рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лазерна чистка обличчя: принцип дії, відгуки

  1. Принцип дії і сама процедура очищення обличчя лазером
  2. Реабілітаційний період після лазера

Чисте обличчя - це завжди модно і красиво. Революційна процедура - лазерна чистка обличчя, стала дійсно рятувальним кругом для багатьох дівчат, у яких особа в комедонах і вуграх, і ми пропонуємо розглянути принципи, вартість і ефективність процедури.

Принцип дії і сама процедура очищення обличчя лазером

Чистка - це процедура дуже схожа з лазерним шліфуванням дерми. За допомогою спеціального апарату налаштовується промінь, який проникає у верхні або середні шари епідермісу. Там він за допомогою температурного впливу видаляє бруд і мертві клітини. Потрібно розуміти, що пошкоджений шар шкіри обличчя видаляється повністю, це абсолютно не боляче (по крайней мере, в протягом сеансу). Зате разом з ним усуваються і багато проблем:

  • пігментні плями;
  • прищі;
  • вугри;
  • акне і комедони.
Чисте обличчя - це завжди модно і красиво

Лазерна чистка обличчя

Шкіра повинна бути повністю очищена від косметики і шкірного сала, тому попередньо особа оброблять лосьйонами і іншими хімічно складами, щоб нормалізувати Ph-баланс. Професійна лазерна чистка обличчя проводиться тільки після нанесення спеціального складу. Цей препарат гарантія того, що процеси регенерації пройдуть швидко і безболісно.

Після налаштовується косметичний лазер. Цей прилад має будову точно таке ж, як і той, що використовується при лазерної епіляції або шліфовці, різниця тільки в глибині проникнення і принцип дії. Тут промінь повинен бути дуже тонким, щоб він міг вільно проходити в пори, а обладнання (лазер) виготовлено з дорогоцінних каменів - сапфір, смарагд або аметист. Також налаштовується глибина променя. Для того щоб повністю не змінити структуру шкіри, майстер-косметолог обов'язково проведе невеличкий експеримент, за висновком якого він визначить потрібну глибину променя.

Для цього на невеликій ділянці дерми, найчастіше надчуттєвий (щоки, лоб над бровами), поміщається лазер і починається шліфування. Якщо Ви нічого не відчуваєте, то лазер недостатньо глибокий, якщо стає боляче, то його потрібно вкоротити.

Рекомендуємо до прочитання

Сеанс триває хвилин 30-40, повторної чистки не знадобиться кілька місяців за умови правильного догляду за собою. Салони краси рекомендують для кращого ефекту відвідувати процедуру кожні три місяці. Також уникайте паніки, якщо по приходу додому, обличчя стало яскраво-рожевого кольору і стане хворіти - це нормальна реакція на настільки агресивне втручання.

Плюси чистки:

  1. Особа дуже швидко стає чистим;
  2. Тривалий ефект;
  3. Позбавлення від демодекса;
  4. Повне позбавлення від вугрів і прищів, а при необхідності від шрамів;
  5. У порівнянні з лазерним шліфуванням, чистка - відносно недорога і наслідки набагато менш травматичні.

мінуси:

  1. Не можна робити при вагітності та годуванні груддю;
  2. Не можна робити пілінг;
  3. Дуже дорогий апарат для домашнього використання. Найпопулярніші - алабай або Нордін коштують близько кількох десятків тисяч.
  4. Шкіра протягом декількох днів яскраво-рожевого або навіть червоного кольору.

Відео: до і після лазерної чистки - відгук дівчини

Реабілітаційний період після лазера

Будь-яка чистка, вакуумна або механічна, залишає сліди на обличчі, але з лазером все йде набагато серйозніше. Після зняття старого шару шкіри, залишається новий, ще незміцнілий. Це ідеальне середовище для розмноження бактерій і інфекцій типу Стафілокок, Герпес і самих різних кліщів. Потрібен особливий догляд:

  1. Ранок починайте з тонізуючим процедури: умивання мінеральною водою і очищення шкіри за допомогою ніжного лосьйону. Небажано використання спиртового розчину - він сушить дерму, або води з-під крана, в ній можуть знаходитися шкідливі бактерії;
  2. Не можна пити алкоголь. Алкалоїди впливають на нормальний обмін речовин, особа не отримує потрібної кількості корисних речовин, порушується циркуляція крові, процес регенерації затягується;
  3. Не можна використовувати декоративну косметику. Шкіра заживає протягом двох тижнів після процедури, і в це відрізок часу можна використовувати тональний крем і пудру;
  4. Очищення особи лазером несумісна зі скрабірованіе або пілінгом, це погіршить ситуацію.

Фото - До і після чистки особи лазером Фото - До і після чистки особи лазером   Фото - шкіра до і після очищення лазером Фото - шкіра до і після очищення лазером

Перед чищенням обов'язково вивчіть прайс-лист, пам'ятайте, що при роботі з лазером найчастіше дається вартість за квадратний сантиметр шкіри. Також багато що залежить від того, який апарат використовується, міста клініки і майстри.

Відгуки на форумах стверджують, що лазерна чистка обличчя - це просто панацея, по фото видно, як після неї перетворюється шкіра. Але є деякі протипоказання:

  1. Лазерна терапія шкідлива для онкологічних хворих;
  2. Її не рекомендується використовувати до 16 років і після 60;
  3. Лікування вагітних здійснюється тільки після консультації з лікарем клініки і особистим гінекологом.

Лазерна косметологія є неймовірно ефективною, і вона не небезпечніша, ніж проста механічна чистка шкіри. Головне - це дотримуватися правил гігієни і стежити за тим, щоб дерма не пересихала і не загрязнялась пилом, косметикою і т.д.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: лазерне шліфування особи .

оцінити:

Submit Rating

Середній рейтинг / 5. Оцінок:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com