рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Fortnite: Battle Royale - Краща Видобуток

  1. Зброя і гранати

Даний гайд Fortnite: Battle Royale містить список кращих предметів і зброї, які ви можете отримати в грі.

Коли справа доходить до предметів, хто сильніший екіпірований, у того більше шансів пережити конкуренцію в Fortnite: Battle Royale. Маючи доступ до достатку исцеляющих предметів, і потужному зброї дає вам більше можливостей перемагати ворогів або вузько уникати в деяких ситуаціях.

Якщо ви новачок в Fortnite, безліч зброї та обладунків можуть бути досить гнітючими. Є навіть предмети утиліти, які висаджують форти з землі або змушують суперників танцювати.

Щоб допомогти вам краще зрозуміти дроп видобутку, які вам знадобляться в вашому арсеналі, ми зібрали список всіх кращих предметів і зброї в грі. Ні в якому разі це не остаточний список, але він безумовно дасть вам гарне уявлення про те, що сильно в мета на даний момент.

Даний гайд Fortnite: Battle Royale містить список кращих предметів і зброї, які ви можете отримати в грі

Краща видобуток

Витратні матеріали

Яблука - хоча одне яблуко зцілює тільки 5 HP, ми не будемо недооцінювати потенціал цих речей. Якщо ви навіть маєте потребу в меншому зцілення, поїдання купи з них може відновити дивовижне кількість здоров'я. Більш того, вони не займуть місце у вашому інвентарі!
Бинти - не варто недооцінювати важливість наявності декількох бинтів. Кожен лікує вас на 15 очок, і дає зайвий раз не використовувати аптечку.
Медичний комплект - наявність одного з них у вашому інвентарі дає вам безкоштовний пропуск, щоб брати участь в боях і зцілюватися до максимуму, незалежно від того, що відбувається.
Зілля щита - броня може врятувати ваше життя і навіть дати вам шанс повернути результат сутички, змусивши противників стріляти більше, щоб повалити вас.
Пляшка соку - ця пляшка соку дає вам 25 очок здоров'я і броні, що означає, що вона ідеально підходить для спливання до або після бою.
Кубок Куга - Питний бочонок відновлює все ваше здоров'я і обладунки, але вам знадобиться 15 секунд. Якщо у вас є час і безпечне місце, ви повернетеся в гру.
Пускова майданчик - їх досить складно знайти, але якщо ви їх отримаєте, це може означати різницю між перемогою або поразкою. Стрибки на одному з них запускають вас в повітря, щоб ви могли розгорнути свій парашут і швидко переміститися. Фантастично для того, щоб уникнути тяжких ситуацій або зловити ворогів.
Пастка - якщо противник, який не має щитів, потрапляє в одну з ваших пасток, вони будуть негайно знищені. Вони дуже сильні і досить важкодоступні, тому переконайтеся, що ви їх використовуєте правильно!
Port-a-Fort - Киньте цю гранату на підлогу, і вона миттєво встановить величезний форт. Це фантастика для створення швидкої оборонної позиції, коли ви перебуваєте під вогнем.
Щоб отримати повний огляд всіх витратних предметів в грі, перейдіть в наш список предметів Fornite: Battle Royale!

Зброя і гранати

Снайперська гвинтівка Болт -ви зможете знайти ворогів на відстані, вивести цілі з діапазону і легко управляти нерухомою позицією. Міць цієї зброї вражає і може вивести супротивника з ладу з 1 пострілу.
Штурмова гвинтівка - введена з патчем V.4.2, ця зброя виключно сильне в правильних руках через його величезної точності. Це реальне оновлення в порівнянні зі звичайною гвинтівкою Burst Rifle, що забезпечує більше шкоди з кожної кулею.
Мисливська рушниця - Відсутність прицілу робить цю зброю трохи жорсткішим для використання на далеких дистанціях. Потужна гвинтівка середнього радіусу дії, здатна збивати ворогів одним ударом. Це універсальна гвинтівка, у якій є море шанувальників.
СКАР - кращий універсал в грі. Він завдає значної шкоди, і його легко контролювати практично в кожному діапазоні взаємодії. Хоча він не виконує особливу роль, він робить те, що робить будь-яке інше зброю, але набагато краще.
Помпову ружь е - незважаючи на те, що вам доводиться перезаряджатимуться між кожним пострілом, він непристойно потужний і дивно точний. Обов'язкове зброю для майже будь-якого етапу матчу.
Тактичний дробовик - компенсуючи його нижчий шкоди більш високою швидкістю стрільби, тактичний дробовик фантастичний в боротьбі з цілями ближнього бою в метушливому битві.
Тактичний SMG - блискуча альтернатива ручному дробовика, тактичний SMG здатний подрібнювати мети впритул. Просто утримуйте спусковий гачок, і їхнє здоров'я виснажується в лічені секунди.
Ракетница - здатна знищувати форти на відстані і розривати ворогів на шматки за один вибух.
Мініган - одне з найпотужніших зброю, коли справа доходить до знищення оборони противника.
Boogie Bomb - Киньте це на чиїсь ноги, і вони почнуть бігати подобається їм це чи ні. Як би нерозумно це не звучало, це неймовірно ефективно, якщо вам потрібно збивати бої, які не йдуть вам на користь, або отримати безпосереднє перевага над нічого не підозрюють ворогом.
Імпульсна граната - обов'язковий елемент для просунутих гравців, які хочуть перехитрити своїх супротивників або вибити їх зі своїх фортів. Якщо ви досить впевнені в їх використанні.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com