рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Білоруські прикордонники назвали топ-5 найбезглуздіших курйозів за 2017 рік (відео)

До переліку курйозних випадків увійшла контрабанда сигарет і перетин кордону автостопом. До переліку курйозних випадків увійшла контрабанда сигарет і перетин кордону автостопом

Білоруські прикордонники склали рейтинг найбезглуздіших п'яти курйозів за 2017 год / фото УНІАН

Білоруські прикордонники назвали топ-5 найбезглуздіших курйозів за 2017 рік. Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі Держприкордонкомітету Білорусі.

Найсмішнішим визнаний випадок контрабанди, коли водій спробував перевезти в багажнику тещу в Україні. Інцидент стався 9 листопада 2017 року, транспортної засіб зупинили в пункті пропуску "Веселівка".

Жінка перебувала під шаром одягу в багажнику автомобіля. Пізніше прикордонники з'ясували, що термін дії її паспорта закінчився в березні 2015 року. У зв'язку з цим, вся сім'я вирішила зробити такий план, який не увінчався успіхом.

Читайте також З Кличком-молодшим стався курйоз в літаку (фото)

Також в рейтингу найбезглуздіших випадків виявилися і інші інциденти. Так, громадянин Латвії в пункті пропуску "Григорівщина" намагався прорватися через кордон. Чоловік збив шлагбаум і проїхав через засоби примусової зупинки, пошкодивши колеса.

Львів'янин 9 грудня 2017 року також ще зробив дуже дивний вчинок в пункті пропуску "Мокрани". Він несподівано розвернувся і без дозволу хотів потрапити на українську територію. на вимогу прикордонника зупинитися він спробував втекти і чинив опір, але був затриманий. Пізніше він пояснив, що щось забув вдома.

Також до переліку курйозних випадків увійшла контрабанда сигарет і перетин кордону автостопом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com