рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Затискачі для краваток - справді чоловіча прикраса

Чоловіки люблять ювелірні прикраси не менше, ніж жінки. думаючи про подарунки 23 лютого , Зверніть увагу на основні чоловічі прикраси: шпильки і затиски для краваток. Як і всі інші ювелірні вироби, затискачі для краватки вимагають особливої ​​культури використання. Вдало підібраний затиск здатний повністю перетворити весь чоловічий костюм і невимушено підкреслити відмінний смак його власника. Чоловіки люблять ювелірні прикраси не менше, ніж жінки

Винахід затискачів для краваток відноситься до часу дев'ятнадцятого століття, коли шийні хустки почали трансформуватися в краватки сучасного зразка. Для того щоб не давати краваток можливості зміщуватися в бік або відлітати назад від поривів вітру і були винайдені затискачі для краваток.

Останнім часом великою популярністю користуються моделі краваток "Ескот" і "Лавальер", що вимагають обов'язкового застосування шпильок. В даному випадку шпилька для краватки стає не тільки вишуканою прикрасою, але і практично необхідним елементом закріплення шовкового вузла краватки, який так і норовить розв'язатися. Технологія носіння краватки шпильки полягає в наступному. Кінцями шпильки необхідно обережно проткнути комірець сорочки, а ланцюжок розташувати під вузлом краватки. Поміщати ланцюжок зверху вузла категорично не рекомендується.

Зазвичай затискачі для краваток виготовляють з благородних металів або з латуні. Срібні затискачі нерідко покривають позолотою. Затискачі з латуні так само намагаються облагородити, завдаючи на них зверху срібло або золото.

Одна з основних сучасних тенденцій виробництва затискачів для краваток пов'язана з використанням напівдорогоцінних каменів і матеріалів виробів. У хід йдуть бурштин, перламутр, корали і навіть скло. Часто майстри створюють цілі ювелірні набори з затиску для краватки, ланцюжки і підвіски.

Якщо ви все ще не зважилися купувати в подарунок своєму коханому чоловікові затиск для краватки, виберіть щось інше, наприклад годинник Casio, каталог яких ви знайдете на нашому сайті, хоча подальше можливо вас все таки переконає.

Класичний затиск для краватки включає в себе лицьову частину, декоровану гравіюванням, емаллю або напівдорогоцінним камінням, і планку, що носить назву притискної.

Вибираючи зажим необхідно враховувати його колірну забарвлення. Так затискачі для краваток чорного кольору ідеально підходять до будь-яких костюмах темного кольору. А ось сині затискачі досить примхливі і вимагають для свого використання аналогічного краватки. Поєднання затиску для краватки з запонками є якщо і не обов'язковим, то дуже бажаним.

Багатьох чоловіків цікавить питання, чи треба намагатися носити затискач таким чином, щоб він був добре помітний оточуючим. На це питання не можна дати однозначну відповідь. Дуже багато залежить від виконання самого затиску. Якщо зажим являє собою справжнє ювелірна прикраса, він, безперечно, повинен бути добре помітний. Але якщо зовнішній вигляд затиску для краватки не представляє нічого особливого, то затиск найкраще носити максимально непомітно.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com