рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Beauty-шпигунство: косметика Мартіни Макєєвої (Лук'янченко)

Сьогоднішня героїня говорить, що в косметиці не дуже просунута

Сьогоднішня героїня говорить, що в косметиці не дуже просунута. Але набір її улюблених продуктів натякає на зворотне. Думками про мережевий маркетинг, нелюбові до ватним дискам, а також найкращому антиперспіранти поділилася телепродюсер Мартіна Макєєва (Лук'янченко).

01/4

01/4

Silk Scarf Hair Treatment, Etude House; Shampoo Suavitas, Conditioner Mineralis, все - Thermae SPA; Restructuring Shampoo Re-Co, Restructuring Oil Re-Co, Restructuring Cream Re-Co, все - Green Light

Пару років тому подруга відкрила салон краси і «підсадила» всіх знайомих на реконструкцію волосся. Тепер у мене вдома завжди є шампунь, маска і масло Green Light Re-Co. З ними реконструкцію можна робити в домашніх умовах. Єдиний мінус: процедура дуже вимиває колір, тому роблю її через 2 тижні після фарбування. У косметиці я не дуже просунута, але мені є кому порадити. Так після рекомендації використовувати продукти без силіконів були куплені шампунь і кондиціонер від Thermae SPA. Сироватку Etude House використовую не часто і тільки на кінчики.

Pomegranate Exfoliating Mask, Murad; Face Wash, Night Complex, UV Block Hydrator SPF 18, Cell Renewal Fluid, Skin Mist, все - Nu Skin 1800; Kolagen Naturalny "Platinum", Inventia; Grease Lighting, Lush; Softymo Deep Cleansing Oil, Kose

Шкіра у мене проблемна. Я перепробувала різну косметику: французьку, ізраїльську, японську, вітчизняну і багато чого ще. З чергової поїздки в США друг привіз мені лінійку продуктів Nu Skin 1800. До мережевої косметиці я ставлюся упереджено, але тут результат був буквально на обличчі. Тижня через 3 ситуація зі шкірою істотно покращилася і ось уже 5 років я використовую цю косметику.

Багато дівчат з проблемною шкірою використовують в догляді кошти від Lush. Цей прозорий гель при регулярному нанесенні вранці і ввечері дає хороші результати. Також я використовую лосьйон з натуральним колагеном від Inventia. Поки особливих результатів не помітно, але я продовжую сподіватися.

Під очі у мене в арсеналі крем Collistar Eye Contour Treatment, так як від подібних продуктів інших марок мене, чомусь, хилить в сон. У мене є маленький пунктик: не люблю знімати макіяж очей за допомогою ватних дисків. На допомогу прийшло гидрофильное масло марки Kose. Його можна наносити прямо руками. Знадобилося кілька днів, щоб звикнути. Зараз же користуюся тільки їм.

Зараз же користуюся тільки їм

Blue Drops, Innoxa; Touth Mousse, GC

Так як у мене маленька донька, я не завжди добре висипаюся ночами. Від червоних очей рятують блакитні краплі Innoxa. Часто дівчата купують дорогу косметику, ретельно доглядають за волоссям, а за зубам не приділяють стільки уваги. Гель для відновлення зубної емалі від GC, хоч і не дешевий, але дуже добре працює.

Tummy and Hips Treatment, Samatoline Cosmetics; Tratamiento PV Body Foam Gel, Topicream; Acadayspa Tonic Moisturizing Body Mist, Academie; Day Control Deodorant Roll-On 72 H, Biotherm Homme; Le Parfum Body Cream, Elie Saab;

Перед поїздкою до Франції я підготувала собі шопінг-шпаргалку для місцевої аптеки: різні БАДи, косметика, якої у нас немає. Антицелюлітний засіб від Samatoline Cosmetic купувала саме там. Попросила найдієвіший з того, що є. Крем з сильним термоеффектом. З цим пов'язана курйозна історія: мама намазала дитині їм попу, прийнявши за новий крем під підгузник. Дитина була не надто задоволений, а сім'я зазнала цілий спектр переживань. Після події крем був прибраний з видного місця, тому користуватися ним періодично забуваю.

Через особливості шкіри я користуюся спеціальним гелем для душу від Topicream. Для зволоження тіла мені служить легкий мист від Academie. Парфумований крем Elie Saab мені подарували в наборі на день народження. Коробка була великою і шикарною, тому я готувалася до обновці аксесуару або взуття. Виявилося, немає, аромат і банна лінія до нього.

Роликовий антиперспірант Biotherm Homme, на моє переконання, повинен мати кожна людина, особливо в нинішню спеку. Користуюся ним постійно, хоч і призначений він для чоловіків. Засіб дуже добре і довго стримує потовиділення, а також не має запаху.

Гель для грудей від Matis почала використовувати під час вагітності. Боялася що десь щось валиться або розтріскається. Благо, нічого подібного не сталося, але засобом користуватися продовжую вже по інерції.

  • ДЕКОРАТИВНА КОСМЕТИКА

ДЕКОРАТИВНА КОСМЕТИКА

Поки я працювала в щоденній програмі, мене постійно гримували для кадру. Багато чого вдалося навчитися у професіоналів: де що висвітлити, де затемнити. Тепер нафарбуватися можу куди завгодно.

Тепер нафарбуватися можу куди завгодно

Teint Idole Ultra 24 H, Lancome; Face Fabric Foundation SPF 12, Giorgio Armani; Studio Fix Fluid SPF 15, Matchmaster SPF 15 Foundation, все - MAC; Joues Contraste Blush, Mat Lumiere Powder, все - Chanel; Liner Feutre #Ultra Black, Bourjois; Touche Eclat, YSL; Hypnose Doll Lashes Mascara, Lancome; Opulash Optimum Mascara, MAC; Pureness Matifying Oil Free Foundation, Shiseido; Rouge Lip Gloss, Dior

Як тони на кожен день користуюся Lancome. Він стійкий, матовий і криє. Основа Giorgio Armani - "розчарування року". Побачила її на обличчі у знайомої, захотіла собі. Подруга спеціально привезла цей тон з Мілана, а мені він не підійшов. Занадто легкий і мало що приховує. З часів роботи в кадрі залишилася звичка користуватися основами під макіяж від MAC.

Пудра найбільше подобається Chanel, хоч перепробувала багато з люкса. Тільки влітку беру їй на заміну матирующую від Shiseido.

Рум'янами користуюся теж від Chanel. Консилер YSL мені порадила гример Олена, красивіше якої дівчини я не знаю. Користуюся засобом вже довгий час і вважаю, що він повинен бути в кожній косметичці. Шкода, що при зйомках використовувати його не можна - дуже відблискує.

Туш Lancome кольору баклажан купила для літа, а в чорному відтінку у мене туш від MAC. Будь-який продукт ляже на вії краще, якщо використовувати щипці для завивки. Іноді можна навіть і не фарбувати поверх нічим.

Хороший тон, корекція на вилицях, окуляри - і можна йти у справах.

Стрілки малювати звичайної підведенням мені складно. Але за допомогою фломастера Bourjois процес проходить набагато простіше. Єдиний мінус - фетровий наконечник швидко втрачає гостроту.

Єдиний мінус - фетровий наконечник швидко втрачає гостроту

Rouge Allure # 09 Lover, Chanel; Satin #Myth A81, MAC; Rouge Diamant # 206 Rose Eclat, Rouge L`etoile # 117 Danse Blanche, Rouge L`etoile # 110 Scarlette Rouge, все - Л`Етуаль

Мій улюблений колір - бордовий, тому і помаду Chanel купила подібного відтінку. Нюдовие помади від MAC і Л`Етуаль використовую для ефекту "колір губ світліше кольору шкіри" при акценті на очі. Виходить дуже модно. А рожевий і кораловий відтінки ношу кожен день.

Alien, Thierry Mugler; Le Parfume, Elie Saab; Flowerbomb, Victor & Rolf

З ароматів мені подобаються квіткові, дівчачі, солодкі. Не люблю свіжі, мускусні. Парфуми Thierry Mugler мені подарували за участь в показі, а потім кілька флаконів купила сама.

Victor & Rolf також вписується в мої ароматні переваги, часто його ношу.

Elie Saab з подарунка на день народження, про який я вже згадувала. З цим парфумом недавно була цікава історія. На одному зі світських заходів машини паркувалися, трохи не доїжджаючи до входу. Далі був міні трансфер з водієм. Коли він віз нас назад, то сказав, що за сьогодні провіз близько 50 жінок, але тільки мій парфум йому запам'ятався і відрізнявся від інших. Носила я в той день на собі саме Elie Saab. Приємно отримувати такі незвичайні компліменти.

Фото - Юлія Черних

За надання локації дякуємо Aroma Cafe

Наша Facebook-сторінка

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com