рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Біля Владивостока помітили зграю акул

Комісія з попередження і ліквідації НС Примор'я настійно рекомендує громадянам утриматися від купання на всьому узбережжі регіону - поблизу Владивостока кружляє зграя великих акул Комісія з попередження і ліквідації НС Примор'я настійно рекомендує громадянам утриматися від купання на всьому узбережжі регіону - поблизу Владивостока кружляє зграя великих акул.

"За попередньою інформацією, в районі острова Русский поруч з Владивостоком була помічена зграя досить великих акул. В даний час фахівці встановлюють тип хижака. У зв'язку з цим купання на всій акваторії Японського моря біля узбережжя Примор'я є небезпечним", - повідомляє прес-служба адміністрації краю.

Читайте: Акула відкусила руки туристу на пляжі в Примор'ї .

Зараз на пляжах працюють співробітники МНС і поліції, які попереджають відпочиваючих про небезпеку знаходження у воді. Фахівці також ведуть постійне патрулювання морської акваторії.

як пишуть "Нові Вісті" , Водолази помітили, як величезна акула, очевидно, та сама, що наздогнала двох жертв в Примор'ї, підпливла зовсім близько до Владивостока.

Як повідомлялося, 17 серпня біля узбережжя Хасанського району в бухті Теляковского на півдні Примор'я акула відкусила руки 25-річному чоловікові. 18 серпня нападу хижака піддався 16-річний підліток, у якого серйозно травмована нога. Біля мису Житкова, де будується океанаріум, хижачка піднялася на поверхню і постала перед людьми у всій красі. "Акула піднялася на поверхню. Її можна було всю розглянути. Діаметр тіла у неї приблизно 80 сантиметрів, в довжину - близько чотирьох метрів. Дуже страшно", - розповів один з очевидців. Про помічені акул приморці повідомляють на гарячу лінію, передає Російська Служба Новин .

Читайте: Акула знову покалічила людини в Примор'ї .

Нагадаємо: в Примор'ї сталося відразу два нападу акули на людину. Минулої середи в Битва на озері районі в 50 метрах від берега хижачка відкусила обидві руки 25-річному чоловікові. Як стало відомо, молодий чоловік рятував від акули свою дружину. Він вхопив хижачку за пащу руками. Сміливця екстрено доставили в лікарню, де була проведена багатогодинна операція. А другий потерпілий від нападу акули, 16-річний підліток, живий, госпіталізований, і лікарі сподіваються зберегти йому постраждалу ногу.

Читайте найактуальніше в рубриці "Події"

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com