рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

NEWSru.com :: Акула-вбивця з Шарм-еш-Шейха врятувалася від мисливців. Її лише зняли на відео

Акула, покалічила в Червоному морі чотирьох чоловік, до сих пір не спіймана
Ні в одній з трьох вже спійманих біля узбережжя акул в шлунку не були виявлені частини людського тіла
Ранком 5 грудня купання на узбережжі у Шарм-еш-Шейха дозволили, порахувавши, що нападала на туристів акула вже спіймана

Акула, покалічила в Червоному морі чотирьох чоловік, до сих пір не спіймана. Ні в одній з трьох вже спійманих біля узбережжя акул в шлунку не були виявлені частини людського тіла. Більш того, на жодній з них не було знайдено шрамів, які чітко видно на знімках, зроблених очевидцями нападу акули на туристів, пише "Російська газета" .

Тим часом місцевим нирцям при черговому зануренні, можливо, вдалося зняти на відео акулу-людожера. Недалеко від берегової лінії вони відобразили акулу довжиною приблизно в 2,5 м, повідомляє Life News . У пошуках їжі вона кружляла під водою на глибині близько 25 метрів. На зображенні видно, що хвостовий плавець акули пошкоджений.

Саме це, на думку фахівців, заважало хижачці нормально полювати. Втрата керованості і швидкості змусила голодну хижачку шукати більш легку здобич - людей. "Це порода Londgimanus, найнебезпечніша з акул. Мешкає вона в основному на глибині не менше 700 метрів, але частіше взагалі в океані", - розповів фахівець дайвінг-центру в Шарм-еш-Шейху

"Цей випадок надзвичайний, це божевільна акула, ми тепер так її називаємо", - розповіли нирці, які стали свідками одного з нападів.

Згідно з іншими версіями, які висловлюють іхтіологи, морські хижаки наблизилися до берегів Єгипту від голоду. Неконтрольований вилов в морі риби змушує акул в пошуках корму підходити ближче до прибережної смуги.

Інші експерти вважають, що в незвичайній активності акул повиннні австралійське вантажне судно, яке перевозило через Червоне море худобу для мусульманського свята Ейд-аль-Адха. Баранов, що померли в дорозі, скидали в воду, їх туші прибило до берега. Акул це м'ясо роздратувати, і в пошуках нових джерел живлення вони наблизилися до пляжу.

За тиждень у берега було виявлено стільки акул, скільки не було за останні кілька років, розповів BBC інструктор з дайвінгу Пірс Коулі, який живе в Шарм-еш-Шейху вже сім років.

Пояснень шукає і міністерство туризму Єгипту. "Це протиприродно. Такого ніколи не траплялося раніше. У нас немає пояснення", - зізнався міністр Зухаір Гарана. Він повідомив про запрошення до Єгипту зарубіжних морських біологів для обстеження.

Владі доведеться прийняти і заходи безпеки. "Якщо є така небезпека, то організація просто ніяка, - розповіли Life News російські відпочиваючі, дружина Ірина та Дмитро Маркови. - У Майамі вертольоти літають, катери плавають - тримають все під контролем. Повинна бути огороджувальна сітка, оголошення. Ось сьогодні наша зміна їде, а нові відпочиваючі вже не знають, що сталося, і безтурботно пірнають у воду. Сьогодні буквально одна жінка поривалася заплисти глибше і не вірила "казкам" про якісь акул ".

"Кажуть, що перший напад стався неподалік звідси, але про це промовчали, не хотіли паніки. І тільки коли ще трьох покусали - закрили пляжі", - сказав Дмитро.

Ранком 5 грудня купання на узбережжі у Шарм-еш-Шейха дозволили, порахувавши, що нападала на туристів акула вже спіймана. І тут же акула напала на туристку з Німеччини, відкусивши їй руку і гомілку. німкеня померла .

Для готелів в міністерстві туризму Єгипту підготовлені нові інструкції. На пляжах тепер будуть постійно чергувати рятувальники, а для туристів готують спеціальний інструктаж на випадок зустрічі з акулами. Тепер про наближення хижаків будуть сигналити провідні постійне спостереження працівники готелів і дайвінг-центрів. Ледь що - людей почнуть спішно евакуювати і прочісувати територію, де була помічена акула. Водолази, що виявили під водою акул, також повинні будуть оповістити влади.

У свою чергу, єгипетські служби повинні будуть перевірити, чи становлять ці акули небезпеку для людей. Також категорично забороняється підгодовувати акул м'ясом, як це часто роблять любителі підводного плавання, пише "Комсомольська правда" .

Туристів судячи з усього, задовольнили заяви єгипетської влади. Люди продовжують, незважаючи ні на що, купатися в Червоному морі, повідомляє "Російська газета".

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com