рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Туга за рідною їжі або чому російської кухні немає в Китаї?

Гастрономічна ностальгія рано чи пізно наздоганяє будь-якого емігранта в Китаї. Не можу нічого сказати про росіян, що живуть в інших країнах і на інших континентах, але в Китаї проблема з російською їжею стоїть особливо гостро.

Пощастило тим, хто живе на північному сході Китаю: поруч прикордонні райони, з яких так легко отримати згущене молоко, сир, гречку, ковбаси і навіть горезвісну справжню російську горілку (китайська «російська горілка» нагадує більше воду, розбавлену метиловим спиртом).

Тим же, хто проживає на південь від, а точніше в Шанхаї, дуже важко, не кажучи про жителів Шеньчженя і Гуанчжоу. Попит тут задовольняють човники - в прямому сенсі на своїй спині перевозять дефіцитну гречку, оселедець і ковбасу і поширюють їх через групи в соціальних мережах.

Російських, українських продуктів немає ні в Е-березень і Карфур, ні в інших магазинах. Є щось з Азербайджану, ті ж соки, а консерви, а сир, а сметана, а хліб, адже він смачніший тих німецьких хлібців, які продають по шість доларів за упаковку!

Чому на виставку по продуктам харчування з Росії приїхали тільки одні підприємці, які виробляють копчене м'ясо диких тварин. Хіба тільки вони щось роблять на всю Росію? Хіба китайський ринок привабливий тільки їм? Це невелика приватна компанія, яка приїхала за свій рахунок, за гроші, які їм не поверне держава, тому що РФ на відміну від КНР і ЄС не відшкодовує витрати компаній, які участю на міжнародних виставках намагаються збільшити експорт.

Немає російських магазинів в Шанхаї

І якщо очевидці розповідають, що на півночі Китаю є пара-трійка магазинів з виключно російськими продуктами, то в Шанхаї таких немає, або були, але закрилися, принаймні реклами в мережах ніякої, при тому, що про купівельну спроможність Шанхая і Південного Китаю ходять легенди. Чому є знаменитий Parisien в Пудуне, є маса лавок у французькій концесії з французьким, італійським, чилійським вином, де мило і затишно, а ось з рідним і коханим немає нічого?

Все, що пов'язано з російськими магазинами - покрито таємницею. Був один магазин, чутки про нього ходили серед знайомих, десь чи то на п'ятій, то чи на третій гілці метро, ​​великий розрив якщо дивитися по карті, але він точно існував, і на моє запитання в групі для шанхайських російських про магазини, відповіли сканом адреси цього самого магазину, тільки Сканія цього вже два роки, і хтось прокоментував, що магазину-то вже й немає. Не встигла почати радіти відкривається магазину Оленка, як і він пропав, залишилася тільки вивіска, і то на фотографії.

ресторани

Але якщо проблему продуктів все-таки можна вирішити, передачки і посилки, покупки в інтернеті та інше, то ось питання куди повезти друзів-китайців і інших іноземців, які, природно, запитують а де можна спробувати російську кухню, вирішується не просто, а можна сказати не наважується ніяк. У Шанхаї функціонує кілька кабаре-барів, які ніяк не можна віднести до ресторанів і навіть до кафе, з таким російськими назвами, що здається, ось воно, але немає, зовсім не те, прокурені приміщення з поганим обслуговуванням, а від деяких так взагалі тхне бараниною , причому не найвищої якості, якщо порівнювати з цінами, то за ці гроші я вже краще піду в Wagas для білих комірців, де завжди чисто, і порції на відміну від деяких російських закладів, які не зменшуються від місяця до місяця. Якщо говорити про сітки, то чомусь добре розгорнулися і element fresh, і blue frog, і baker & spice і той же wagas, і в кожному я впевнена, що мене за мої гроші обслужать і зроблять все в чистій кухні, і мені не доведеться кричати в величезному залі: "Дівчина, вимкніть Стаса Михайлова, будь ласка, є що-небудь інше, апетит псує?".

Добре, якщо до вас підійдуть через три пісні, а якщо немає, як взагалі є? Музичний супровід на рівні радіо Шансон, без найменшого осуду різних музичних пристрастей, прошу врахувати, що в залі можуть бути не тільки ті, хто слухає російське радіо і вважають Лепса великим співаком. У цій статті занадто багато "чому", чому немає таких приємних російських столовок як wagas, адже це справжнісінька їдальня, з адекватними цінами і чистотою, там не подають качку в яблуках, прості страви, невже солянка гірше гарбузового супу? Чому при всьому багатстві і смакоту російської кухні немає жодного, я повторю, жодного пристойного закладу навіть в Пекіні. Величезним розчаруванням була моя поїздка в столицю в жовтні минулого року, коли рівно все те ж саме, що я замовляла в тому ж заклад, мало не на тому ж місці, виявилося на порядок гірше за смаком, по порції, навіть пиво розбавили. А їхала я з райдужними надіями на відмінний вечерю, адже в Шанхаї такого немає, а в Пекіні має бути за визначенням.

За старою звичкою пам'ятаю непогані місця в Гуанчжоу, здавалося б, ще південніше, а місць там і більше, і за якістю вони краще. Ще одне "чому", чому немає таких милих і затишних місць, як турецькі кафе, ходити туди якось непатріотично, але так хочеться, адже нічого складного, менше пафосу, більше діла, більше поваги до грошей клієнтів, їх часу та подяки, що в такому мегаполісі як Шанхай з його колосальним вибором де провести час, люди прийшли саме до вас, а не в італійську чи французьку ресторан.

Чому немає смачної гречки і смачного вершкового масла вітчизняного виробництва питання не дурний, а наболіле, чому я змушена купувати хліб в тайванської пекарні, за 45 юанів, а не свій житній? І не треба опонувати тим, що є одна чудова пекарня, так, але не в Шанхаї, а замовляти хліб, це ж не консерви і не крупа в упаковці, це хліб, поштою зовсім не комільфо, а як його довезли, в яких умовах , а як запакували? Спасибі, повернемося до тайванцям, нехай і 45 юанів. Чому немає чудових російських кулінарій? З булочками з маком, а є напхана крохмалем lillian's bakery, в яку постійно чергу? Чому немає пломбіру, ​​хай не такого смачного як в дитинстві, можна завозити, розмитнювати, домовлятися, робити бізнес, поширювати свою культуру, в кінці кінців.

Скаржилася Діна Рабатова

Стаття написана в партнерстві з Lucky Day - першим магазином вітчизняних товарів в Гонконзі

Стаття написана в партнерстві з Lucky Day - першим магазином вітчизняних товарів в Гонконзі

Хіба тільки вони щось роблять на всю Росію?
Хіба китайський ринок привабливий тільки їм?
Чому є знаменитий Parisien в Пудуне, є маса лавок у французькій концесії з французьким, італійським, чилійським вином, де мило і затишно, а ось з рідним і коханим немає нічого?
Добре, якщо до вас підійдуть через три пісні, а якщо немає, як взагалі є?
Чому немає смачної гречки і смачного вершкового масла вітчизняного виробництва питання не дурний, а наболіле, чому я змушена купувати хліб в тайванської пекарні, за 45 юанів, а не свій житній?
Чому немає чудових російських кулінарій?
З булочками з маком, а є напхана крохмалем lillian's bakery, в яку постійно чергу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com