рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скоро в школу: як своїми руками зробити ляльку-школярку і зшити красиву шкільну форму для ляльок

  1. Вибираємо образ і матеріали
  2. Робимо ляльку-першокласницю з нуля
  3. Інші варіанти
  4. Нестандартна шкільна форма

Якщо ваша дитина ще маленький, але ностальгія за шкільними роками засіла в серці і думках, тоді запропонуйте йому зіграти в школу з улюбленими ляльками: зшити своїми руками їм шкільну форму і народити або ж і зовсім - зробити нову ляльку-школярку з будь-якого матеріалу.

До речі, така лялька може стати милим подарунком для першокласниці!

Вибираємо образ і матеріали

Можливо, у вас вже лялечка, якій прекрасно підійде образ першокласниці. Тоді для неї просто потрібно буде зшити шкільну форму.

Дизайн одягу краще підбирати, виходячи не тільки з своїх смаків або переваг, але і з зовнішнього вигляду самої ляльки. Наприклад, якщо це раритетна іграшка ще вашого дитинства, то для неї підійде чудова святкове форма часів Радянського Союзу:

  • комплект з коричневого платтячка з білим мереживним фартушком, комірцем і манжетами - для ляльок-дівчаток, плюс - білі шкарпетки і туфельки, а також величезні банти в зачіску;
  • костюм-трійка або двійка - для ляльок-хлопчиків, тут можна вибрати варіант костюма синього або чорного кольору з білою сорочкою і краваткою, не додаючи жилетку або одягнути іграшку в сорочку з жилетом і брюки без піджака.
Якщо ваша дитина ще маленький, але ностальгія за шкільними роками засіла в серці і думках, тоді запропонуйте йому зіграти в школу з улюбленими ляльками: зшити своїми руками їм шкільну форму і народити або ж і зовсім - зробити нову ляльку-школярку з будь-якого матеріалу

Шкільна форма спицями

Для більш сучасних іграшок - текстильних або панчішних ляльок, в'язаних виробів, Тільда , ляльок з фоамірана - склад наряду краще наблизити до зразка нинішніх учнів нашої країни або вибрати образ учня з будь-якої західної школи:

  • у хлопчиків може з'явитися трикотажний джемпер або кардиган, штани з підтяжками;
  • для ляльок-дівчаток є можливість зшити своїми руками прекрасний сарафан з жакетом, блузочку, при бажанні теж можна додати до комплекту штани або той же джемпер.

Сучасна шкільна форма представлена ​​в широкому діапазоні колірної гами, тому ви можете зробити наряд для своєї ляльки-першокласниці в будь-якому кольорі: червоному або бордовому, синьому або фіолетовому, синьому і навіть помаранчевому.

Головне - дотримати гармонію в образі, тобто, якщо ви вибрали шотландську забарвлення для спідниці або сарафана, то дайте окантовку або хоча б візерунок такого ж кольору на джемпері, а блузку зробіть білої або підберіть для світлої строкатою спідниці піджак тієї ж колірної гами, але на кілька тонів темніше.

Не забудьте і про деталі: традиційні банти, шпильки або гумки, які підходять за кольором і стилю, носочки або колготки, взуття.

Якщо ж ваша дитина обожнює грати в такі ляльки, як барбі або монстер хай, то форма може виглядати дуже несподівано. Шанувальники ексцентричних, але модних учнів-монстрів (Монстр Хай означає в перекладі школа монстрів або монстри у вищій школі) постійно придумують і роблять своїми руками їм багато різної одягу, в тому числі, і стильну, хоч і екстравагантну шкільну форму, наприклад, як у учнів факультетів «Когтевран» або «Слизерин» в Хоггвартсе.

Робимо ляльку-першокласницю з нуля

Своїми руками простіше всього зробити будь-яку текстильну ляльку: тильду, примітиву, тиквоголовку , Лалалупсі, з довгими ніжками або звичайну тканинну іграшку.

  1. В першу чергу вам знадобиться підібрати для пошиття бажаної ляльки потрібну викрійку.
  2. Потім розкроїти по викрійці тканину і вирізати всі деталі.
  3. Практично всі текстильні ляльки необхідно набивати наповнювачем, тому підберіть те, що вам подобається, для набивання (холлофайбер, синтепон, синтепух, вата).
  4. Зшиті елементи іграшки наповніть набиванням, гарненько розподіливши її, і з'єднувати деталі в єдине ціле.
  5. Якщо ви робите тильду своїми руками, то личко знадобиться просто розмалювати акриловими фарбами або косметикою. Для Лалалупсі або інших тканинних ляльок можна використовувати гудзики або намистини замість очей, вишивати деталі особи.
  6. Волосся зазвичай робляться з в'язальних ниток або пряжі, також можна використовувати штучне волосся, шерсть, хутро, тресс або навіть натуральний матеріал.
  7. Коли лялька буде готова, можна зшити по її розміру прийнятний варіант шкільної форми. Для зручності теж краще зробити викрійку, підібрати декілька відповідних клаптиків тканини і розкроїти їх, а потім зшивати.
  8. Завершіть образ святкової зачіскою з бантами і букетом квітів.

Звичайні панчішні безкаркасні ляльки робляться досить просто - достатньо буде тільки правильно розрізати і набити капронову носок або частина колготок і оформити зовнішній вигляд іграшки (волосся, як правило, теж робляться з шкарпеток, тільки кольорових, а деталі особи злегка формуються і домальовують).

Над портретними ляльками в панчішно-скульптурної техніці доведеться попрацювати трохи довше. Деякі майстрині використовують техніку валяння для створення потрібних рис обличчя, інші - просто виліплюють в прямому сенсі слова кожну деталь. Для їхнього одягу теж знадобиться форма.

Для їхнього одягу теж знадобиться форма

Інші варіанти

Зараз з'являється багато цікавих нових матеріалів, з яких виходять чудові іграшки: ляльок ліплять з полімерної глини, пластики, роблять з холодного фарфору та фоамірана. Останній варіант ще відомий, як фом - це такий оксамитовий губчастий лист пористої гуми або пластичної замші, з якого можна зробити прекрасну ляльку.

  1. Іграшки з фоамірана мають геометричні контури і гротескно-перебільшені пропорції - у них часто величезні ступні і велика голова. Можна сказати, що такі ляльки схожі на мультиків і виконуються в дуже яскравих фарбах.
  2. Для виготовлення іграшки вам знадобиться кілька листів фоамірана потрібного кольору, пінопластові заготовки, термопістолет і звичайні інструменти для роботи, як ножиці, лінійка, олівець, паличка з дерева, маркери.
  3. Суть виготовлення полягає в тому, що матеріал необхідно спочатку розігріти, а потім натягнути на пінопластову заготовку. Тоді ви отримаєте ті ж стандартні форми, але вже обтягнуті гумою.
  4. Руки можуть бути вирізані з товстого фоамірана, а для ніг можна використовувати дріт.
  5. Волосся теж вирізаються з Фома і приклеюються до голови. Якщо хочете зробити локони, то нагрівайте матеріал праскою і накручуйте на дерев'яні палички.
  6. Особа ляльки тонується і розфарбовується.
  7. Велика смішна взуття робиться з тими ж заготовками пінопласту, а будь-який одяг, в тому числі і шкільну форму, можна зшити з фетру або іншої тканини по викрійці.

Якщо ви володієте спицями та гачком, то вибирайте варіант в'язання ляльки-школярки в ошатною формі.

При бажанні можна змайструвати не тільки першокласників, а й випускників, адже вони теж школярі, хоч і вже прощалися.

Нестандартна шкільна форма

І наостанок давайте подивимося, як зшити екстравагантну шкільну форму для лялечок монстер хай.

  1. Перший модний варіант - шкільна форма для маляток в школі монстрів в японському стилі.
  2. За викрійці у вас повинні вийти такі деталі: блузка або сорочка з манжетами, гольфи, матроска.
  3. Розкроїте білу і блакитну тканину, виріжте всі потрібні елементи і зшивати їх, як показується в майстер-класі.
  4. Підверніть і підшийте краю блузки, пришити манжети, пристрочите білу стрічку по краю манжетов і матроски. Пришийте матроску до горловини. Блузка може застібатися на липучки.
  5. Прикрасьте блузку бантиком з синьою стрічки.
  6. Для спіднички вам знадобиться вирізати великий і маленький прямокутні відрізки з креп-сатиновою синьої тканини.
  7. Підвертається і підшивають краї, на низ спідниці теж дайте білу стрічку і приметайте пояс (маленький відрізок) до подолу. Зшийте всі і пришити кнопочку або ґудзик для застібки.
  8. Гольфи зробіть з білої тканини, а прикрасьте їх вже синьою стрічкою поверху.

Для виготовлення інших варіантів форми лялечкам монстрам теж скористайтеся викрійками і або орієнтуйтеся на запропоновані ідеї, або покладайтеся на власну фантазію і натхнення.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com