рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

кашемір

Вишукана колекція для повного догляду за волоссям

Вишукана колекція для повного догляду за волоссям. Вона доглядає за Вашими волоссям, зміцнює їх, відновлює, надає м'якість і дивовижний блиск.

Перелік косметичних засобів ретельно підібраний і включає шампуні, бальзам-кондиціонер, незмивний тонік для поліпшення росту волосся і лак-віск для надсильної фіксації волосся.

Основою всіх препаратів є запатентований компонент Cashmere GW - спеціально розщеплені (для поліпшення дії на волосся) протеїни кашеміру вовни. Згідно з останніми науковими даними, протеїни кашеміру мають найвищу спорідненість зі структурою людського волосся. З усіх відомих в природі протеїнів кератиновой природи протеїни кашеміру найбільш збалансовані (20 амінокислот) і краще за інших зміцнюють і відновлюють структуру волосся. Вони - неперевершений «лікар» і «швидка допомога» тонким, ослабленим і пошкодженим волоссю.

Крім протеїнів кашеміру вовни косметичні засоби цієї лінії містять також віск бджолиний, АНА-фруктові кислоти, кофеїн, рідкий косметичний віск (жожоба), рослинний комплекс Polyplant Stimulant ®, натуральний гуарову кондиціонер, силіконові масла, біотин (вітамін Н, коензим R), які поставляють волоссю все необхідне для їх краси і здоров'я.

Білоруська косметика білить-Вітекс в інтернет магазині BelarusTorg

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com