлися, не кажучи про спині), і за це я на нього ще більше орала.


4. Інша

Крім простого вибору «кричати» або «мовчати», виявляється, існує безліч інших варіантів поведінки під час пологів (136 відповіли вибрали цей пункт)!
Крім простого вибору «кричати» або «мовчати», виявляється, існує безліч інших варіантів поведінки під час пологів (136 відповіли вибрали цей пункт) Наприклад, можна співати.

Мрія: чи не мовчала і не постановивала, а дихала і співала. А взагалі диких болів не відчувала.

Майя: Співала я ... Чоловіка потім породіллі і акушерки запитували повз проходять: «А що, співачка-то народила вже?», Приходили навіть пісні замовляти.

Тейя: Я мукала. Т. е. Це звучало так, як ніби я мантри співала. Мене ще так на курсах вчили, я запам'ятала: якщо сильно боляче, мовчати краще не треба, а кричати тим більше не треба, краще за все - співати.

Nastia Lisa: Я мовчала, поки міхур не прокололи. І ось тоді я виконала «арію московського гостя». Співала революційні пісні (чомусь потягнуло на цю тему), розважала весь пологовий будинок.


Кому-то допомагало вважати:

ile: Я в основному вважала ... Т. е. знала приблизно, скільки триває сутичка, і під час неї з чоловіком вголос вважала ... Оочень допомагає.

Мама Світу: Вважала про себе на висоті сутички, як до 30 дорахую, знала - потім легше стане. В основному дихала, тримала себе в руках, хоча дуже хотілося вити ...


"Можна ... Намагатися зламати меблі. Причому таких випадків, виявляється, досить багато!

Dana: Я вибрала «інше», тому як варіанти - «ламала меблі в передпологовій» немає. Закинувши мене в родову, про мене забули години на два. Потім з'явилися студенти, а я на той час уже вивертала прути у залізному ліжку. Лежати було дуже незручно - гола ліжко, металева, покрита обшитим клейонкою матрацом, і все ... Ось і довелося ламати прути. А взагалі-то я мовчала як партизан, якщо не брати до уваги одного вивернутого прутика в ліжку. Потім все дивувалися, як така тендітна матуся змогла подужати залізне ліжко.

Bereza: На сутичках била долонькою про тумбочку, сильно, тумбочку відсунули подалі від ліжка, а між іншим, допомагало: біль в долоньці відволікала від болю сутичок.

Tiigress: Поки було терпимо, пихкала і трясла спинку біля ліжка, Ткач мені тоді говорила: «Товариші, у нас в пологовому будинку скоро з'являться нові меблі!», «Зламаєш спинку, будеш народжувати на підлозі».

Monro: Як епідуралку діяти перестала і почалося "небо в алмазах", вчепилася в стояк опалення ... Думала, відірву, а він горяченний.

palmira: Мовчала, і сльози лилися. Дихала, але все ж кілька разів зірвалася на крик. Ламала спинку ліжка. Потім знову ходила і мовчала. Просто дихала і "припадала" до каталці в коридорі, щоб продихати сутичку. Іноді заходила в палату, там чіплялася за ліжко. Вона на коліщатках - зручно рухати.

ivanovan: Стояла збоку крісла все сутички і смикала ручку трансформера на себе, з усіх своїх сил. Чомусь мені так реально було легше.

"Лорна: А ще ліжко зламала - відірвала спинку залізну. А сестра моя на такому ліжку під час сутичок примудрилася сітку-рабицю порвати.

ta-ta: Перші пологи порівняно швидкі, дуже болючі перейми тривали не більше години, встигала кричати в основному словами, відірвала ручку у вікні.


Якщо вже зовсім тяжко, то виникає навіть деяка небезпека для себе та інших осіб:

PoNka: Я, пам'ятаю, маму кликала і кричала, що більше не можу терпіти, та так сильно стискала акушерці руку, що у неї на наступний день синці з'явилися. Кричати - не кричала, а ось дихати намагалася на повні груди, правда, потім бронхи хворіли два тижні.

Estel: Стискала руки акушерці і лікаря, вони сиділи і вголос мені проговорювали: «вдих-видих». В кінці, вже коли потуги продихівать, мало не порвала халат на лікаря і не зламала руку акушерці (знову ж мовчки, пихкала як паровоз), вони потім сміялися, їм, напевно, не вперше.

olyasha85: Під час сутички вцепляются в металевий столик, на якому стояв апарат КТГ, та так, що на руках дрібні судини полопалися. Іншою рукою вцепляются собі в волосся, намагалася перебити біль іншої болем, слабо допомагало ...

ta-ta: Другі пологи орала годин 5, без слів, не могла говорити, не могла не кричати, інакше з глузду з'їхала б ta-ta: Другі пологи орала годин 5, без слів, не могла говорити, не могла не кричати, інакше з глузду з'їхала б. Кусала чоловіка, трохи допомагало, але зовсім мало. Ще в приймальному відділенні втратила свідомість - перший раз в житті.
І ще, коли після пологів подумала про свою старшу дочку, про те, що їй потрібно буде коли-небудь пережити - тихо заплакала.

Дарина-185: Був тільки неприємний випадок. Мені на 8 пальцях відкриття дівчинка-інтерн прийшла КТГ робити, а я їй між переймами спокійненько і сказала, що я їй ці проводочки на шийці зав'яжу, якщо вона мене спробує на кушетку укласти. А зараз соромно за свою поведінку, дівчинка-то ні до чого.

Maslenok: орала, але ще і кусалася, і штовхати, і піти поривалася.

(До речі, мотив «хотіла все кинути і піти додому» виникав у даному опитуванні з дивовижною регулярністю, на подив автора статті, яка думала, що це лише її особистий винахід.)

"А нерідко породіллі, незважаючи на те, що момент начебто не найкращий, починають вести бесіди з оточуючими, різного ступеня науковості та адекватності.


Lapka: Активно цікавилася: в перших пологах - як у мене справи, по-друге - а навіщо мені всі ці уколи, я проти, і чи не можна поїсти. По-третє пологах - «ні, я хочу так, і взагалі, доктор, я можу і тут народити, мені і тут добре» (це лікар не вірив, що вже потуги пішли).

NASTASSYA: Більшу частину часу пихкала як паровоз, просила лікарів мене пристрелити і погрожувала піти в монастир.

catena: Я перші дві години давала консультації по трудовому законодавству (мама довго була головою профспілки, і мене на прізвище вирахували), потім ще 8 години розповідала анекдоти. Потім хвилин 20 ревіла, коли готували до КС.

kattakat: Я теж стільки питань задавала, як ніби в перший раз народжувала. Але все ж це правда так цікаво ... Лікар сміявся наді мною і про професію питав.

Natalika: Я просто дихала на сутичках, а між переймами базікала з мед. персоналом. Все ж так цікаво - не кожен же день народжую! Загалом, під кінець лікар (Воронцов І. В.) сказав стомлено - «Ти стільки питань задаєш, ти мені працювати заважаєш!» Я вибачилася, і далі вже докопувалася тільки до акушерки, анестезіолога і медсестер.

Золота: А я молитви читала, прощення просила, кого образила ... Але це було, коли вже важко було. А спочатку в чоловіком базікали через вікно. Слухала жарти і приколи лікарів і медсестер. Приколювалися разом. А потім мені стало не до них.

Lesa: А я ще лікарів в самому кінці просила: «Лікарі, будь ласка, допоможіть мені» - це мені здавалося, що вже все, а вони не діють.

Дрібниця: А я, пам'ятаю, все говорила: «Ну що, все ?! Можна народжувати ?! Я хочу народжувати! Я хочу народжувати !! »

"Пчёлочка: У мене якісь напади веселощів були! Ось і реготали з чоловіком, на всю родову! А на потугах намагалася запитувати у лікаря, як же все-таки правильно тужитися.

Наталія84: Я мовчала ... А, ні, ще періодично запитувала лікаря, що і навіщо. Він, наприклад, ставить окситоцин, я відразу питання задаю між переймами - навіщо він мені, чому, які протипоказання, чи можна без нього обійтися ...

Рижик: Я ще побачила, що лікар в мої 10 см дістав спицю, щоб воду проколоти, і вступила з ним в діалог про те, що краще цього не робити. Лікар здивовано запитав «чому?», Але, мабуть, потім вирішив з чокнутой не зв'язуватися і викинув спицю в смітник.

Торопова Маріша: Привезли мене в пологовий будинок з переймами, прийняв мене чоловік доктор, посадив на крісло, подивився ... констатував розкриття на 4 пальці - «Сьогодні народиш». А я йому - «Сьогодні не можу, я збиралася днів через п'ять». Він не відповів. Я йому: «А пологи ви у мене будете приймати?», - «Так, я».
Піднялися в родову, і мене понесло ... «Доктор, не йдіть, мені одній страшно. Доктор, а можна я вас за руку потримаю? А чому у вас стелю бузковий? А навіщо тут проводочки висять? »Доктор не витримав, заусміхався і сказав:« Не хвилюйтеся, все йде добре, зараз народжувати будемо ».

лора13: Я пробувала сперечатися з лікарем, що мені зручніше народжувати на боці лежачи! Але лікарі сказали, що так я можу задавити дитину. Тоді я стала просити лікарів, щоб вони мене самі перетягнули і поклали, як треба (82 кг. Ваги). На що мені докторіца відповіла, що у неї з такою роботою і так недавно рука зламана була, і якщо вона буде так в кожну зміну тягати на собі породіль, так остаточно руку втратить! Довелося зібратися з силами і сяк-так зрушити себе з місця!

"Самі ж« везучі »з сібмам свої пологи або частина їх ... майже не помітили!

Irek: В 11-30 ночі чоловік розбудив мене по телефону (запитати, чи не народжую я, він на пологах хотів бути присутнім), я сказала, що вже давно сплю і народжувати не збираюся, на тому і попрощалися. Через 20 хвилин я вже з дитиною була, він встиг народитися в останні хвилини року, що минає дня. Чоловік начебто відчував і розбудив, а так уві сні б, напевно, народила.

falcona: коли мене зашивали, лікар мені казав: «Потерпи трохи, зараз буде боляче», а я ... заснула.

нямка: Ой, я взагалі серіал хотіла додивитися, тому шукала положення, щоб не боляче було. Але все-таки не додивилася ...

sobakakusaka: А зате під наркозом я вирішила чомусь, що я «володар світу», про що всім і повідомила.


7.11.17
підготувала ТЕАМ


Відділенням на обході запитала з подивом: «Так це ти мовчки народила?
За що ?
»Вони мені у відповідь:« Що зробити щось?
Чоловіка потім породіллі і акушерки запитували повз проходять: «А що, співачка-то народила вже?
Можна народжувати ?
Лікар здивовано запитав «чому?
Я йому: «А пологи ви у мене будете приймати?
Доктор, а можна я вас за руку потримаю?
А чому у вас стелю бузковий?
А навіщо тут проводочки висять?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com