рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

в'язання килимків

  1. Різноманітність вибору і всілякі варіанти
  2. Оригінальний в'язаний килимок для дитячої кімнати

Ми, жінки - представниці самого прекрасної статі людства, завжди прагнемо до краси, затишку і гармонії у всьому, що нас оточує Ми, жінки - представниці самого прекрасної статі людства, завжди прагнемо до краси, затишку і гармонії у всьому, що нас оточує. І перш за все, звичайно ж, нас хвилює комфорт і зручність власного житла, спокій і безпеку близьких нам людей.

Прикрашати своє житло можна по-різному - вишити картини і красиві скатертини, ошатно оформити інтер'єр і зробити оригінальні домашні дрібниці. А можна пов'язати вручну гарний килимок для підлоги вітальні або передпокою.

Різноманітність вибору і всілякі варіанти

Спробуйте пов'язати килимок для будинку. Для цього можна використовувати звичайний гачок для в'язання великого розміру і клаптики будь-якої наявної і не завжди потрібної тканини. Клаптики тканини слід нарізати невеликими смужками по 2 - 3 см шириною. Постарайтеся кінці смужок звести «нанівець». Тоді їх буде дуже зручно стикувати між собою для отримання більш рівного в'язаного полотна килимка.

Починаємо роботу від середини майбутнього виробу, набравши гачком дві-три петельки і в'яжемо килимок по колу, весь час додаючи петлі з кожним новим поруч і стежачи за тим, щоб загальна полотно виходило рівним і не вигиналося куполом.

Це найпростіший варіант виїзного килимка. Його можна використовувати в передпокої, постелити на сидіння стільця або зробити зручну підстилку для домашнього улюбленця. Щоб готовий килимок не ковзав на кахельній підлозі, можна приклеїти гумове полотно з низу. Тоді вся вулична бруд буде залишатися на килимку і його буде зручно і легко чистити.

Якщо ви любителька сільського стилю, можна спробувати пов'язати килимки-доріжки в коридор або в кімнату. Вони в'яжуться гачком, прямим довгим полотном простими стовпчиками з накидом. Чергування кольорових смужок залежить тільки від вашого смаку і бажання, а також наявного підручного матеріалу і клаптиків тканини. Наприклад, ваша передпокій оформлена в світлих непомітних тонах. Спробуйте виконати килимок, взявши за основу гарний ситець світлих відтінків або дрібного малюнка. Такий килимок прекрасно впишеться в передпокої і доповнить її загальний стиль.

Для спальні і вітальні можна спробувати пов'язати килимок на спицях. Зробіть петельчатого в'язку. Вибрати мотив, підібрати малюнок і забарвлення вам допоможуть консультанти магазину «Золоте Руно». Цьому незвичайному і цікавому творчості присвячено багато літератури і всіляких простих і складних схем для в'язання. Ви легко підберете все необхідне для цікавого творчості і прикрасите ваш інтер'єр оригінальним килимком ручної роботи.

Головне не боятися, а спробувати Головне не боятися, а спробувати. Ви побачите - це заняття гідно для того, щоб йому приділити трохи вашого часу. технік в'язання килимком дуже багато. Ви можете використовувати традиційні - гачком і на спицях, а можете спробувати досить складні, із застосуванням великих підрамників і натягом ниток-основ на подобу справжніх ткацьких килимів.

Вибір ниток також невичерпний. Від гладких, ниток з додаванням шматочків тканин різного виду і фасону, букле і закінчуючи структурованими нитками зі справжніми помпонами різного виду. Залежно від того, який малюнок ви хочете бачити на своєму килимку, ви зможете виконати його в різних техніках в'язання. Наприклад, килимок в стилі модерн або в ультрамодному японському стилі, можна виконати двома різними в'язками. Основний мотив - петельками, а фон, або інший елемент мотиву - гладкою в'язкою. Для виконання такого килимка підберіть контрастні нитки або нитки різних тонів одного кольору. в'язання петельками зажадає досить тонких ниток - за рахунок петельок полотно вийде щільним. А ось для гладкої в'язки будуть потрібні нитки середньої товщини. Добре підійде нитка букле. Вона дозволить гладкою в'язки виглядати «товстіший». Після закінчення роботи обов'язково підшийте готовий килимок на додаткову тканину-основу.

Оригінально буде виглядати килимок, пов'язаний з невеликих детальок на спицях . Кожну деталь можна додатково обв'язати гачком і з'єднати між собою. Такий килимок буде красиво виглядати на дивані в якості теплого пледа. Додатково можна прикрасити частину елементів вишивкою гладдю або хрестиком. Підшийте знизу до нього додаткову тканину-основу - він стане відмінним і оригінальним доповненням вашого інтер'єру.

Оригінальний в'язаний килимок для дитячої кімнати

Створюючи затишну кімнату для свого малюка, не забудьте про маленького вязанном килимку - він буде незамінним доповненням, додасть дитячій кімнаті миле зачарування і м'який комфорт Створюючи затишну кімнату для свого малюка, не забудьте про маленького вязанном килимку - він буде незамінним доповненням, додасть дитячій кімнаті миле зачарування і м'який комфорт. Для маленької дитини можна пов'язати килимок в яскравих тонах і додатково вишити улюблені дитячі мотиви. Для цього виберіть пряжу, спеціально призначену для дитячого в'язання з антіаллергічним ефектом. Пов'язаний з ниток килимок додатково можна обв'язати невеликим ажуром або облямівкою з тонких тканинних смужок. Можна прикрасити килимок красивою бахромою.

Якщо ви робите зручний килимок на підлогу дитячої, не забудьте підшити на виворіт тканину, щоб полотно не линула по підлозі. Така в'язана річ буде вельми до речі до моменту, коли малюк буде самостійно повзати. Йому буде м'яко і комфортно на підлозі. Всі знають, що від статі дме холодом, а подібний в'язаний килимок в дитячій буде перешкоджати непомітним для дорослих протягам і вбереже маленького дитини від застуди.

Красиво і затишно буде виглядати в'язаний килимок на стінці, біля ліжечка малюка. До того ж, він додатково зігріє стінку під час холодної погоди. В'язаний килимок-плед можна буде накинути поверх ковдри маленького чоловічка. Адже ніщо так не зігріває дитину, як ласка і турбота люблячої мами. Малюкові буде зручно і комфортно. Ну а дитині шкільного віку припаде до душі пов'язаний м'який килимок, який затишно розташувався під ногами під час приготування домашніх уроків.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com