рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

В'язані пінетки для маленької крихти своїми руками

  1. В'язання рядів пінеток:
  2. В'яжемо смужки для пінеток:
  3. Збираємо пінетки:

Техніка в'язання спицями - це дивовижне заняття для тих, хто любить в'язати. Завдяки вмілим рукам, неприборкана терпінню і Вашої фантазії з простих, що не примітних ниток можуть виходити дивовижної краси в'язані вироби. В'язати майстри можуть годинами, не відриваючись від процесу. Багато умільці кажуть, що сам процес в'язання доставляємо їм неймовірне задоволення, а також заспокоює після бурхливого і шумного дня. Але якщо Ви тільки стали на шлях навчання в в'язанні і не знаєте, що змогли б пов'язати, то можу Вам порекомендувати дану статтю. У цій статті я вирішила описати для Вас процес в'язання дитячих маленьких пінеток. В'язати такі пінетки не складно, але посидючість і терпіння для початку Вам обов'язково знадобляться. Отже, переходимо до ознайомлення схеми в'язання маленьких дитячих пінеток для крихти!

Отже, переходимо до ознайомлення схеми в'язання маленьких дитячих пінеток для крихти

В'язання рядів пінеток:

У в'язанні пінеток нам необхідно приготувати в'язані нитки будь-який вподобаний Вам колірної гами і спиці №3. Отже, приступаємо до в'язання пінеток!
1 ряд: в'яжемо поспіль 26 лицьових петель, а потім слід додати 1 петлю, яку потрібно провязать лицьовій петлею. Має вийти 28 петель.
2 ряд: Всі 28 петель необхідно провязать виворітними петлями.
3 ряд: Пров'язуємо 27 лицьових петель, а потім слід додати 1 петлю, яку потрібно провязать лицьовій петлею. Має вийти 29 петель.
4 ряд: Всі 29 петель необхідно провязать виворітними петлями.
5 ряд: Пров'язуємо 29 лицьових петель, а потім слід додати 1 петлю, яку потрібно провязать лицьовій петлею. Має вийти 30 петель.
6 ряд: Всі 30 петель необхідно провязать виворітними петлями.
7 ряд: Пров'язуємо 30 лицьових петель. В'язати продовжуємо як 6 і 7 ряд до того моменту, поки не вийде довжина, яка дорівнюватиме 12 сантиметрам самого виробу.
Парний ряд повинен бути останнім. Це ряд необхідно почати з закриття 10 петель, а решта 20 петель варто провязать виворітними петлями.

В'яжемо смужки для пінеток:

В'яжемо білу смужку: Щоб зробити білу смужку, необхідно провязать білою ниткою 4 ряди, з них 1 ряд - лицьові петлі, 2 ряд - виворітні петлі; 3 ряд - лицьові петлі; 4 ряд ​​- виворітні петлі. Біла смужка готова.

В'яжемо жовту смужку: Щоб зробити жовту смужку, необхідно провязать жовтої ниткою 4 ряди лицьовими петлями.
Необхідно зв'язати 9 рядів, при цьому слід чергувати смуги по черзі. В'язати лицьовими петлями.

Після того як Ви пров'яжіть останній ряд, який буде складатися з 20 петель білою нитки, необхідно додати жовтої ниткою 10 петель. В результаті у нас повинно вийти 30 петель. Вироби продовжуємо в'язати жовтої ниткою аналогічно самому початку роботи. В самому кінці вироби необхідно провести зменшення на 3 петлі в кожному наступному другому ряду. Зменшення робити до 12 сантиметрів частини другої вироби, який має жовтий колір. У результаті повинно вийти 27 петель, які потім потрібно буде вже закрити. Пінетки майже готові!

Збираємо пінетки:

Пінетки потрібно скласти навпіл, всі частини повинні наложиться один на інший, а потім все необхідно зшити. Стягаємо внизу і вгорі все петлі смужок - усі кінці нитки туго слід зав'язати. Пінетки для малюка повністю готові! Носіть на здоров'я!

Дуже, сподіваюся, дитячі пінетки у вас вийшли вдало, і Ваша крихітка буде з радістю їх носити. На нашому сайті Ви також зможете знайти статтю на подібну тематику - це 46 Моделей пінеток Пов'язаних Спицями і Крючком .
Якщо у Вас є свої схеми в'язання, якими Ви б хотіли поділитися, то надсилайте їх нам на сайт, будемо раді все опублікувати.

фото: Breibeest

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com