рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ремонт пральної машини Gorenje (Гореньє) в Санкт-Петербурзі, ціна в СПб в Центрі Послуг

  1. Конкретні особливості окремих моделей пральних машин Gorenje
  2. Характеристики особливо популярних моделей Гореньє
  3. Gorenje WS 510 SYW
  4. Gorenje WS 53101 S
  5. Кілька слів про ремонт пральних машин Gorenje

Пральні машини Gorenje (Гореньє) випускає компанія, заснована в Словенії в середині минулого століття. Це найбільший виробник, відомий у багатьох країнах світу. Gorenje входить в десятку провідних європейських компаній і експортує свої пральні машини в Європу і на російський ринок, де техніка користується популярністю.

Основні поломки пральної машини, які ми чинимо:

Залишаючи заявку в "Центрі Послуг", опишіть, по можливості, максимально детально завдання, яку потрібно вирішити або поломку пральної машини, яку потрібно відремонтувати. Ми оперативно зв'яжемося з Вами і запропонуємо рішення по ремонту або підключення пральної машини. Заповніть запропоновану нижче форму, щоб замовити грамотний ремонт побутової техніки.

Пральні машини Gorenje (Гореньє) випускає компанія, заснована в Словенії в середині минулого століття Пральні машини Gorenje (Гореньє) випускає компанія, заснована в Словенії в середині минулого століття. Це найбільший виробник, відомий у багатьох країнах світу. Gorenje входить в десятку провідних європейських компаній і експортує свої пральні машини в Європу і на російський ринок, де техніка користується популярністю.

Моделі машин Gorenje відповідають строгим нормам ЄС, а їх ціна цілком прийнятна для покупців. Модельний ряд машин Гореньє включає техніку з вертикальним і фронтальним завантаженням. В асортименті представлені компактні і повнорозмірні пральні машини з різним набором функцій. Є варіанти зі стандартними функціями, а є і з додатковими, такими, як прання вовни і шовку, програма легкого прасування, відстрочки запуску і т.д.

Більшість машин Gorenje мають дуже тихий режим роботи, тому білизна в них можна прати в будь-який час доби, не порушуючи нічий спокій. Завдяки трифазного асинхронного двигуна пральні машини працюють тихо навіть під час віджиму. Моделі розрізняються за класами, по місткості (від 36 до 54 л), за матеріалами, з яких робиться барабан. Він може бути з міцного карборана або з нержавіючої сталі. Унікальний бак машин Gorenje оснащений гребенями для захоплення води з дна. Вода, таким чином, ллється на білизну зверху. Система називається дощувальної і забезпечує кращу якість прання і полоскання.

Крім такого незвичайного барабана є і спеціальна система намочування, яка дозволяє порошку і воді ефективно проникати в тканину, щоб результати прання були ще вище. Варіюється і швидкість віджиму білизни, яка може становити як 800 (в недорогих моделях), так і 1800 оборотів в хвилину (віджимання класу А).

В основному всі моделі оснащуються системами надійного захисту від неправильної установки і від перегріву, від несанкціонованого запуску і від переливу (система Aqua Stop). Пральні машини Гореньє мають дуже привабливий дизайн - їх фасадна частина фігурно-об'ємна. Наприклад, у машин з фронтальним завантаженням управління знаходиться посередині верхньої панелі. Зручний великий люк відкривається на 1800C. У машин з дисплеєм є синя або зелена підсвічування.

Техніка Gorenje проводиться з дотриманням високих стандартів якості, а найдорожчі моделі цього виробника фахівці називають одними з найбільш «розумних» на світовому ринку побутової техніки. Моделі з фронтальним завантаженням представлені вузькими агрегатами глибиною 44 см і можливістю прання до 5,5 кг білизни і повнорозмірними - із завантаженням 7 кг. Таким же різноманітністю відрізняються і моделі з вертикальним завантаженням. Новітні варіанти Gorenje мають програми з можливістю скорочення часу прання. Відрізняються вони і спеціальною програмою «SterilTub» - самоочищення бака. В інших моделях є сенсор чистоти води, що визначає потрібну кількість полоскань.

Роботи, що виконуються Пральна машина з фронтальним завантаженням, руб. Пральні машини з вертикальним завантаженням, руб. Діагностика (визначення несправності) 400 400 Підключення пральної машини (без вартості деталей) від 1400 від 1400 Повна діагностика СМ (перевірка працездатності) 900 900 Технічна консультація, обслуговування 600 650 Дрібний ремонт (без розбирання СМ) 700 750 Заміна аквастоп (Гідростоп). Заміна зливного шланга, заміна або герметизація патрубків 1110 1340 Ремонт (заміна) зливного насоса, усунення засмічення зливного насоса, важкодоступних патрубків, Тена, витяг сторонніх предметів не потребують повного розбирання СМ, заміна електромагнітного клапана 1430 1480 Ремонт (заміна) електродвигуна, заміна ел. модуля, блоку індикації 1520 1630 Заміна кнопки включення, мережевого фільтра, конденсатора, мережевого шнура, ремонт покажчика КСМА 850 970 Заміна (монтаж-демонтаж) КСМА 1380 1470 ремонт КСМА, ел.схеми (без заміни деталей) 2050 2050 Розтин двері заг рузочного люка (без ремонту СМ) 950 1270 Конфігурація (прошивка) ел.блока 1500 1500 Заміна лицьовій панелі, сигнальних ламп дозатора, ремонт дозатора 950 950 Заміна ременя (регулювання приводу), заміна (ремонт) шківа барабана 1170 1210 Ремонт (заміна) шківа барабана з повним розбиранням машини 1950 - Заміна Тена сушки, чистка сушки 1520 1680 Заміна таймера сушки, пружин підвіски, датчика рівня води, блокування люка, термостата 1210 1480 Заміна амортизаторів без зняття бака 1320 1850 Заміна кріплення люка, гачка, ручки люка, скла 900 900 Заміна манжети люка, ущільнювача дверцята (з оімость залежить від моделі пральної машини) від 1450 від 1800 Заміна манжети люка, ущільнювача дверцята, що вимагає повного розбирання машини (вартість залежить від моделі пральної машини) від 2100 від 2320 Заміна опор, хрестовини, заміна електричного джгута 2240 2850 Зняття транспортувальних кріплень 950 950 Закриття шторок барабана - 1400 Закриття шторок барабана з повним розбиранням машини - 2150 Витяг сторонніх предметів з бака, що вимагає повного розбирання 1650 2150 Заміна бака, барабана, корпусних елементів 2450 2850 Установка противаг 1380 1470 Монтаж-демонтаж вбудованої техніки: неповна розбирання меблів 850 850 Витяг СМ з меблів 450 450 Витратні матеріали (амортизація інструменту, ізоляціронние і мастильні матеріали) 80 80 Нормо-годину (при роботах, не зазначених в даному прейскуранті або перевірці відповідності справного вироби) 700 750 Виїзд майстра за межі МКАД (за 1км.) 30 30 Складання акта списання СМ 900 Транспортування техніки для ремонту в стаціонар 800

Конкретні особливості окремих моделей пральних машин Gorenje

Щасливі власники пральних машин Гореньє зможуть порадити Вам багато чудових моделей цього виробника. Ось, наприклад, модель Gorenje WS 510 SYW. Це окремо стоїть машина з фронтальним завантаженням і з максимальною швидкістю віджиму 1000 об / хв, зі спеціальними програмами прання делікатних тканин, прання вовни, з можливістю відкладеного старту і з захистом від протікання. Її бак зроблений з полімерного матеріалу і може вміщати 5.0 кг білизни. Дуже зручна і зрозуміла в управлінні, безшумна, дозволяє скорочувати час прання, має зрозумілий дисплей. Загалом, в своєму діапазоні цін - це чудова техніка, яку можна рекомендувати всім, хто не любить витрачати гроші даремно.

Інша модель - Gorenje WS 42121 також має фронтальне завантаження, програми прання делікатних тканин і шерсті, має захист від дітей. Але її бик виконаний з нержавіюча стали, а швидкість віджиму 1200 об / хв.

Ну і ще одна чудова модель - Gorenje WS 53101 S з електронним управлінням і 19 програмами. Спеціальні програми супер-полоскання, запобігання зминання, прання спортивного одягу, експрес-прання, попереднє прання, замочування. Якісна прання забезпечується при температурі від 350C до 500C. Якщо Ви виберіть таку високу температуру і візьмете порошок, що містить біологічні добавки, то зможете легко відіпрати сильні забруднення.

Характеристики особливо популярних моделей Гореньє

Моделі є Gorenje WS 510 SYW і Gorenje WS 53101 S є лідерами купівельних рейтингів, тому ми помістили на цій сторінці їх повні характеристики.

Gorenje WS 510 SYW

Загальні характеристики Тип установки окремо стоїть Тип завантаження фронтальна Максимальне завантаження білизни 5 кг Сушка немає Управління електронне (інтелектуальне) Дисплей є цифровий Колір білий Габарити (Ш) 60x44x85 см Вага 63 кг Віджим Швидкість обертання при віджиманні до 1000 об / хв Програми Кількість програм 15 Програма прання вовни є Спеціальні програми прання делікатних тканин, економічне прання, запобігання зминання, попереднє прання Класи ефективності і енергоспоживання Клас споживання електроенергії A Клас еф ктівності прання A Клас ефективності віджимання C Споживана енергія 0.19 кВт * год / кг Витрата води за прання 42 л Безпека Захист від протікання води повна Контроль дисбалансу є Контроль рівня піни є Інші функції і особливості Таймер відстрочки початку прання є (до 12 год) Матеріал бака пластик Завантажувальний люк діаметр 33 см, відкриття на 180 градусів Рівень шуму (прання) 68 Дб

Gorenje WS 53101 S

Загальні характеристики Тип установки окремо стоїть Тип завантаження фронтальна Максимальне завантаження білизни 5.5 кг Сушка немає Управління електронне (інтелектуальне) Дисплей є текстовий, з підсвічуванням Колір білий Габарити (Ш) 60x44x85 см Вага 90 кг Віджим Швидкість обертання при віджиманні до 1000 об / хв Програми Кількість програм 19 Біо-ензимна фаза є Програма прання вовни є Спеціальні програми запобігання зминання, прання спортивного одягу, супер-полоскання, експрес-прання, замочування, попереднє прання Класи ефективності і енергоспоживання Клас споживання електроенергії A Клас ефективності прання A Клас ефективності віджимання C Споживана енергія 0.19 кВт * год / кг Витрата води за прання 37 л Безпека Захист від протікання води повна Захист від дітей є Контроль дисбалансу є Контроль рівня піни є Інші функції і особливості Таймер відстрочки початку прання є (до 20 год) Матеріал бака нерж. сталь Завантажувальний люк діаметр 33 см, відкриття на 180 градусів Рівень шуму (прання / віджим) 54/66 Дб Додаткові можливості вибір температури прання, сигнал закінчення програми Кількість відділень у ванні для миючих засобів 3 Додаткова інформація цинкованої і лакований корпус. Спеціальна перфорація барабана. Система захисту від неправильних установок

Кілька слів про ремонт пральних машин Gorenje

Взагалі, нові пральні машини Gorenje (Гореньє), працюють без поломок протягом досить тривалого часу. Однак неправильна експлуатація може послужити причиною передчасного виходу техніки з ладу. Чи не турбуйтеся, а просто зателефонуйте в наш Центр Послуг.

З питань щодо ремонту пральних машин Gorenje з виїздом майстра додому або в офіс Ви можете звернутися по телефону в Москві і СПб 8 (495) 137-85-42. Замовлення на ремонт приймаються цілодобово.

Ремонт пральних машин Electrolux Ремонт пральних машин Candy

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com