рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Різдвяний шопінг

Австрія, Відень, аутлет Parndorf
www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/en
В Австрії два шопінг-селища: один під Віднем, другий під Зальцбургом. Ми зупинимося на віденському, оскільки рідкісний візит до Австрії обходиться без відвідування «королівської столиці».
Отже, що може запропонувати Parndorf: Burberry, Boss, Prada , Van Laack, Armani, Gucci і більше сотні інших світових і місцевих брендів зі знижками до 50% в звичайний час і до 90% - в сезон розпродажів.
Крім того, в селищі розташовані кілька великих магазинів, що спеціалізуються на спорядженні та екіпіровці для зимових видів спорту. Їх цінова політика також досить демократична: так, сноуборд Burton з відповідним взуттям і кріпленням не в сезон обійдеться в досить скромну суму від 250 євро.
Фішка: легендарна шоколадна компанія Lindt володіє невеликою лавкою в Парндорф, а це значить, що улюблені солодощі теж можна купити зі знижкою.
Не варто купувати техніку. У нас вона дешевше.

Португалія, Лісабон, аутлет Freeport
http://www.freeport.pt
Знаходиться в містечку Алькочете в 20 хвилинах їзди від Лісабона. Це найбільший європейський шопінг-комплекс, проте, на відміну від австрійських побратимів, в португальському аутлеті розташувалися менш відомі у нас марки, які за якістю анітрохи не поступаються своїм побратимам з гучними іменами. Втім, останні також представлені - Calvin Klein, Burberry, Lacoste, Escada, Pierre Cardin та іже з ними.
Фішка: зверніть увагу на стоковий магазин португальських виробників одягу. Безліч фабрик цієї країни шиють для відомих будинків моди, тому якщо для вас щастя полягає не в логотипі, а в крої, як і натуральних тканинах, шопінг може виявитися не тільки вкрай успішним, але і абсолютно необтяжливим для бюджету. Те ж стосується і шкіряного взуття.
Не варто шукати зимовий одяг і взуття. Клімат країни до цього не має, так що знайти в продажу взуття тепліше демісезонного навряд чи вийде.

Іспанія, Мадрид, аутлет Las Rozas
www.lasrozasvillage.com
Цей аутлет в звичайний час також радує знижками до 70%, які доходять до 90% під час сезонних розпродажів. Палітра представлених тут брендів різноманітна: від відомих світових марок до локальних майстерень hand-made з виробництва взуття на замовлення. Крім того, практично щотижня різні магазини влаштовують власні акції, дізнатися про які можна за допомогою підписки на розсилку сайту (до речі, ця підписка може в деяких випадках перетворитися в 5-10% додаткової знижки).
Фішка: зимові розпродажі в Іспанії хороші своїми цінами не тільки на одяг, але і на продукти харчування. Туррон - традиційна різдвяна насолода - після 5 січня продається за півціни, всілякі новорічні шоколадки-пряники теж. Крім того, розпродажі поширюються на хамон (наприклад, 10-кілограмова нога обійдеться в досить скромну суму від 45 євро) і вина, якщо, звичайно, не купувати їх в крамницях, орієнтованих на туристів.
Не варто забувати питати про tax-free. В Іспанії існує практика об'єднувати чеки кількох магазинів одного бренду і виписувати повернення податку на всю суму.

Німеччина, Мюнхен, аутлет Ingolstadt Village
www.ingolstadtvillage.com
Цим аутлет, як і попереднім, володіє одна компанія, а тому всі нюанси використання інтернет-сторінки також актуальні. Різниця між списками брендів незначна: трохи краще представлено напрямок home & lifestyle, так і вибір дитячого одягу дещо ширше. Зате ціни відрізняються від іспанських не на користь покупця, що цілком зрозуміло: все-таки рівень життя в Німеччині вище.
Фішка: іноді в аутлеті проводяться shopping nights, і, на відміну від аналогічної практики українських моллов, знижки більш істотні, причому не тільки в кількості відсотків, але і у вигляді часткового повернення вартості покупок, а саме купонів для оплати подальшого шопінгу.
Не варто їхати в Інгольштадт в неділю - аутлет не працює.

Польща, Вроцлав, аутлет Factory
www.factory.pl
Мережа аутлетов в Польщі і, як не дивно, в Іспанії. Це не шопінг-селище, а більш звичний для нас величезний багатоповерховий молл, з усіма його особливостями. В принципі, для вдумливого походу за покупками це не найкращий варіант, але щоб скоротати години чотири під час сезонних розпродажів, цілком підходящий. Поляки віддають перевагу великим мультибрендовий магазинах і локальним демократичним маркам, причому у останніх часто можна знайти дуже хороші і якісні речі за цілком доступними цінами.
Фішка: кращі ціни на «фабриках» бувають в останні два тижні сезонних знижок, і оскільки це наші брати-слов'яни, підшукати відповідні розміри досить просто.
Не варто їхати туди в пошуках самих останніх колекцій - навіть якщо вони там будуть, ціни вас навряд чи порадують.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com