рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Російська аптечна косметика: що не соромно привезти з Росії


Поки Яна відпочиває на Балі, вивізши туди тонни Gucci, Chanel і Dolce & Gabanna, я замислилася: а чи є щось наше, російське, що не соромно вивезти і подарувати? Нафта в розрахунок не беремо.

Багато моїх друзів тепер живуть в Ізраїлі, Австралії, на Балі і в Іспанії (а хтось і народився там) і не менше нас захоплюються косметикою. Тому провести опитування виявилося нескладно.

Виявилося - що так, є. По крайней мере, є те, що просять привезти і по-справжньому люблять.

Шампуні: Natura Siberica, «Рецепти бабусі Агафії», «Чиста лінія»

Люблять за те, що (цитую) «волосся після них розсипчасті, об'ємні». Щиро захоплюються натуральним складом. Наша натуральна косметика коштує значно дешевше закордонних представників, а мода на все «еко-» - вона всесвітня і всеосяжна.

Особливо виділяють шампунь «Кропив'яний» марки «Чиста лінія». Чесно, сама не пробувала, і поділитися враженнями не можу. Але тільки в Ізраїль подругам ввозила мінімум 4 рази-) Завжди - дівчатам і жінкам середнього достатку, з густими і жорсткими волоссям середньої довжини.

Скраби для тіла Organic Shop

Порівняно нова російська марка, яку, думаю, спробували вже все.

До речі, мені теж подобаються їхні скраби. Я б навіть сказала, що вони нічим не поступаються тієї ж корейської косметиці . По-перше, у них найчастіше в складі міститься тільки цукор, лимон і яке-небудь ефірну олію - а скрабу, на мій погляд, більше нічого і не треба. Це дозволяє їм бути в дуже привабливою цінової категорії. А крім цього, у них дійсно приємні і ненав'язливі аромати.

В основному, Organic Shop просять привезти до Ізраїлю і Німеччини, дівчата у віці від 25 до 45 років. Втім, на Балі я б і сама не потягла об'ємні банки зі скрабом, скільки б він не коштував -)

муміє

муміє

Так Так. Було, є і буде найкращим засобом від розтяжок, шрамів, опіків, целюліту і навіть зайвої ваги.

По крайней мере, на думку багатьох моїх ізраїльських друзів, у яких, до речі, є (вже на наш погляд) мега-річ - Мертве море. Свого часу мене дуже веселила думка про те, що, вивозячи від них кілограми бруду і ввозивши кілограми орлиних какашек, можна налагодити непоганий бізнес. А ви думали, муміє - це що? -)

Родовища муміє зустрічаються в багатьох регіонах світу: в Індії, Монголії, Австралії, Індонезії, Китаї ... Але тільки алтайське муміє вважається чудодійним. Саме завдяки тим самим гірським орлам.

І поки ми намазуємо на себе антицелюлітні Givenchy, перебуваючи в упевненості, що ніщо дешевше ста доларів за 100 мл не може прибрати ненависну апельсинову кірку, кілограми муміє залишають нашу батьківщину -) В його чудодійну силу, з мого досвіду, вірять і чоловіки і жінки, причому серед них і ті, чий статок дозволяє прикупити і сам Алтай, а не те що його муміє :)

бодяга

бодяга

Як і муміє, її не можна в повній мірі назвати косметичним засобом. З іншого боку, ефект від неї чекають саме косметичний - бадягу часто використовують після пластичних операцій, щоб синці зажили швидше. Дешево і ефективно.

Бадягу в тюбиках я передавала все в той же Ізраїль, Німеччину і навіть Австралії. Воно й зрозуміло, адже пластичні операції роблять скрізь.

Тональний крем «Балет 2000»

Тональний крем «Балет 2000»

Захоплення цим тональним прийшло завдяки закордонним блогерам. Хтось спробував, хтось похвалив і почалося масове божевілля.

Знову ж цитую: «Дуже стійкий, прекрасно матирующий тональний. Світлий тон 01 - дійсно світлий. Пори не забиває, лущення не підкреслює. А коштує всього 40 рублів! ».

Його так люблять і так просять привезти до Ізраїлю, що кожен раз я вирішую його спробувати на собі. Але поки що так до кінця і не зважилася. Між іншим, він так до сих пір і виглядає - металевий тюбик з пластмасовою кришкою, що загвинчується.

Я довго не могла змиритися з думкою, що людина, яка проживає в Ізраїлі і має в арсеналі Chanel, Dior і YSL, тужить про «Балеті». Невже тональний крем за такі смішні гроші не викликає у неї підозри? І навіщо ізраїльтянкам найсвітліший відтінок? Виявилося, що білошкірих в Ізраїлі чи не більше, ніж в Росії - загар категорично не вітається. А наявність грошей в гаманці не породжує погоню за люксом.

Косметика «Кора»

Косметика «Кора»

Натуральна аптечна косметика російського виробництва. Захоплення цією маркою прийшло не так давно, але полюбилося у них відразу все - і антицелюлітні програми, і кошти для зняття макіяжу, і маски, і креми. Хвалять шампуні, фарбу для волосся, пілінги. Віковий діапазон - від 18 до 45 років (це, звичайно, тільки серед моїх знайомих така статистика, насправді, думаю, вона ширше). Географічна приналежність так само різноманітна: Ізраїль, Іспанія, Балі, одного разу навіть відправляли до Франції (!).

Як ви зрозуміли, у цієї марки дуже великий список засобів: для тіла, для волосся, для особи і навіть харчові біодобавки. Відгуки про косметику Кора російських дівчат протилежні: хтось дуже любить, кому-то абсолютно не підійшла. ось тут можна побачити безліч найрізноманітніших думок.

Крем для рук «Оксамитові ручки»

Крем для рук «Оксамитові ручки»

Для мене це був шок. З усіх засобів для рук, на мій погляд, це - саме марне. Дивно, як один засіб примудряється одночасно сушити шкіру рук і при цьому залишатися на них липкою плівкою до останнього.

А якщо вірити моїм закордонним друзям в Іспанії та Ізраїлі - це прекрасний крем, легко всмоктується і моментально пом'якшує шкіру рук. І добре б, якби у них був якийсь інший крем, а не з того ж «Ашана», що і мій.

Правда, любителі цього крему зустрічаються тільки в колах, що вважають за краще мас-маркет. Ще поки жодного разу не зіткнулася з тим, щоб хтось вважав за краще його того ж Clarins або Caudalie. А ще їх об'єднує те, що їм всім за 40. Можливо, через кілька років і я почну його так сильно любити?

А що вас просять привезти ваші друзі? З чиїми проханнями ви внутрішньо згодні, а в яких підозрюєте сублимированную тугу за Батьківщиною?

Поки Яна відпочиває на Балі, вивізши туди тонни Gucci, Chanel і Dolce & Gabanna, я замислилася: а чи є щось наше, російське, що не соромно вивезти і подарувати?
А ви думали, муміє - це що?
Невже тональний крем за такі смішні гроші не викликає у неї підозри?
І навіщо ізраїльтянкам найсвітліший відтінок?
40. Можливо, через кілька років і я почну його так сильно любити?
А що вас просять привезти ваші друзі?
З чиїми проханнями ви внутрішньо згодні, а в яких підозрюєте сублимированную тугу за Батьківщиною?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com