рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прикрасити торт: кілька популярних варіантів оформлення

  1. Напилення: витончено і просто
  2. популярний Айсінг
  3. вафельні візерунки
  4. Коли стане в нагоді мастика?
  5. шоколадна розкіш

Яке головна вимога ми висуваємо до святкового торту? Бути красивим. Для нас навіть не так важливий смак десерту, головне, щоб він був розкішним, солідним і пишним. Якщо ви купуєте кондитерський виріб в магазині, то вам доведеться задовольнятися тим «декором», який вже поміщений на торт. Зазвичай це кремові і мармеладні фігурки, вензелі з шоколаду. Звичайно, виглядає такий тортик не так оригінально, як нам хотілося б, але доводиться задовольнятися, ніж є.

Вас не влаштовує скупе оформлення десерту? Тоді спечіть торт самостійно, і у вас з'явиться можливість прикрасити його так, як захочеться. Наприклад, можна скористатися ідеями, наведеними нижче - це найбільш популярні варіанти прикраси тортів.

Напилення: витончено і просто

У кондитерів цей метод користується великим успіхом. Чи буде під силу новачку зробити красиве напилення? Так, адже ця техніка дуже проста. Головне, заздалегідь замовте цікаві трафарети для тортів - вони допоможуть вам створювати на поверхні десерту незвичайні малюнки.

Зверніть увагу, що не можна робити напилення безпосередньо на корж - присипка не зможе «приклеїтися» і візерунок змаститься від будь-якого поштовху. Чим же попередньо потрібно покрити торт? Використовуйте в якості полотна для своїх малюнків глазур, мастику, крем або вершки - на такій поверхні ваша присипка / цукрова пудра / какао буде добре триматися.

Напилення може використовуватися як самостійно, так і в поєднанні з іншими техніками прикраси. Головне, не переборщіть - декор повинен бути ефектним, але акуратним.

популярний Айсінг

Цю техніку люблять багато кондитери. З суміші білка, цукрової пудри і соку лимона виходять цікаві й рівні візерунки. Не забудьте замовити кондитерський шприц - тільки за допомогою такого інструменту з солодкої маси у вас вийде створити красиві малюнки.

вафельні візерунки

Будь-яка розпис на торті виглядає цікаво, але щоб справити на гостей незгладимий ефект, вам будуть потрібні листи з вафель - на такому полотні можна намалювати дивно реалістичний малюнок. Досвідчені кондитери створюють на них навіть портрети іменинників. Ви не впевнені, що подужаєте таку техніку? Тоді просто виріжте з вафель фігурки і розпишіть їх за допомогою барвників і шоколаду. Такий декор зможе зробити кожен.

Вафлі можна використовувати і в інший спосіб. Наприклад, скрутіть з них ріжки і викладіть у вигляді квітки на торті. Допускається прикрашати вафлями і боки торта - ми можете «випиляти» з вафельного листа однакові за розмірами геометричні фігурки і обкласти ними торт. Не забудьте задекорувати все кремом і шоколадом.

Коли стане в нагоді мастика?

Останнім часом кондитери все частіше використовують саме цей матеріал для прикраси десертів. З мастики можна робити базове покриття для торта або виліпити цікаві фігурки. Зверніть увагу, що мастика може послужити вам як пластиліну. В цьому випадку ви зможете створити з неї об'ємні фігурки.

шоколадна розкіш

Таке метод оформлення тортів доречний завжди. Ви можете розписувати поверхню виробу рідким шоколадом або посипати її тертим продуктом. Деякі роблять ефектні мережива з шоколаду. Правда, для цього треба освоїти певну техніку. Не забувайте і про білому шоколаді - він чудово підходить для декору.

Якщо ви хочете професійно прикрасити торт, то обов'язково підберіть на порталі посудний Острів інструменти для роботи з різними кондитерськими матеріалами.

Насамперед вам будуть потрібні трафарети для тортів, спеціальні шприци, формочки, трафарети. За допомогою такого інвентарю ми зможете зробити з кремовою або шоколадної маси дуже реалістичні візерунки і фігурки.

Вас не влаштовує скупе оформлення десерту?
Чи буде під силу новачку зробити красиве напилення?
Чим же попередньо потрібно покрити торт?
Ви не впевнені, що подужаєте таку техніку?
Коли стане в нагоді мастика?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com